واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
گزارش “انتقاد رسانهها از عملکرد تیم رسانهای دولت” در پیچ و خم راهروهای پاستور گم میشود
روز نو : سعید گیتی آرا مدیر مسئول پایگاه خبری دانشجویی بهاران اظهار داشت: پایگاه خبری دانشجویی بهاران که نزدیک به دوسال و اندی است به فعالیت میپردازد تا به حال هیچ حمایتی از سوی دولت نشده است و مسوولینش هیچ انتظاری هم نداشته و ندارند حتی نمایندگان ما از سوی مسوولین رسانهای دولت در هیچ مراسمی دعوت نشدهاند! این درحالیست که معاون رسانهای دولت در تمامی مراسمات با انتخاب سلیقهای رسانهها، مانع ایجاد انسجام و همدلی رسانهها با یکدیگر و همچنین با رییسجمهور میشود.
دبیر ستاد منطقه۲ جوانان آیتالله هاشمی و عضو ستاد حسن روحانی در تهران در گفتوگو با «خرداد» اظهار داشت: گمان میرفت با روی کار آمدن دولت روحانی بسیاری از ضعفهای رسانهای برطرف شود و دولت با استقبال از جریان رسانهای بتواند مشکلات را به سمع و نظر مردم برساند و با آنها ارتباط برقرار کند. اما متاسفانه نه تنها شاهد رویکرد مثبت و سازنده در این خصوص نبودیم بلکه روز به روز به میزان نارضایتی رسانههای مستقل از سیاستهای رسانهای دولت افزوده میشود و این اعتراضها بخاطر بکارگیری افرادی است که هیچ تعلقخاطری به اعتدال و دولت فعلی ندارند. رویکرد رسانهها میتوانست تاثیرات زیادی بر روند عملکرد دولت بگذارد و مانع از تخریبهای بغضآلود جریان منتقد در فضای مجازی شود. اما حال که توزیع شبنامههای مجازی و به روزرسانی سایتهای زنجیرهای جریان افراطی، در روند اطلاعرسانی و تعامل میان دولت و ملت موثر واقع شده است و صدای دولت ضعیفتر از صدای دلواپسان شده، آیا مسوولین دولتی تصمیم ندارند تا رویهی عدم حمایت از رسانههای مستقل را تغییر دهند؟
وی در ادامه افزود: از صدای انتقادی که میان مسوولین رسانهها بلند شده، پیداست که تیم رسانهای دولت، تدبیر را فدای سلایق جناحی خود نموده و بنا ندارد تا با برطرفنمودن این تبعیض آشکار، وضعیت رسانههای همسو با دولت را ساماندهی کند. بخوبی نمایان است که دولت بیرسانه، آیندهی روشنی پیدا نمیکند و شکنندهبودن سیاستهایش در قسمت اجرایی نیز بازتاب عدم حمایتش از رسانههای مستقل است. احترام به رسانههای حمایتکننده توسط هر دولتی به درایتی برمیگردد که مشاوران رسانهای آن دولت مستلزم داشتنش هستند اما با نگاهی به دوسال و یک ماه از روی کار آمدن دولت جدید هنوز سیاست محکم و سازندهای در قبال رسانههای همسو با اعتدال اتخاذ نشده است.
این فعال رسانهای گفت: به گمان من گزارشاتی که از عملکرد رسانهها و انتقاد آنان تهیه میشود در پیچ و خم راهروهای ساختمان پاستور مفقود میشود و عملا گزارشی به جناب آقای رییسجمهور نمیرسد وگرنه بعید به نظر میرسد که فردی با درایت آقای روحانی از چنین خلاء بزرگی در دولت خود خشنود باشد. من حتم دارم در صورتی که صدای انتقاد به گوش ایشان برسد بسیاری از این ضعفها و کمکاریها برطرف خواهد شد و در مدت باقیمانده از چهارسالهی اول آقای روحانی، دیگر شاهد چنین گلایهها و انتقاداتی نخواهیم بود.
وی در پایان گفت: ماجرای افطاری جنجالی رییسجمهور با مسوولین برخی از رسانهها به بهانهای برای بازتاب انتقادات و بیان کاستیها در حوزه رسانهای دولت تبدیل شد که این میتواند نقطهی شروعی برای ایجاد تحولاتی مهم در سیاستهای رسانهای دولت باشد. امیدست که با پیگیری مجدانه تمامی رسانهها، معضل بزرگ رفتارهای سلیقهای با اصحاب رسانه برطرف گردد و دیگر نظارهگر ورود و نزدیکی "مجاهدین شنبه” به حوزه رسانهای دولت نباشیم. بطور حتم قلب تپندهی عملکرد هر دولتی رسانه است.
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]