واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول مرکز تحقیقات علوم رسانهای بسیج رسانه:
قلم نماد احساس و بیانکننده اندیشه انسانها است
مسئول مرکز تحقیقات و مطالعات علوم رسانهای سازمان بسیج رسانه کشور گفت: قلم به عنوان نماد نویسندگی در واقع زبان عقل و معرفت و احساس انسانها و بیانکننده اندیشه و شخصیت صاحب آن است و به عبارتی قلم زبان دوم انسان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، نوید کمالی هر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز قلم به عنوان نمادی برای تجلیل از نویسندگان توانمند و پرتلاش همراه با معرفی و تجلیل از آثار آنها انتخاب شده است. وی با بیان اینکه گرامیداشت روز قلم در واقع گرامیداشت ارزشهای والای نویسندگی از جمله دغدغهمندی، مطالبهگری و بصیرتافزایی است ، افزود: قلم نماد نوشتن است و نوشتن دارای ابعاد تربیتی، رسانهای و ارزشی است. مسئول مرکز تحقیقات و مطالعات علوم رسانهای سازمان بسیج رسانه کشور با بیان اینکه صرف نوشتن بدون رعایت ابعاد ذکر شده نمیتواند اثر بخشی مطلوب و مناسبی در جامعه داشته باشد، خاطرنشان کرد: معجزه، یکی از نشانههای نبوت است زیرا در هر دوره از تاریخ، پیامبران به اذن پروردگار، معجزههایی را برای اثبات نبوتشان ارائه میکردند. کمالی با اشاره به اینکه اسلام آخرین و کاملترین دین الهی است معجزه آن نیز باید جاودانه و همیشگی باشد، گفت: این ویژگی بدان معنا است که در هر برههای از زمان و در هر مکانی باید جوابگوی مخاطب خود باشد. وی یادآور شد: حال این سئوال مطرح است که معجزه پیامبر این دین الهی باید از چه مقولهای باشد که حتی جوابگوی مخاطبان هزارههای پس از خود محسوب میشود. این محقق و پژوهشگر حوزه فناوری اطلاعات و رسانه افزود :قرآن کریم با قلم خالق هستی، معجزه جاوید پیامبر خاتم است و این خود نشانهای آشکار از اهمیت قلم و کتابت است و به این دلیل است که خداوند برای این نوشته سترگ هماورد طلبی میکند از مشرکان و مخالفین میخواهد در صورت امکان نمونهای مانند آن را ارائه دهند.
مسئول مرکز تحقیقات و مطالعات سازمان بسیج رسانه ادامه داد :با سیری در زندگی پیامبر و امامان (ع) میتوان توجه و اهتمام عملی به نوشتن را از متن سیره آنان دریافت. کمالی گفت: این قدرشناسی به حدی بود که گاه موجب آزادی اسیران کفار میشد به طوری که در تاریخ صدر اسلام، پس از پایان برخی جنگها، پیامبر دستور میفرمود اسیرانی که به ده نفر از مسلمانان خواندن و نوشتن بیاموزند، آزاد شوند. وی افزود: این عمل در جامعه محروم از تمدن آن دوره، زیباترین و مؤثرترین پیام برای ارج نهادن به جایگاه قلم و علم بوده و هست.
مسئول مرکز تحقیقات و مطالعات سازمان بسیج رسانه در پایان با اشاره به اهمیت ارتقای اهمیت و جایگاه نوشتن و نویسندگی در بین اصحاب رسانه گفت: ضروری است پس از برگزاری دورههای روزآمد آموزشی و فرهنگی خصوصا با محوریت سواد رسانهای از برترین نویسندگان متعهد و توانمند در راستای الگو سازی تقدیر و تجلیل شود. انتهای پیام/73003/ق30
94/04/15 - 13:50
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]