واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه موقت قم: ایستادگی مسلمانان در برابر دشمنان موجب اعتلای عزت اسلام می شود قم – ایرنا – امام جمعه موقت قم گفت: ایستادگی مسلمانان جهان در روز قدس در برابر دشمنان موجب اعتلای عزت اسلام می شود.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی روز پنجشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: مهمترین وظیفه دینی ما دراین عصر و درمقابله با ظلم، دفاع ازفلسطین است و اکنون از نظر منافع ملی درشرایطی هستیم که ایستادگی در برابر دشمنان مشترک ما و سایر مسلمانان موجب اعتلای عزت و عظمت اسلام می شود.
وی بیان داشت: برحسب وظیفه دینی خود موظف هستیم در برابر ظلم و ستم موضع داشته باشیم و این در حالیست که طی 60 سال گذشته غصب کشوری از مسلمانان ظلم بسیار بزرگی در جهان و منطقه ما به شمار می رود.
رییس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به این که منافع ملی، اسلامی و انقلابی ما حکم می کند در مساله فلسطین مواضع قاطع و روشنی داشته باشیم اظهار داشت: راهپیمایی روز قدس در سال های پس از انقلاب باشکوه برگزار شده و هر سال بار معنایی خود را داشته است اما شرایط امروز منطقه و جهان از برخی جهات متفاوت با سال های گذشته است.
وی ادامه داد: یکی از جهات متفاوتی که می توانیم ذکر کنیم دسیسه هایی است که از سوی صهیونیست ها و استکبار در این سال ها به جریان افتاده است تا جهان اسلام با تندروی های تکفیری ها به خود مشغول شده و از دشمنان اصلی باز بمانند لذا در برابر این توطئه حضور مردم ما و ملت های مسلمان در راهپیمایی روز قدس این پیام را به دشمنان خواهد داد که فریب توطئه های شما را نمی خوریم و تقابل با ظلم جهانی و ستم صهیونیست ها فراموش نمی شود.
اعرافی افزود: همانطور که ظلم صهیونیستها را فراموش نمی کنیم گروه هایی مانند آل سعود آشکار و نهان دست در دست اسرائیل در کشورهایی مانند یمن دارند و در این کشور همان جنایات اسرائیلی ها در فلسطین را تکرار می کنند لذا ما نیز در برابر این جنایات موضع داریم و روز قدس می تواند با توجه به این موضوع پرمعنا و پر الهام باشد.
وی بیان داشت: حضور پرشور ملت ایران و ملت های مسلمان در روز قدس باید مایه همبستگی در برابر ظلم جهانی صهیونیست ها شود و پیام قاطعی به دشمنان اسلام دهد.ک/3
7408/ 6133/6016
18/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]