تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869829946




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آرزوی احسان علیخانی برای مردان مشتاق به ازدواج مجدد!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: بیست و چهارمین روز از ماه مبارك رمضان، «ماه عسل» برگ دیگری از قصه‌هایش را با موضوع ازدواج ورق زد.


بیست و چهارمین برنامه «ماه عسل»شب گذشته در بیست و چهارمین روز از ماه مبارك رمضان، «ماه عسل» برگ دیگری از قصه هایش را ورق زد. احسان علیخانی برنامه را طبق روال روزهای قبل آغاز كرد. در آیتم شب گذشته مشخص شد دكتر نبی، فردی كه شرط استخدام در كارخانه اش داشتن سوء پیشینه بود از غلامرضا دیگر مهمان برنامه شب گذشته با وجود سوء پیشینه برای كار در شعبه تهران دعوت به كار كرد.
احسان علیخانی  پس از پخش آیتم اعلام كرد: تاكنون ١٧٥هزار نفر از طرح محسنین حمایت كردند و چهره هایی چون مهدی پاكدل، بهنوش طباطبایی، نرگس محمدی، دانیال عبادی، مهدی یراحی، سینا حجازی، میترا حجار نیز به این جمع اضافه شدند. احسان علیخانی وارد صحنه «ماه عسل» شد تا قصه ی دیگری را روایت كند. سید محمد امین جعفری حسینی به همراه همسرش مهمان ماه عسل بودند. این فرد وكیلی بود كه تاكنون ٢٧ زوج در آستانه طلاق را باهم آشتی داده است.
احسان علیخانی به همسر محمد امین گفت: ما یك سوال تكراری از تمام مهمان ها می پرسیم اینكه شما چرا به همسرت بله گفتید؟ مهمان پاسخ داد: به دلیل سخاوت و دغدغه مردم داری اش به او بله گفتم. علیخانی گفت: چه طور به این خصلت او پی بردید؟ مهمان پاسخ داد: هم دانشگاهی بودیم. وقتی علیخانی منتظر توضیح بیشتری از مهمان بود، مهمان چندین بار تكرار كرد: من باقی این قصه را بگویم؟ علیخانی دست به كمرش زد و گفت: الان برای گفتن ماجرا منو تهدید می كنید؟ پس قصه تون رو كامل بگید، من منتظرم. بعد محمد امین مابین صحبتهایش آمد و گفت: من برای شما توضیح می دهم ما در انجمن ادبی دریا، كه مدیریت آن را برعهده داشتم با هم  همكاری داشتیم  و حتی یك درس عمومی دانشگاه را با هم در یك كلاس گذراندیم.
خانم مقدم مهمان بعدی «ماه عسل» خیری بود كه دختران و پسران را برای امر ازدواج به هم معرفی می كرد. علیخانی از خانم مقدم پرسید تاكنون این دختران و پسرانی كه بهم معرفی كردید، خوشبخت شدند؟ خانم مقدم بیان كرد: ما كه كد رهگیری نداریم كه بدانیم خوشبخت شدند یا نه، بعد ازدواج از اكثر آنها بی خبر هستیم. علیخانی كه از پاسخ بامزه ی مهمان خنده اش گرفته بود، افزود: این نكته شما  عالی بود. كاش برای آقایون كد رهگیری بگذارند كه اگر خواستند ازدواج مجدد داشته باشند سیستم بالا بیاید و متوجه شوند قبلا ازدواج كرده است.
پس از پخش پیام های بازرگانی علیخانی به خانم مقدم گفت: تعداد زیادی از متقاضیان ازدواج زنگ زدند شماره شما را خواستند اما با دادن شماره برای شما دردسر درست می شود و باید افرادی به مانند شما در جامعه زیاد شوند.یك زوج خوشبخت كه توسط خانم مقدم به هم معرفی شده بودند هم در این برنامه حضور داشتند.
زوج دیگری هم به همراه فرزندشان در صحنه ی «ماه عسل» بودند كه حدود چندین سال قبل در آستانه طلاق قرار می گیرند اما با وكالت و كمكهای محمد امین آشتی كرده و به زندگی مشتركشان ادامه می دهند.علیخانی پس از خروج از صحنه ی «ماه عسل» عنوان كرد: خوش به حال كسانی كه بلد هستند و می توانند، همه ی تلاششان را می كنند هم غم خود را می گذارند و بین آدم های اطرافشان آشتی پدید آورند.باشگاه خبرنگاراناخبار مرتبط :صف دختران برای دیدن احسان علیخانی!+تصاویرجواب جالب مهمان ماه عسل به احسان عليخاني + عکسجواب احسان علیخانی در مورد اینکه چرا تا حالا ازدواج نکرده


دوشنبه 22 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن