تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868677977




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیاده‌روی 100 هزار نفری در شیراز برگزار می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس : پیاده‌روی 100 هزار نفری در شیراز برگزار می شود خبرگزاری پانا: رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پیاده‌روی بزرگ خانوادگی روز 2 مرداد با حضور 50 تا 100 هزار شهروند شیرازی برگزار خواهد شد.
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير ساعت 10:20

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، سیروس پاك‌فطرت اظهار داشت: طی 2 سال گذشته هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس با همراهی رسانه‌ها و با هدف ایجاد انگیزه در خانواده‌ها برای پرداختن به ورزش و حركت در مسیر سلامتی و شادابی جامعه، برنامه‌های خوبی را عملیاتی كرده است.
وی با اشاره به همكاری مطلوب شهرداری شیراز، بسیج، سپاه و برخی دستگاه‌های دولتی در برگزاری همایش‌های ورزش‌ همگانی در سطح استان فارس گفت: این هیئت بحث پیاده‌روی خانوادگی را به سطح روستاها نیز كشانده است.
پاك‌فطرت گفت: در اسفند ماه سال گذشته و بنا به پیشنهاد هیئت ورزش‌های همگانی فارس، برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی بزرگ در شیراز مصوب و قرار شد كه در نیمه اول امسال برگزار شود. وی با اشاره به پیش‌بینی پخش زنده تلویزیونی این برنامه و با یادآوری اینكه موسسه نور حامی مالی این رویداد ورزشی است، گفت: فارس اولین استانی است كه بعد از ماه مبارك رمضان، همایش پیاده‌روی بزرگ خانواده را برگزار می‌كند.
پاك‌فطرت با بیان اینكه حمایت تمام مسئولان برای برگزاری باشكوه این مراسم نیاز است، گفت: این همایش راس ساعت 7 صبح روز جمعه، 2 مردادماه از میدان اول شهرك گلستان(میدان امام علی(ع) آغاز می‌شود و محل تجمع نیز نمایشگاه بین‌المللی فارس خواهد بود.
وی با اشاره به رونمایی از سایت ثبت‌نام اینترنتی ویژه این همایش ورزشی خانوادگی، گفت: با همكاری سازمان فاوای شهرداری شیراز، سایت طراحی شده و از امروز امكان ثبت‌نام عمومی فراهم خواهد بود.
پاك‌فطرت با تاكید بر همراهی رسانه‌ها، گفت: امیدواریم با همراهی همه رسانه‌ها، امكان حضور حداكثری مردم فراهم شود.
مدیر موسسه نور نیز گفت: ورود به بحث ورزش خصوصا ورزش‌های همگانی با هدف ایجاد زیرساخت انسانی توسعه انجام شده و می‌شود.
وی با بیان اینكه موسسه نور همواره در مباحث ورزشی به‌عنوان حامی مالی ورود كرده و خواهد كرد، گفت: برای این همایش جوایزی از جمله سه دستگاه خودرو، حساب‌های قرض‌الحسنه، لب‌تاپ و... پیش‌بینی شده است.
رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس در ادامه خاطرنشان كرد كه این همایش پیاده‌روی 4 ساعت به‌طول می‌انجامد و همه شركت كنندگان باید با لباس مناسب ورزشی حضور داشته باشند.
پاك‌فطرت تاكید كرد كه ثبت‌نام اینترنتی امكان برگزاری قرعه‌كشی عادلانه در هنگام توزیع جوایز را فراهم می‌كند، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند تا ساعت 6 صبح روز برگزاری همایش پیاده‌روی ثبت‌نام كنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن