واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ تير ۱۳۹۴ (۱۷:۲۵ب.ظ)
تخريب ساختوسازهاي غيرمجاز در شهرستان تربتجام موج - رئيس اداره راه و شهرسازي تربتجام از تخريب چهار مورد ساختوساز غيرمجاز در شهرستان تربتجام خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل راه و شهرسازي خراسان رضوي، جواد نژادي پور، رئيس اداره راه و شهرسازي تربتجام، با بيان اين که تخريب اين چند ساختمان با حکم صريح دستگاه قضايي و به علت تجاوز به حريم راه و اراضي کشاورزي که متعلق به عموم مردم است، صورت گرفته گفت: با توجه به اهميت حفظ و حراست از حريم راهها و جلوگيري از تغيير کاربريهاي غيرمجاز و با استناد به تبصره يک ذيل ماده ۶ اصلاح قانون ايمني راه و راهآهن، اقدامات لازم براي تخريب چهار مورد ساختوساز غيرمجاز در حاشيه محور تربتجام – فريمان انجام شد.
وي با بيان اين که ساختوسازهاي غيرمجاز در حاشيه راهها از جمله عوامل مهم و تأثيرگذار در بروز تصادفات جادهاي به حساب ميآيد، افزود: ساختوساز غيرمجاز در حريم راهها به معناي استقبال از حوادث ناگوار ترافيکي در محورهاي شهرستان است که اين امر در ابعاد وسيعتر مانعي بزرگ براي توسعه شهرستان به شمار ميآيد.
رئيس اداره راه و شهرسازي تربتجام صيانت از حريم راهها به منظور توسعه آتي راه و حفظ سرمايه ملي را از وظايف ذاتي عموم مردم دانست و بيان کرد: حفاظت و بازديد مستمر از حريم راهها و اراضي دولتي و همچنين برخورد با معترضين اراضي ملي از ديگر برنامههاي اين اداره است که در همين خصوص اکيپ گشت و نظارت اراضي ملي در سطح شهرستان فعاليت مستمر داشته و هرگونه دخل و تصرف در اراضي ملي را از متصرفان سلب خواهند کرد.
برگزاري نخستين جلسه ستاد بهسازي، نوسازي و توانمندسازي بافتهاي فرسوده شهرهاي گناباد، کاخک و بيدخت
همچنين محمدعلي منصوري، رئيس اداره عمران و بهسازي شهري اداره کل راه و شهرسازي خراسان رضوي، نيز در خبري ديگر از برگزاري جلسه ستاد بازآفريني پايدار شهرهاي گناباد، کاخک و بيدخت با محوريت بافتهاي فرسوده خبر داد و گفت: بر اساس دستورالعملهاي ستاد ملي بازآفريني پايدار شهري وزارت راه و شهرسازي، تسهيلات تنها به شهرستانهايي تعلق پيدا ميکند که در آنها مطالعات شناسايي و ساماندهي بافتهاي فرسوده و ناکارآمد شهري صورت گرفته و به تصويب رسيده باشد و درغير اين صورت سهمي به اين شهرستانها تخصيص نمييابد.
منصوري در ادامه با بيان اين که سکونتگاههاي غير رسمي به عنوان چالش توسعه پايدار شناخته شده است و بايد براي ساماندهي آنها برنامهريزي جامعي انجام گيرد، گفت: نامطلوبي سيماي بصري شهر و ضعف شديد ساختارهاي زيربنايي و آمادگي براي پذيرش ناهنجاريها و آسيبهاي اجتماعي از مضرات سکونتگاههاي غيررسمي محسوب ميشوند.
در اين جلسه همچنين موسيالرضا صائمي فرد، فرماندار شهرستان گناباد، بر اهميت توجه به يکپارچگي شهرها، هويتهاي تاريخي و فرهنگي، شاخصهاي بومي و محلي، حفظ شرايط موجود فرهنگي و اقليمي و ارائه يک مدل پايدار به مردم براي احياء و توانمندسازي بافتهاي فرسوده شهري تأکيد کرد و گفت: يکي از محوريترين عوامل پايداري جمعيت توجه به بخش اشتغال است که در اين راستا سه طرح بنيادين در حوزه اشتغال جوانان و فارغالتحصيلان دانشگاهي، حفاظت آبوخاک و بهرهبرداري بهينه از آن در شرايط خشکسالي و طرح توسعه و تحول گردشگري، در دست تدوين است.
همچنين در اين جلسه اداره عمران و بهسازي شهري اداره کل راه و شهرسازي خراسان رضوي موظف شد در صورت جذب زودتر از موقع پيشبيني شده تسهيلات بافتهاي فرسوده شهري گناباد، بيدخت و کاخک نسبت به افزايش سهميه اين شهرستان اقدام نمايد.
اين اداره بايد با همکاري شهرداريها براي احيا و بازآفريني فضاهاي عمومي و عامالمنفعه و طرحهاي اشتغالزا در بخش بافتهاي ناکارآمد و تاريخي شهري گناباد، بيدخت و کاخک در صورت تهيه طرح توجيهي اعتبار مورد نياز براي تکميل مطالعات و اجراي آن پيگيريهاي لازم را از محل اعتبارات ملي و استاني معمول نمايد.
همچنين مقرر شد؛ بنياد مسکن انقلاب اسلامي با همکاري فرمانداري، شهرداري و راه و شهرسازي در خصوص تهيه و اجراي طرحهاي هادي روستاهاي مجاور و چسبيده به شهر گناباد با نگاه شهرسازي اقدام نمايد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]