تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870185814




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توافق هم نشود تحریم‌ها فرو‌ می‌پاشد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توافق هم نشود تحریم‌ها فرو‌ می‌پاشد
یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: رسانه های غربی این داستان را تبلیغ می کنند که اگر توافقی در وین به دست نیاید، اقتصاد ما از هم فروخواهد پاشید... اما اگر توافقی صورت نگیرد، این تحریم ها هستند که فرو می پاشند.
کد خبر: ۵۱۵۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹ - 07 July 2015


یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: رسانه های غربی این داستان را تبلیغ می کنند که اگر توافقی در وین به دست نیاید، اقتصاد ما از هم فروخواهد پاشید... اما اگر توافقی صورت نگیرد، این تحریم ها هستند که فرو می پاشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه انگلیسی گاردین طی گزارشی نوشت: احتمال لغو تحریم های بین المللی در صورت انعقاد توافق هسته ای وجود دارد اما پایان گرفتن تحریم ها قرار نیست برای حل مشکلات اقتصادی کشور معجزه کند.

یک فعال اقتصادی در این باره می گوید: «بله ما مشکلاتی درارتباط با تحریم ها داریم، مثل نبود سرمایه گذاری خارجی... بانک ها و سرمایه گذاران ایرانی هم تجارت الکترونیک را فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری نمی دانند. ما نیاز به دسترسی به فن آوری و شرکای بیشتر داریم. کره ای ها و چینی ها تحریم ها را نادیده می گیرند، اما وقتی تحریم ها برداشته شود، ما انتظار داریم شاهد حضور برندهای اروپایی و آمریکایی هم باشیم.»

وی در ادامه می گوید: «پس از تحریم ها، رفتار دولت عوض خواهد شد.» وی پیش بینی می کند که در آن هنگام «شاهد انضباط و رفتار حرفه ای بیشتری خواهیم بود. در حال حاضر مقررات عجیب و غریب و بلااستفاده زیادی داریم. اگر شرکت های خارجی بیشتری به ایران بیایند، آنگاه فضای کلی اقتصادی بهتر خواهد شد.»

اقتصاد ایران در یک سال اول حضور روحانی در قدرت، از رکود خارج شده و در سال 2014، رشدی 2.8 درصدی داشته است. صندوق بین المللی پول برای اقتصاد ایران در سال 2015 و 2016، رشد اقتصادی 0.6 و 1.3 درصدی را پیش بینی کرده است. نرخ تورم از حدود 45 درصد در دوران احمدی نژاد امروز به 15 درصد رسیده است.

نفت نقشی حیاتی در اقتصاد ایران ایفامی کند، اما اقتصاد این کشور بسیار متنوع تر از اقتصاد عربستان است که مهمترین رقیب منطقه ای تهران به شمار می رود. ایران بزرگترین صادر کننده سیمان، پسته، زعفران و خاویار جهان است. کشتیرانی نیز دیگر منبع درآمد مهم ایران است. خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از تحریم ها به شدت آسیب دیده و به گفته تحلیلگران وقتی تحریم ها برداشته شود، این شرکت سود قابل توجهی نصیب خود خواهد کرد.

فوری ترین تحریمی که فعالان اقتصادی خواهان برداشته شدن آن هستند، تحریم مبادلات بانکی بین المللی (سوئیفت) است. به گفته روزبه پیروز، رئیس شرکت تورکوئیز پارتنرز: «این مورد، بزرگترین ضربه را وارد کرده است. اما موضوع فقط تحریم سوئیفت نیست. شرکت های ایرانی برای تجارت و مشارکت در بازارهای جهانی با دشواری مواجه اند.»

فواد ایزدی، تحلیلگر مسائل سیاسی و استاد دانشگاه می گوید: «بسیاری از رسانه های غربی این داستان را تبلیغ می کنند که اگر توافقی در وین به دست نیاید، اقتصاد ما از هم فروخواهد پاشید... اما اگر توافقی صورت نگیرد، این تحریم ها هستند که فرو خواهند پاشید، زیرا شرکت های زیادی منتظر ورود به بازار ایران هستند.»

مجید زمانی، بانکدار، می گوید: «ما آماده استفاده از پتانسیل سرمایه گذاری خارجی هستیم... اما ایران، روسیه دهه 1990 نیست. برخی طوری عجله دارند که انگار در ایران معدن طلا کشف شده است. انحصاری در این بازار نخواهد بود، زیرا ایران بازاری آزاد است و تجارت آزاد در اینجا در جریان است. ایران برای کسانی که می خواهند ارزش افزوده ایجاد کنند جای مناسبی است. این کشور می تواند در سال های آینده بهترین بازار نوظهور باشد.»














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن