واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دکان دلالی به نام مدارس فوتبال در لرستان پایگاه خبری، تحلیلی ورزش لرستان در مطلبی با عنوان دکان دلالی به نام مدارس فوتبال در لرستان نوشت: فصل تابستان که می رسد خیلی از نوجوانان در رویای فوتبالیست شدن غرق می شوند.
در ادامه این مطلب آمده است: به هر حال با تعطیلی مدارس اوقات فراغت آن ها بیشتر می شود و همین بهانه هایی است تا فوتبال را جدی تر از فصول دیگر دنبال کنند،
پیش تر شاید یک توپ پلاستیکی و 2 دروازه کوچک در کوچه و زمین های خاکی محله جوابگوی نیاز بچه ها بود، اما چند سالی است که راه اندازی مدارس فوتبال و تبلیغات آن ها برای آموزش و معرفی بازیکن به تیم های پایه باشگاه های بزرگ، خانواده ها را وسوسه می کند تا به امید فوتبالیست شدن فرزندانشان آن ها را در این مدارس ثبت نام کنند و حتی هزینه های زیادی بپردازند.
رشد عجیب تعداد مدارس فوتبال در تابستان گذشته اداره کل ورزش و جوانان لرستان را بر آن داشت تا مجوز مدارس غیرقانونی را باطل کند. پس از آن فهرست مدارس مورد تایید در هر استان منتشر شد که به عنوان مثال در استان لرستان تنها 10 مدرسه مطابق با آیین نامه و استانداردهای موجود شناخته شد، اما با گذشت یکسال از این اقدام باز هم با فرا رسیدن فصل تابستان به نظر می رسد که فعالیت برخی از مدارس غیرقانونی از سرگرفته شده و عجیب تر اینکه همچنان به دلیل علاقه نوجوانان، مورد استقبال خانواده ها قرار می گیرد که باید در این مورد با هوشیاری بیشتری تصمیم گیری کنند.
مدارس فوتبال یا دکان دلالی همگام با روزهای آخر ماه بهار و پایان یافتن امتحان دانشآموزان و فرا رسیدن فصل تابستان و برای پر کردن اوقات فراغت نونهالان و نوجوانان در فصل تابستان بسیاری از علاقهمندان به ورزش برای استفاده از تعصیلات تابستانی و استفاده بهینه از وقت خود به ورزش در رشته های مختلف روی می اورند که در این میان مدارس شنا، والیبال، اسکواش، کشتی، هندبال، بسکتبال و... از رونق خاصی برخوردارند ولی جایگاه ورزش جذاب و پرطرفدار فوتبال قابل قیاس با هیچ رشته نیست.
در این میان در استان لرستان نیز مدارس فوتبال همه ساله باعث پر کردن وقت نوجوانان لرستانی بوده و هست. ولی در این میان در گذشته متاسفانه با توجه به اینکه مسوولان نظارت کافی را بر مدارس فوتبال نداشتند. در بسیاری از به ظاهر مدارس فوتبال در خرمآباد شاهد حضور مربیان بدون کارت و حتا بازیکنان کمتر از 16سال به عنوان مربی و آموزش دهنده بودیم که به جای یاد دادن اصول صحیح فوتبال در پایه باعث هرز رفتن استعداد نونهالان خرمآبادی می شدند.
این موضوع در حالی اتفاق می افتد که با توجه به تجربه های سال های پیش، افراد سودجو و فرصت طلب با سوء استفاده از علایق نوجوانان و خانواده هایشان و به عناوین مختلف اقدام به راه اندازی مدرسه فوتبال های غیر مجاز می کنند. در لرستان به هر کوچه یا حتی خیابانی که سر بزنید، با کودکان و نوجوانانی مواجه می شوید که وقتی توپ مقابل پایشان قرار بگیرد، خود را جای نام آور ترین فوتبالیست ها قرار می دهند و دوست دارند روزی مثل این بازیکنان شوند.
شما رویاهای بزرگ و دست نیافتنی را در چهره تکتک کودکان و نوجوانان ایرانی می بینید اما، از تمام آنهایی که در ایران با دویدن روی آسفالت در روزهای داغ تابستان سعی می کنند به آرزوهای خود دست یابند مگر چند نفر شانس حضور در زمین چمن، فوتبال بازی کردن با توپ استاندارد و تبدیل شدن به یک فوتبالیست حرف های را دارند؟
یکی از مهم ترین ایراداتی که در نحوه فعالیت مدارس فوتبال کشورمان وجود دارد، جذب کودکان و نوجوانانی است که بدون هیچ گونه فیلتری وارد این مدارس می شوند یعنی هر کسی می تواند در این مدارس فوتبال ثبت نام کند، حتی اگر کمترین استعداد را در زمینه فوتبال داشته باشد. شاید مهم ترین نکته در این مسئله این باشد که مدارس فوتبال بیشتر از هر چیزی به دنبال درآمدزایی هستند و مسائل فنی برایشان اهمیتی ندارد.
این روزها تبلیغات مدارس فوتبال را در صفحات روزنامه ها، بیلبوردهای شهری و ... شاهد هستیم. نکته مشترک اکثر این تبلیغات این است که در بیشتر آنها نام بسیاری از بازیکنان فعلی و گذشته فوتبال ایران به چشم می خورد. بدون شک ملاقات با این بازیکنان برای بسیاری از کودکان و نوجوانان آرزو است و مدارس فوتبال با استفاده از همین ترفند به دنبال درآمدزایی بیشتر هستند.
منبع سایت یافته
19/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]