واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان:
استعدادیابی از نخبگان از رده نوجوانی آغاز شود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: شناسایی و استعدادیابی از نخبگان باید از ردههای نوجوانی و جوانی آغاز شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمود ربیعی صبح امروز در جمع اعضای بنیاد نخبگان استان گلستان اظهار کرد: برای استفاده بهینه از ظرفیت بنیاد نخبگان ابتدا باید جایگاه، وظایف و همچنین علمی بودن یا اجرایی بودن آن مشخص شود. وی تصریح کرد: باید نخبگان استان حضور خود را در عرصههای مختلف به خوبی نمایان کنند و اینکه وظایف ما در قبال دستگاههای اجرایی به صورت حمایتهای علمی باشد یا پژوهشی به درستی مشخص شود. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: شناسایی، توانمندسازی نخبگان با حمایتهای علمی و پژوهشی که دستگاههای اجرایی دارند، باید در دستور کار استان قرار گیرد. ربیعی خاطرنشان کرد: برای خروجی عملکرد باید سیستمهای اداری مرتبط با بنیاد نخبگان و بخشهای دولتی هماهنگ و همراه باشند. وی انسان را محور توسعه دانست و گفت: در بین انسانها نیز افراد نخبه نقش مهمی در توسعه و پیشرفت جامعه دارند. استان گلستان ظرفیت بالایی در بعد نخبگی دارد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان با تاکید بر بومیسازی سیاستها و مسائل کلان خاطرنشان کرد: سیاستها و برنامههای کلان باید بومیسازی شوند و شرایط استان در این بررسیها و پژوهشهای علمی مورد توجه قرار گیرد. ربیعی همچنین تاکید کرد: استان گلستان ظرفیت بالایی در بعد نخبگی دارد، اگر میخواهیم توانمندی استان را در سطح ملی نمایان کنیم باید قبل از همه در شناسایی هر بیشتر افراد نخبه تلاش کنیم و در این راستا مدیران استانی تلاش کنند. وی اضافه کرد: استان گلستان همچنین توانمندی و ظرفیت علمی بسیار بالایی دارد و باید تلاش کنیم که یک رابطه منطقی بین علم و صنعت برای تجاریسازی علوم ایجاد شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: نزدیک کردن حلقه واسط بین مراکز علمی، آموزشی و نخبگان با مراکز تولیدی و صنعتی موجب سرعت گرفتن هر بیشتر تجاریسازی طرحهای و ایدههای نخبگان و دانشمندان استان خواهد شد. خامفروشی محصولات کشاورزی یکی از مهمترین نقصیه استان برای پیشرفت است
ربیعی ادامه داد: خامفروشی محصولات کشاورزی با توجه به اینکه استان گلستان سرشار از مواد اولیه و تولیدات کشاورزی بوده یکی از مهمترین نقصیه استان برای شکوفایی و پیشرفت است. وی یکی ازمهمترین راه تحول اقتصادی و افزایش سطح درآمد اقتصاد خانوارها تجاریسازی طرحها و ایدهها است، تصریح کرد: باید با استفاده از فناوریهای روز دنیا و بهرهگیری از ایدههای نخبگان ضمن بالا بردن ارزش افزوده محصولات کشاورزی، سطح درآمد اقتصادی مردم استان را افزایش دهیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: نخستین اقدام برای رسیدن به این مهم در بخش نخبگان، فعال کردن شورای علمی نخبگان استان برای تدوین نقشه راه و تهیه راهبردهای کلان توسعهای استان با بهرهگیری و همکاری و همیاری نخبگان فکری و علمی استان در این خصوص است. ربیعی افزود: شناسایی، هدایت و حمایت از ایدههای نخبگان و نزدیکی و ارتباط دوسویه بین مراکز علمی، دانشگاهی با مراکز تولیدی و صنعتی برای تجاریسازی طرحهای باید در اولویت دستگاههای اجرایی استان باشد. وی نقش بنیاد نخبگان استان برای هدایت و شناسایی نخبگان استان را بسیار حایز اهمیت دانست و گفت: اگر حمایتها از نخبگان به درستی صورت گیرد شاهد رشد و شکوفایی در همه بخشهای استان خواهیم بود. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: بسیاری از کشورها با بها دادن به فکر و ایده نخبگان بهترین بهرهبرداری را برای تجاریسازی علوم میکنند چرا که در شرایط پیچیده جهانی، پیشرفتهای جوامع در سایه توجه به توانمندی داخلی و تکیه بر ظرفیتهای علمی دانشمندان خود محقق میشود. ربیعی ادامه داد: بنیاد نخبگان استان باید نقش ارتباطی خود را میان افراد نخبه و صاحب ایده با مجامع تحقیقاتی و اقتصادی پررنگتر کند تا تجاریسازی محصولات افراد نخبه زودتر محقق شود. وی اضافه کرد: قطعا تجاریسازی ایدهها و طرحهای نخبگان زمانی امکانپذیر خواهد بود که مراکز علمی و دانشگاهی و مدیران دستگاههای اجرایی همراهی و همکاری ویژهای داشته باشند. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گلستان گفت: مطمئن باشید حمایت ویژه از ایدههای نخبگان و تجاریسازی آنان باعث کسب درآمد و سودآور بیشتر برای استان خواهد شد. ربیعی افزود: باید از استعدادها و طرحهای جوانان این استان برای توسعه و پیشرفت منطقه به درستی به کار گرفته شود. در این جلسه برخی از نخبگان استان نیز با ارائه نقطه نظرات علمی، کارگروههای علمی متشکل از نخبگان را برای توسعه استان پیشنهاد دادند که در نهایت تشکیل کارگروه گردشگری و محیط زیست و کارگروه آب و خاک و خشکسالی مورد تصویب حاضران قرار گرفت. انتهای پیام/2307/
94/04/15 - 12:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]