محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845506117
ستاری در بازدید از پردیس فنی دانشگاه تهران: شکلگیری اقتصاد دانشبنیان از طریق راهبری فارغالتحصیلان دانشگاهی محقق میشود
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ستاری در بازدید از پردیس فنی دانشگاه تهران:
شکلگیری اقتصاد دانشبنیان از طریق راهبری فارغالتحصیلان دانشگاهی محقق میشود
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: آن چیزی که پژوهش را شکل میدهد تفکر، نیروی انسانی و نوآوری است که توسط نیروی انسانی خلاق و متفکر دانشگاهی شکل میگیرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بازدید از دانشکدهها و بخشهای گوناگون پردیس فنی دانشگاه تهران و با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاونان در جمع اساتید و دانشگاهیان، ضمن گرامیداشت شبهای قدر و ماه مبارک رمضان، بر توجه ویژه دانشگاهها و مراکز پژوهشی به درآمدزایی و کارآمدی پژوهش تاکید کرد و گفت: تا زمانی که از دل یک پژوهش اقتصاد حاصل نشود، به این معناست که اقتصاد دانشبنیان محقق نخواهد شد و اقتصاد نادرست نفتی، باعث شده با صرف هزینههای زیاد در حوزه پژوهش، شاهد نتیجه مطلوبی از دل پژوهشها نباشیم. * دانشگاهها از طریق کمک به ایجاد شرکتهای دانشبنیان درآمدزایی کنند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بر این موضوع که با پول دولتی، صنعت و پژوهش ایجاد نمیشود، ضمن تاکید بر لزوم درآمدزایی دانشگاهها به دانشگاه استنفورد اشاره کرد و افزود: دانشگاه استنفورد با بیش از 10هزار دانشجو و درآمد سالانه بیش از 4 میلیارد دلاری، تنها 10 درصد از درآمد خود را از محل شهریههای دانشجویان تامین میکند. لذا ضروری است دانشگاههای کشورمان نیز بهجای آنکه وابسته به پول دولتی باشند، بخش قابل توجهی از درآمدهای خود را از محل فروش فناوری، قراردادهای ارتباط با صنعت و شرکتهای دانشبنیان تامین کنند.
وی افزود: در کشوری که به فکر خریدن نیازهای صنعتی خود بوده است، صنعت شکل نمیگیرد بلکه از او یک کارخانهدار می سازد. طبیعتا در چنین کشوری به افراد خلاق و نوآور، نیازی نبوده و با چند تکنسین، کارها پیش رفته است. ما در بسیاری از پژوهشها راه را به اشتباه رفتهایم. آن چیزی که پژوهش را شکل میدهد تفکر، نیروی انسانی و نوآوری است که توسط نیروی انسانی خلاق و متفکر دانشگاهی شکل میگیرد. تجهیزات جزو فرعیات هستند و نوآوری، اساس کار پژوهشی کارآمد است.
ستاری مشکل اصلی پژوهش را در تفکر و فرهنگ پشت پژوهش دانست و تصریح کرد: تا زمانی که نتوانیم درآمدزایی از دل پژوهش را به یک ضرورت اجتنابناپذیر بپذیریم، اقتصاد دانشبنیان نخواهیم داشت. در نتیجه چنین تفکری است که یک سرمایهگذار، بهجای آنکه روی ملک و سکه و ارز سرمایهگذاری کند، سرمایه خود را در پژوهش هزینه خواهد کرد و این اصلی ترین راه تحقق اقتصاد دانشبنیان از محل درآمدزایی پژوهشهایمان است.
نایب رئیس هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین ابراز کرد: باید بپذیریم دانشگاه بخشی از اقتصاد دانشبنیان نیست، بلکه اساس این اقتصاد است. ما نسبت به فارغالتحصیلان دانشگاهی خود مسئولیم و بهمدت حداقل یک تا دوسال، باید فارغالتحصیلان دانشگاه را هدایت و راهبری و حمایت کنیم.
وی ادامه داد: اکنون فارغالتحصیل دانشگاهی بهجای آنکه یک فرصت برای اقتصاد کشور باشد، به تهدید تبدیل شده است، چراکه در دانشگاه به آنها نواوری و کارآفرینی نمیآموزیم. شیوههای نادرست آموزشی که بر مبنای اقتصاد نفتی شکل گرفته، خلاقیت و نوآوری این جوانان را از بین میبرد. * تمرکز کامل، راهبری و تربیت فارغالتحصیلان راه اصلی اقتصاد دانشبنیان
ستاری، اصلاح فرهنگ آموزشی و پژوهشی کشور از راه تمرکز ، ایجاد زمینه برای نوآوری و راهبری، فارغالتحصیلان راه اصلی اقتصاد دانشبنیا دانست و افزود: آدرسدهیهای نادرست در حوزه آموزش و پژوهش و این تفکر که اغلب مدیران فکر میکنند پژوهش محلی است که باید صرفا پول در آن صرف شود بدون آنکه نتیجه بخش باشد، از پیامدهای اقتصاد نفتی است.
وی افزود: این تفکر نه تنها در کشورما، بلکه در تمامی کشورهایی که بر منابع زیرزمینی خود وابسته هستند، مفهومی وجود دارد و پایه آن این نگرش است که با پول، همه چیز حتی صنعت و دانشگاه قابل خریداری است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به تعریف نکردن مشتری پژوهش، به عنوان یکی از عارضههای نتیجهبخش نبودن پژوهشها عنوان کرد: ما به عنوان دولت، تحویلگیرنده نتایج پژوهش نیستیم بلکه تحویلگیرنده نتایج پروژه ها و طرحهای پژوهشی؛ بخش خصوصی است.
رئیس هیئت امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با بیان این که ایجادکنندگان شرکتهای قدرتمند صاحب نوآوری در دنیا هنوز به سی سال نرسیدهاند، بیان کرد: بسیاری از شرکتهای موفق داخلی خودمان، مدیرانی با کمتر از سی سال سن دارند. در پروژههای فوق لیسانس و دکتری نیز با همین چالش مواجهیم و یک استاد دانشگاه ظرف مدت زمان نیم ساعت یک پروژه پژوهشی تعریف میکند، دانشجو بهترین سالهای عمر خود را برای این پژوهش صرف میکند بدون آنکه در نهایت نتیجه مطلوبی از آن برای کشور و ملت حاصل شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، به حمایتهای این بنیاد اشاره کرد و ضمن تاکید بر لزوم ارتباط نزدیکتر دانشگاه تهران با آن افزود: با اینکه مدت زیادی از این طرح حمایت از دانشجویان در بنیاد ملی نخبگان نگذشته، اما تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، برای دورههای آموزشی یکساله خارج از کشور، مورد حمایت قرار گرفتهاند و این زمینه برای حمایت از دانشجویان برتر دانشگاه تهران نیز فراهم است.
وی افزود: در پروژه های مهم دانشگاهی، پژوهشها و معافیتهای سربازی با همکاری ستاد کل و بنیاد ملی نخبگان میتواند به دانشگاه تهران کمک کند. همچنین طرحی از سوی معاونت علمی و فناوری، برای حمایت از اساتید برتر آغاز شده که پنج نفر از دانشگاه تهران هستند و در قالب این باشگاه مرجعیت علمی، اساتیدی که در 10 مجله برتر و 50 مقاله برتر دنیا مقاله ثبت کنند، حمایت خواهند شد
ستاری با بیان این که کار تجاری با پول بلاعوض دولت شکل نمیگیرد، عنوان کرد: همه پروژه هایی که پیوست تجاری داشته باشند، مورد حمایت قرار خواهند گرفت، بهشرطی که این طرحها به درآمدزایی منجر شوند و بعد از حمایت مالی، بخش خصوصی مشتری آنها باشد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، با اشاره به تسهیلات صندوق حمایت از پژوهشگران و بنیاد ملی نخبگان در حوزه بینالمللی اشاره کرد: بستهای کامل در بنیاد ملی نخبگان در نظر گرفته شده تا دانشگاهها، به عنوان پایگاه جذب اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور عمل کنند. زمینه برای حضور این افراد در کشور فراهم شده تا زمینه برای فعالیت و اشتغال آن ها در ایران فراهم شود. * ضرورت توجه به علوم انسانی
رئیس ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز کشور، با تاکید بر ضرورت توجه به ظرفیت علوم انسانی توسط دانشگاهها و تجاریسازی این حوزه راهبردی افزود: علوم انسانی یکی از بخشهای بسیار مهمی است که با آن بهخوبی برخورد نشده و در تجاریسازی آن، کاری صورت نگرفته است. علوم انسانی در بیش از 60 درصد صنعت نقش آفرینی میکند و از نحوه برخورد با پرسنل تا بازاریابی و طراحی همه از بخشهایی است که علوم انسانی در آن نقش آفرینی میکند.
ستاری افزود: ما با فیلم دولتی نمیتوانیم فرهنگسازی کنیم. عروسکی که با پول دولت ساخته شود مورد استقبال قرار نخواهد گرفت و به همین ترتیب، فرهنگ و علوم انسانی که تجاری نشده و در اختیار بخش خصوصی نباشد، اثرگذار نخواهد بود. * ضرورت توجه به کارآفرینی
رئیس هیئت امنای پارک فناوری پردیس همچنین، از ضرورت شکلگیری زمینه اشتغال و کارآفرینی برای دانشجویان سخن گفت و بیان کرد: کارآفرینی،یکی از موضوعات مهمی است که دانشگاهها باید به ان توجه کنند و محل شکلگیری آن، دانشجویان مقطع لیسانس است چرا که بیشترین میزان مهاجرت در دانشجویان لیسانس است.
ستاری با بیان این که نسل جدیدی از کارآفرینی در کشور در حال شکلگیری است عنوان کرد: یک دانشجو باید با نمونه های موفق کارآفرینی آشنا شود، بداند که میتواند شرکت خود را ایجاد کند و قطعا برنامههایی که در حوزه آموزش کارآفرینی و پرورش خلاقیت جوانان دانشجو باشد، مورد حمایت قرار خواهد گرفت. در بخش دیگری از این برنامه، محمود شیخ زینالدین، معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری با تاکید بر توجه به تجاریسازی پروژههای فناوری از مسیر مرکز رشد یا پارک فناوری گفت: اگر تمرکزی در پارک فناوری دانشگاه تهران وجود داشته باشد، اعضای هیات علمی میتوانند زمینهساز تولید فناوری دانشگاهی را در بستر این پارک فناوری فراهم کنند.
معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری، با اشاره به قرارداد پنج درصد فروش شرکتهای دانشبنیان دانشگاهها گفت: به ازای هر شرکتی که از دل دانشگاه ایجاد میشود، از دانشگاه حمایت صورت خواهد گرفت. شیخ زین الدین با بیان اینکه تجاریسازی فناوری در حوزه حمایتی معاونت علمی و فناوری است و سعی داریم با تمرکز روی این کار، به خوبی آن را به ثمر برسانیم، به ظرفیت دانشگاه تهران در ایجاد و گسترش شرکتهای دانشبنیان اشاره و اظهار داشت: پارک فناوری و مراکز رشد پیچیدگیهای خاص خود را دارند که شکلگیری شرکتهای دانشبنیان از دل این مراکز و پارکها، نیازمند توجه ویژه دانشگاهیان است.
وی افزود: در معاونت علمی و فناوری، سعی کردیم با پارکهای فناوری دانشگاهی از جمله پارک فناوری دانشگاه تهران، تعامل داشته باشیم. با دانشگاههای دیگر در تعامل هستیم و نیاز است با توجه به ظرفیت خوبی که در دانشگاه تهران وجود دارد، باید روی ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در این دانشگاه بهتر کار شود.
براساس این گزارش، در این بازدید، پیش از سخنان دکتر ستاری تنی چند از اساتید به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، در بازدیدی که نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، محمود کمرهای رئیس پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران، محمود شیخ زین الدین، معاون نوآوری و تجاریسازی، علی وطنی معاون توسعه فناوری، کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، مهدی پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری، مهدی صفارینیا پارک فناوری پردیس و جمعی از روسای دانشکدهها و اساتید دانشگاه تهران وی را همراهی میکردند، از بخشهای گوناگون پردیس فنی دانشگاه از جمله دانشکدههای فنی و مهندسی، آزمایشگاهها، دانشکده متالورژی مواد، انستیتو نفت، پروژههای خوردوی هیبریدی الکتریکی، خودروی خورشیدی و دستاوردهای پژوهشی و فناوری گوناگون در حوزه علوم و فناوریهای شناختی دیدن کرد.
همچنین از مراحل نهایی روبات انساننمای سورنا، طراحی شده به دست متخصصان مرکز فناوریهای پیشرفته این دانشگاه، بازدید شد که در آینده نزدیک و با حضور سورنا ستاری رونمایی میشود.
انتهای پیام/
94/04/15 - 15:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
استاد اقتصاد دانشگاه تهران توضیح می دهد: چرا فروش اموال بانک ها اجرایی نشد؟
استاد اقتصاد دانشگاه تهران توضیح می دهد چرا فروش اموال بانک ها اجرایی نشد اقتصاد > اقتصاد کلان - محمد خوشچهره استاد اقتصاد دانشگاه تهران معتقد است که اگر بانکها تسهیلاتی را که قرار است به بخشهای تولیدی دهند در امور شرکتداری سرمایهگذاری کنند به نوعی به سوداگشفیعی در گفتوگو با فارس خبر داد تشکیل کمیته تدوین آییننامه تغییر وضعیت مدرسان فنی و حرفهای به هیات علمی/توس
شفیعی در گفتوگو با فارس خبر دادتشکیل کمیته تدوین آییننامه تغییر وضعیت مدرسان فنی و حرفهای به هیات علمی توسعه شرکتهای دانشبنیان دانشگاه فنیوحرفهایرئیس دانشگاه فنی و حرفهای از تشکیل کمیتهای برای بررسی و تدوین آییننامه تغییر وضعیت مدرسان فنی و حرفهای به هیات علمی خبر دادمعاون دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران: وضعیت آموزش مامایی در دانشگاه آزاد سمنان بسیار مطلوب
معاون دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران وضعیت آموزش مامایی در دانشگاه آزاد سمنان بسیار مطلوب استمعاون پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت وضعیت آموزش مامایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بسیار مطلوب است به گزارش خبرگزاری فارس از سمناپژوهش های نمایشگاه کتاب تهران منتشر شد دانشجویان و کارمندان در صدر بازدیدکنندگان نمایشگاه/ کتابهای دانشگاهی ب
پژوهش های نمایشگاه کتاب تهران منتشر شددانشجویان و کارمندان در صدر بازدیدکنندگان نمایشگاه کتابهای دانشگاهی باز هم پرمخاطبترین آثارمهم ترین پژوهش های صورت گرفته از بازدیدکنندگان بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از سوی دبیرخانه این نمایشگاه منتشر شد به گزارش خبرگزاریکاهش بیسابقه ظرفیت در دانشگاه تهران/ تعلیق پذیرش در پردیس ارس
اختصاصی مهر کاهش بیسابقه ظرفیت در دانشگاه تهران تعلیق پذیرش در پردیس ارس شناسهٔ خبر 2785514 - سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۹ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی معاون آموزشی دانشگاه تهران از عدم پذیرش دانشجو در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد پردیس ارس این دانشگاه در سال تحصیلی جدید خبر دبازنگری رشته دامپزشکی به دانشگاه تهران واگذار شد
بازنگری رشته دامپزشکی به دانشگاه تهران واگذار شد شناسهٔ خبر 2852615 - دوشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۱ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی معاون آموزشی دانشگاه تهران اعلام کرد وزارت علوم بازنگری رشته دامپزشکی را به دانشگاه تهران واگذار کرده است این رشته از جمله رشته هایی است که بیش از ۱۰کازرونی: مدیریت تهران نمونهای موفق از اجرای اقتصاد مقاومتی است
کازرونی مدیریت تهران نمونهای موفق از اجرای اقتصاد مقاومتی استتاریخ انتشار دوشنبه ۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۲۸ عضو مجلس خبرگان رهبری تدبیر در مدیریت شهری تهران را نمونهای از اجرای مقاومتی دانست و تاکید کرد توجه و اتکال به داخل در مدیریت شهری تهران باعث شد تا شاهد تحولاتی درابراز رضایت از وضع آموزشی حاکم بر رشته مامایی هیئت ارزشیابی وزارت بهداشت از دانشگاه آزاد سمنان بازدید کرد
ابراز رضایت از وضع آموزشی حاکم بر رشته ماماییهیئت ارزشیابی وزارت بهداشت از دانشگاه آزاد سمنان بازدید کردهیئت ارزشیابی وزارت بهداشت از دانشگاه آزاد سمنان بازدید و از وضع آموزشی حاکم بر رشته مامایی آن ابراز رضایت کردند به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی دانشگاهتعریف پروژه پایاننامه در ۲۰ دقیقه توسط استاد دانشگاه، محصول اقتصاد نفتی است
تعریف پروژه پایاننامه در ۲۰ دقیقه توسط استاد دانشگاه محصول اقتصاد نفتی است دانش > دانشهای بنیادی - در عرصه اقتصاد دانشبنیان پیشرفتهای خوبی در اصلاح نگرشها رخ داده و دانشجویان بهجای اینکه به فکر مهاجرت باشند شرکتهای فناوری و دانشبنیان خود را ایجاد میکنندبا حضور اعضای شورای عمومی انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پردیس فارابی قم برگزار شد
با حضور اعضای شورای عمومیانتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پردیس فارابی قم برگزار شدانتخابات انجمن اسلامی دانشجویان پردیس فارابی قم دانشگاه تهران با حضور اعضای شورای عمومی این دانشگاه برگزار و نفرات اصلی و علیالبدل شورای مرکزی این انجمن مشخص شدند به گزارش خبرنگار گروه دانرئیس دانشگاه آزاد سمنان خبر داد اخذ مجوز دانشکده پرستاری و مامایی در سمنان
رئیس دانشگاه آزاد سمنان خبر داداخذ مجوز دانشکده پرستاری و مامایی در سمنانرئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان از اخذ مجوز دانشکده پرستاری و مامایی در سمنان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان شاهرخ رنجبربهادری در بازدید هیئت ارزشیابهمکاری میراث فرهنگی و دانشگاه فرهنگیان پردیسهای قزوین
همکاری میراث فرهنگی و دانشگاه فرهنگیان پردیسهای قزوین استانها > قزوین - در راستای اجرای طرح های مشترک علمی– آموزشی فرهنگی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری مشترک بین میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قزوین و دانشگاه فرهنگیان پردیس های قزوین منعقد گردید به گزارششفیعی در گفتوگو با فارس: ضرورت فعالیت بیشتر دانشگاه فنیوحرفهای در قالب دانشگاه مهارتمحور و کارآفرین/ عملکر
شفیعی در گفتوگو با فارس ضرورت فعالیت بیشتر دانشگاه فنیوحرفهای در قالب دانشگاه مهارتمحور و کارآفرین عملکرد غیرقانونی دانشگاه آزاد و غیرانتفاعیرئیس دانشگاه فنیوحرفهای با بیان اینکه این دانشگاه باید در قالب مهارتمحوری حرکت کند گفت فقط دانشگاه فنیوحرفهای میتواند از فارغاژهای در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران:/2 کاهش معوقات بانکی در سال گذشته یکی از ثمرات ورود دستگاه ق
اژهای در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران 2کاهش معوقات بانکی در سال گذشته یکی از ثمرات ورود دستگاه قضا به مسائل اقتصادی بودمعاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه اگر در احقاق حقوق عامه کاستی شود نشانگر این است که قوه قضاییه به وظیفه خود عمل نکرده است گفت کاهش قابل توجه معوبا حکم میرزاده سرپرست واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد منصوب شد
با حکم میرزادهسرپرست واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد منصوب شدرئیس دانشگاه آزاد در حکمی مهرداد نوابخش عضو هیات علمی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران را به سمت سرپرست واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد استان تهران منصوب کرد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از مرکز حوزه ریاست و رورئیس اتاق تهران: دسترسی به بازارهای جهانی برای اقتصاد ایران یک ضرورت است
رئیس اتاق تهران دسترسی به بازارهای جهانی برای اقتصاد ایران یک ضرورت است مسعود خوانساری تنظیم رابطه بنگاه و دولت مدتهاست که در کشور ما دچار مشکل شده است و نتیجه آن را میتوان در انباشت مطالبات پیمانکاران از دولت و بدهیهای معوق به نظام بانکی به عینه مشاهده کرد به گزارش نامه نیمدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان کرمان افتتاح شد
مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان کرمان افتتاح شد کرمان - ایرنا - مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان کرمان با حضور فرماندار کرمان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش مسوولان این اداره کل و جمعی از اساتید و دانشجویان به بهره برداری رسید به گزارش ایرنا فرماندار کرمان عص-
گوناگون
پربازدیدترینها