تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864654067




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش حساس ایران و هند در مبارزه با تروریسم


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

روحانی در دیدار با نخست وزیر هند تاکید کرد: نقش حساس ایران و هند در مبارزه با تروریسم رییس جمهور کشورمان در دیدار با نخست وزیر هند گفت: نقش ایران و هند در مبارزه با تروریسم در منطقه بسیار حساس است.
 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رییس جمهور کشورمان صبح امروز پنج شنبه در دیدار با نارندار مودی نخست وزیر هند، بر توسعه روابط دو کشور و افزایش همکاری ها تاکید نمود. حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی ، روابط دو کشور ایران و هند را صمیمانه و تاریخی توصیف کرد و گفت: امیدواریم این دیدار پایه گذار حرکتی سریع و رو به جلو در روابط بین دو کشور باشد. رییس جمهور کشورمان افزود: آثار حرکت به جلو در روابط بین دو کشور در ماه های گذشته نمایان شده و حضور جنابعالی به عنوان نخست وزیر هند فرصتی مغتنم برای توسعه روابط فی مابین می باشد. وی با اشاره به درخواست هند جهت توسعه بندر تجاری چابهار و همچنین پیوستن هند به پروژه کریدور شمال به جنوب، گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران از توسعه فعالیت های تجاری و اقتصادی با هند استقبال می کند. دکتر روحانی بر آمادگی دولت جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با هند در سرمایه گذاری در بخش های نفت، گاز و همچنین توسعه بندر چابهار، توریسم، همکاری های بخش های خصوصی دو کشور بویژه در حوزه های علمی و فناوری تأکید کرد. رییس جمهور با تأکید بر اینکه نقش ایران و هند در مبارزه با تروریسم در منطقه بسیار حساس است، به شرایط ناگوار مردم یمن اشاره کرد و گفت: متأسفانه در کشور یمن شاهد کشتار زنان کودکان و غیرنظامیان هستیم. وی نقش ایران و هندوستان در منطقه برای حفظ ثبات و همچنین مبارزه با تروریسم را نیز مهم دانست و گفت: همکاری دو کشور نه تنها در زمینه های تجاری و اقتصادی، بلکه برای ریشه کن کردن تروریسم در منطقه بسیار ضروری است.

روحانی در این دیدار که در حاشیه اجلاس مشترک گروه بریکس و سازمان همکاری های شانگهای برگزار شد، به رواج افراط گری و خشونت در منطقه طی سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: متأسفانه کشور عراق و افغانستان دچار یک بحران امنیتی شده اند و با حضور گروه های تکفیری همچون داعش در این کشورها منطقه با شرایط بسیار ناگواری روبرو شده است. نخست وزیر هند نیز در این دیدار با تأکید بر نقش راهبردی جمهوری اسلامی ایران در شناسایی و خشکاندن ریشه های تروریسم در منطقه و همچنین برقراری ثبات و امنیت اظهار داشت: نباید اجازه دهیم تروریسم به تصویر اسلام و مسلمانان در جهان لطمه وارد نماید.

نارندار مودی افزود: ایران، هند و کشورهای همسو باید با توجه پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در خصوص «جهان عاری از خشونت» با یکدیگر همکاری نمایند. در این دیدار همچنین بر توسعه روابط علمی و دانشگاهی، همکاری هنرمندان دو کشور، توسعه گردشگری وتسهیل در روند صدور روادید تأکید شد.


 


پنج شنبه 18 تیر 1394 ساعت 14:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن