تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870958550




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفیر ایران درقرقیزستان: راهبردجهانی مقابله با افراطی گرایی ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سفیر ایران درقرقیزستان: راهبردجهانی مقابله با افراطی گرایی ضروری است تهران - ایرنا - «علی نجفی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان با اشاره به اینکه امروزه یمن و غزه در آتش فتنه، تفرقه افکنی، افراط گرائی خشونت آمیزو تجاوز نظامی می سوزند، گفت که همه کشورها بایستی با راهبردی فراگیر به مقابله با کشتار، ترور و افراط گرائی بپردازند.


به گزارش سفارت جمهوری اسلامی ایران، سفیر کشورمان در جمع انبوه نمازگزاران روز جمعه در مسجد مرکزی بیشکک همزمان با روز قدس افزود: چنین راهبردی باید مبتنی بر هنجارها و اصول حقوق بین الملل و مفاد منشور سازمان ملل متحد بویژه اصل اجتناب از تهدید یا استفاده از زور علیه دیگر کشورها و همچنین پرهیز از برخورد گزینشی و استانداردهای دوگانه باشد.
وی در این سخنرانی که مفتی اعظم قرقیزستان نیز حضور داشت، گفت: در شرایطی مسلمانان جهان، امسال ماه مبارک رمضان را سپری می کنند که آتش فتنه، تفرقه افکنی، افراط گرائی خشونت آمیز، تجاوز نظامی، کشتار انسانهای بی گناه بویژه کودکان، بخشهایی از جهان اسلام را فرا گرفته است.
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی، جنایات گسترده خود را به نام اسلام مطرح می کنند در حالیکه دین اسلام و آموزه های راستین پیامبر اعظم هیچ نسبتی با این مسایل ندارد.
نجفی تاکید کرد که تروریستهای اجاره ای که در قالب گروههایی همچون داعش جنایت های عظیمی را مرتکب می شوند، بویی از ارزشهای انسانی و دینی نبرده اند. اینها با ارائه چهره ای غیر واقعی از اسلام، به تحریف تعالیم نورانی اسلام می پردازند.
نجفی اظهار داشت: متاسفانه برخی از کشورها در منطقه و خارج از منطقه، در راستای اهداف سیاسی شان از طرق مختلف از قبیل دامن زدن به تفرقه افکنی مذهبی، تجاوز نظامی به کشورها و کشتار مردم بی گناه و حمایت های دیگر همانند آنچه که امروز در عراق، سوریه، یمن و .. مشاهده می شود، از این جریانات پشتیبانی می کنند.
وی ضمن تاکید بر لزوم هوشیاری نسبت به این گونه اقدامات و ترویج اندیشه های افراطی و همچنین تفرقه افکنی مذهبی، تصریح کرد که وحدت و همبستگی مسلمانان بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.
نجفی با خطاب قرار دادن نمازگزاران به عنوان برادران مسلمان و با اشاره به نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی بنیانگذار فقید حمهوری اسلامی ایران به عنوان روز قدس، این روز را سمبل همبستگی و وحدت مسلمانان بر علیه هرگونه تجاوز، اشغال، کشتار و خونریزی بویژه از سوی رژیم صهیونیستی دانست.
وی افزود: این فجایع و هتک حرمت به مسجد الاقصی و اقدامات ضد انسانی از قبیل محاصره و کشتن افراد بی دفاع، مصداق بازر جنایت و بی توجهی به حقوق مسلم فلسطینیان است.
«قادر مالکوف»رییس مرکز دین، حقوق و سیاست قرقیزستان نیز در بیانیه ای به مناسبت روز قدس گفت: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بی عدالتی و اشکال مختلف خشونت، تبعیض نژادی، مذهبی، قومی، و اشکال مختلف تروریسم را محکوم می کند.
وی مطلع نمودن جوانان از وضعیت موجود در جهان اسلام اعم از جنگ و خونریزی و رویارویی، خشونت و ترور از سوی داعش و جلوگیری از خطر تفرقه حائز اهمیت خواند و تاکید کرد که هدف برخی، ایجاد تفرقه و هرج و مرج و دشمنی در بین مسلمانان است که در حال حاضر نمونه آن را در سوریه، عراق، مصر و تونس مشاهده می کنیم.
در این بیانیه تصریح شده است که مساله قدس در سیاست سکولار و عرفی قابل فهم نیست زیرا جایگاه و نقش آن در فلسفه معاد و رویکرد ادیان مختلف یهودیت، مسیحیت و اسلام به آن مقرر شده است و هر مسلمان متدین، باید احادیث مربوط به علائم قیامت را به منظور درک اهمیت قدس (مسجد الاقصی) در وحدت امت اسلام مطالعه نماید.
در این بیانیه تصریح شده است که حضرت محمد پیامبر اسلام (ص)، ما را از ظهور دجال هشدار داد. در دعائی که فرمود: پروردگارا، از فتنه دجال بر تو پناه می برم. به همین دلیل می توان گفت که دجال همراه با فتنه بزرگ ظهور می کند و برخی مسایل امروز از قبیل ازدواج همجنس گرایان، کودک آزاری، عدم معنویت، فحشا و انحراف از علائم آن می باشد. لذا دجال به عنوان مسیحی دروغین، گویا برای نجات جهان می آید.
قادر اف در این بیانیه تاکید کرد که باید به نقش ویژه مسجد الاقصی (قدس) به عنوان سومین مکان مقدس اسلام بعد از مکه و مدینه اهمیت داد. به اعتقاد صهیونیستیها، احداث معبد سلیمان در محل مسجد القصی بایستی ظهور مسیح دروغین را که بایستی یک مرد یهودی باشد، نزدیک نماید. بنیادگرایان صهیونیست، ماسونها و نوپروتستانها، چندین بار برای تخریب مسجد الاقصی و احداث معبد سوم به جای آن تلاش کرده اند.
در پایان این بیانیه اشاره شد که خداوند متعال در قرآن بوضوح از وجود افرادی در زمین خبر می دهد که خادم شیطان بوده، گسترش فساد، بی رحمی و کفر را هدف خود قرار داده پیوسته آتش جنگ را برافروخته و شر را در اطراف خود گرد می آورند.
آساق**1663**1586












19/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن