تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804312810




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجلس عوام انگلیس در انتظار بودجه ریاضتی محافظه کاران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مجلس عوام انگلیس در انتظار بودجه ریاضتی محافظه کاران لندن - ایرنا - در حالی که قرار است "جورج آزبورن" وزیر دارایی محافظه کار انگلیس لایحه بودجه سخت گیرانه ای را روز چهارشنبه به مجلس عوام ارائه دهد، گمانه زنی ها از اعمال سیاست های سخت ریاضتی توسط دولت دیوید کامرون شدت گرفته است.


به گزارش ایرنا، هشت هفته از پیروزی مطلق حزب محافظه کار در انتخابات پارلمانی ماه "می " در انگلیس می گذرد که با احتساب پنج سال دولت ائتلافی با حضور لیبرال دمکرات ها، محافظه کاران پنج سال و دو ماه است که سکان دولت این کشور را بدست گرفته اند و هر دم بر طبل ریاضت های اقتصادی می کوبند.
محافظه کاران بلافاصله پس از روی کار آمدن دولت ائتلافی دیوید کامرون در سال 2010میلادی ، مساله کسری بودجه را محور توجه قرار دادند و به رغم ارائه بودجه توسط دولت کارگر در ماه مارس 2010، با ارائه بودجه اصلاحی در ماه ژوئن همان سال، تلاش کردند تا هزینه های عمومی را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
محافظه کاران مدعی بوده و هستند که به دلیل سیاست های اشتباه و ناکارآمد اقتصادی دولت کارگری، طی دوازده سال حکومت داری - یعنی از سال های 1998 تا 2010 - اکنون انگلیس با میزان قابل توجهی از استقراض و کسری بودجه مواجه است که چنانچه تسویه نشود، هرسال بر میزان آن افزوده خواهد شد.
جورج آزبورن وزیر دارایی انگلیس در جریان گزارش لایحه بودجه سال 2015 که در ماه مارس گذشته به مجلس عوام انگلیس ارائه داد پیش بینی کرده بود که میزان استقراض دولتی از 90.2 میلیارد پوند در سال مالی 15 / 2014 میلادی، به 39.4 میلیارد پوند در سال مالی 2016 - 2015 میلادی خواهد رسید.
وی با بیان اینکه دولت پیشین ائتلافی کامرون توانسته است بالغ بر 21 میلیارد پوند طی پنج سال پس انداز کند، اظهار کرده بود: ما به 12 میلیارد پوند دیگر طی پنج سال آتی نیاز خواهیم داشت... که از طریق کاهش هزینه های رفاهی و معیشتی تامین خواهیم نمود.
اکنون قرار است جورج ازبورن، بودجه جدید دولت محافظه کار انگلیس را که در آن بنا دارد برنامه پنج ساله ریاضتی اش را به منظور تامین کسری بودجه اعمال کند به مجلس عوام ارائه دهد.
این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران اقتصادی از جمله صندوق بین المللی پول معتقدند که ‘اقتصاد انگلیس از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و تنها در صورت رشد مستمر اقتصادی در پنج سال آتی، این کشور می تواند در راستای کاهش کسری بودجه حرکت کند.’
صندوق بین المللی پول در گزارشی پیشتر مدعی شد که کاهش درآمدهای مالیاتی و افزایش هزینه های عمومی بدین معناست که دولت انگلیس همچنان در سال 20 / 2019 با کسری معادل 7 میلیارد پوند مواجه خواهد بود.
معین یاسین یک تحلیل گر سیاسی در گفت وگو با ایرنا گفته بود: نظام سیاسی غرب بر سه محور کارتل های سیاسی، رسانه و سرمایه بنا شده است که در این جریان، پول به عنوان کالا نگاه می شود و آنچه ریاضت اقتصادی خوانده می شود یک ابزار سیاسی و دروغ دستگاه های حاکم غربی است.
وی گفت: محافظه کاران در انگلیس می گویند که دولت کارگر متهم به بالا آوردن میزان بدهی ها و کسری بودجه است، پس دولت محافظه کار باید هزینه ها را کاهش دهد اما آنچه مشخص نیست دلیل بروز بحران اقتصادی است.
یاسین با متهم خواندن دستگاه سیاسی، رسانه ای و نظام سرمایه داری غرب در ایجاد بحران های اقتصادی گفت: در این جریان تنها مردم قربانی می شوند.
شایان ذکر است که مردم انگلیس در حدود سه هفته پیش در اعتراض به سیاست های ریاضت اقتصادی دولت دیوید کامرون در خیابان های مرکز لندن، از بانک مرکز تا مقابل ساختمان پارلمان تظاهرات کردند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات ضمن در دست داشتن پلاکاردهایی که بر روی آنها سیاست های ریاضتی محکوم شده بود، علیه قطع هزینه های عمومی و رفاهی خصوصا در بخش های آموزشی و بهداشتی شعار می دانند.
با این حال تنها ساعاتی پس از پایان این تظاهرات، شبکه اسکای نیوز گزارش داد که "جورج آزبورن" و "ایان دانکن اسمیت " وزیر کار و امور بازنشستگی انگلیس اعلام کردند که قصد دارند تا 12 میلیارد پوند از هزینه های عمومی انگلیس کاهش دهند.
روزنامه ایندیپندنت روز سه شنبه در گزارشی با اشاره به برنامه های ریاضتی دولت کامرون نوشت: درحالی که وزیر دارایی گفته است که هیچ کاهشی را متوجه مستمری بازنشستگان و اقشار کم درآمد نخواهد کرد اما این رقم چیزی در حدود 95 میلیارد پوند و یا به عبارت دیگر 40 درصد بودجه دولت را تشکیل می دهد.
این روزنامه با بیان اینکه کمک هزینه قشر کم درآمد، موسوم به ‘تکس کردیت’ بیشترین سهم بودجه دولت را پس از مستمری بازنشستگان به خود اختصاص داده خاطر نشان ساخت که اگر دولت نخواهد از این منبع کاهش دهد در آن صورت مجبور خواهد بود تا از سایر کمک هزینه هایی که سهم آنچنانی در بودجه ندارند به شدت کم کند.
ایندیپندنت افزود: با آنچه محافظه کاران برای اعمال سیاست های ریاضتی در نظر دارند، این عجیب نخواهد بود که اگر جورج آزبورن پنج میلیارد از اعتبار "تکس کردیت" را کم کند.
گفتنی است که همزمان با ارایه لایحه بودجه محافظه کار به مجلس عوام در روز چهارشنبه ، علاوه بر برگزاری یک تجمع اعتراضی علیه سیاست های ریاضت اقتصادی در مقابل پارلمان انگلیس، کارکنان متروی لندن در اعتراض به وضعیت دریافتی شان و عدم افزایش حقوق اعتصاب خواهند کرد.
اگرچه این قبیل اعتراضات، بعید به نظر می رسد تغییری را در سیاست های ریاضتی دولت کامرون که هم اینک از پشتوانه قوی در مجلس عوام برخوردار است بوجود آورد.
به هر حال آنچه انتظار می رود این است که دولت انگلیس با توجه به حفره ی عمیق کسری بودجه که از حزب کارگر به ارث برده است، قصد دارد تا سیاست های ریاضتی اش را به هر ترتیبی، اعمال سازد تا در پایان پنج سال حکومت داری کسری دولت را به صفر برساند؛ اما آنچنان که تحلیلگران پیش بینی می کنند، نه تنها این اتفاق نخواهد افتاد بلکه باتوجه به وضعیت بحران در اروپا، انگلیس پنج سال طاقت فرسایی را پیش رو خواهد داشت.
اروپام**1**ن**1552



17/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن