واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جوانترین خوشنویس ممتاز ایران در گفتوگو با فارس:
حوزه هنری ایذه تنها حامی خوشنویسان این شهرستان بود / فعالیتهای هنریام را در خانه انجام میدهم
جوانترین خوشنویس ممتاز ایران گفت: حوزه هنری ایذه تنها حامی خوشنویسان شهرستان بود که تعطیل شد و به همین دلیل، تمام فعالیتهای هنریام را در خانه انجام میدهم.
به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان، این سرزمین هیچگاه از حضور هنرمندان و نامآوران عرصه هنر خالی نبوده و همواره در تمام ادوار حرفی برای گفتن داشته و این روحیات تا به امروز ادامه دارد. حضور اساتید نامآور و گمنامی در رشتههای متفاوت هنری موجب پیدایش هنرمندان متعددی شده که در تمام سنین از سرآمدان حرفه خود بوده و نامشان در بین بزرگان هنر خود قرار گرفته است. «پوریا مومنی» جوانترین خوشنویس سبک ممتاز در ایران پای صحبت با خبرنگار فارس نشسته و در گفتوگویی صمیمی از مشکلات، اهداف و داشتههای هنری خود میگوید. وی با وجود سن و سال کم خود، کارهای بزرگی در زمینه هنری انجام داده که در نوع خود کمنظیر و یا بینظیر بوده است. نوشتن دعای زیارت عاشورا و کتابت با عشق نام ائمه اطهار از جمله آثار خوشنویسی این هنرمند خوزستانی است که چشم هر بینندهای را خیره میکند.
پوریا مومنی جوانترین خوشنویس سبک ممتاز ایران
*فارس: از چه سالی و زیر نظر چه افرادی این حرفه را آغاز کردهاید؟ مومنی: متولد سال 1379 شهرستان ایذه هستم، کار خوشنویسی خود را از سال 88 زیر نظر استاد «غفور اسکندری سبزی» آغاز کردم و بعد از اساتیدی چون «قدرتالله تاجمیرعالی» و «علی شاهولی» نیز بهره بردم و توانستم سبک نستعلیق استاد «میرزا غلامرضا اصفهانی» و سیاه مشق استاد «رضا زدوار» را نیز الگوبرداری کنم. *فارس: در این رشته چه مقامهایی کسب کرده و مهمترین افتخارت شما کدام بوده است؟ مومنی: با حضور در مسابقات شاهچراغ شیراز که با حضور شرکت کنندگان زیادی برگزار شد، توانستم بهعنوان فرد برگزیده به دور دوم راه پیدا کنم و بهعنوان جوانترین خوشنویس ایران انتخاب شوم، در جشنواره چلیپانویسی استان خوزستان که در لالی برگزار شد نیز به مقام برتر دست یافتم و عضویت در دارالکتابه انجمن نثر نویسان ایران نیز از دیگر افتخارات من است، از جمله افتخارات و مسابقات دیگر نیز میتوان به کسب چند مقام شهرستانی و استانی خوشنویسی دانشآموزی و راهیابی به سبک ممتاز کشوری اشاره کرد. *فارس: شیرینترین و بهترین لحظهای که در این هنر داشتهاید چه بوده و چه هدفی برای آینده هنری خودت ترسیم میکنید؟ مومنی: انتخاب و ورود به کسب رتبه ممتاز کشور بهعنوان جوانترین فرد این سبک بهترین حالت کاری من بوده است، با توجه به علاقه شدید به هنر خوشنویسی، تمام تلاشم را برای ورود به سبک فوق ممتاز انجام میدهم و در حال آماده شدن برای امتحان این سبک هستم و با هدف رسیدن به بالاترین درجه این هنر که استادی است تلاش خواهم کرد. *فارس: آثار مهم و برجستهای که خلق کردهاید چه بوده و بهجز شما چه کسی از خوزستان در این گروه سنی توانسته سطح ممتاز کشور این سبک را تجربه کند؟ مومنی: نوشتن زیارت عاشورا با خط نثر، نوشتن دعای توسل، کتابت نستعلیق و کتابت سه صفحه از قرآن کریم را انجام داده و آن را به حرم حضرت ابوالفضلالعباس(ع) اهدا کردم، بهعنوان جوانترین فرد حاضر در سبک ممتاز هستم و نه تنها در خوزستان، بلکه در کشور بهعنوان کم سن و سالترین خوشنویس بهحساب میآیم. *فارس: برایمان از مشکلات این هنر در شهرستان بگویید... مومنی: با توجه به اینکه هنر خوشنویسی در شهرستان ایذه مخاطبان پرشمار خود را دارد، بهدلیل تعطیلی مرکز آفرینشهای هنری ایذه بهعنوان اصلیترین مرکز حمایت از این حرفه و محل تجمع هنرمندان و خوشنویسان، از سال گذشته تاکنون تمام فعالیت خود را در خانه انجام میدهم، تنها هزینه مصرفی این رشته هنری، هزینه خرید کاغذ مخصوص، قلم نی، جوهر و چند ابزار دیگر است که با استفاده از هزینههای شخصی تامین میشود. *فارس: و صحبت پایانی... مومنی: جا دارد از خانواده و بهویژه پدر و مادرم که حامی واقعی و فراهم کننده امکانات این هنر برای من بودهاند نهایت تشکر را داشته باشم و امیدوارم با پیشرفت و موفقیتهای خود باعث خوشحالی و سرافرازی آنها شوم. انتهای پیام/72026/ح20
94/04/21 - 12:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]