واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۳۴ب.ظ)
ايرادات تلفيق بودجه 89 شهرداري با پاسخ حل ميشود نه روخواني موج - رئيس کميسيون سلامت، محيط زيست و خدمات شهري شوراي شهر تهران، با تأکيد بر اين که ايرادات تلفيق بودجه 89 شهرداري با پاسخ حل ميشود نه روخواني، گفت: بسيج دانشجويي تعدادي از دانشگاهها طي مکاتبهاي با معاونت اجرايي دفتر مقام معظم رهبري براي حفظ باغات شهر داشتند.
به گزارش خبرگزاري موج، رحمت اله حافظي، رئيس کميسيون سلامت، محيط زيست و خدمات شهري شوراي شهر تهران، در يک صد و شصت و هفتمين جلسه شوراي شهر تهران درباره گزارش حسابرسي تلفيق بودجه سال 89 شهرداري تهران با بيان اين که اين گزارش داراي ابعاد وسيع است و موضوعي نيست که با قرائت آن در صحن و با تعريف و تمجيد تمام شود، تصريح کرد: شهرداري تهران بايد پاسخ به ايرادات حسابرس را مکتوب در اختيار اعضا قرار دهد تا اعضا ايرادات را مطالعه و به جمعبندي برسند. پاسخ شهرداري يا اقناعي يا اقدامي است و در صورت اقدامي بودن نيز اقدامات صورت گرفته مجدد به حسابرس منتقل شود تا راستي آزمايي شود و شورا براساس نظر حسابرس بتواند تصميم بگيرد.
وي در تشريح بيشتر اين ايرادات به مواردي اشاره کرد و گفت: يکي از ايرادت حسابرس اين است که تهيه و ارائه تفريق بودجه مطابق قانون بايد تا پايان ارديبهشت سال بعد به شورا تقديم شود که با سه ماه تأخير در آخر مرداد ارائه شده است. پاسخ آقايان درباره چرايي اين تأخير اين است که بستن حسابها طول کشيده و بخشي از تأخير نيز به دليل عدم انتخاب حسابرس توسط شورا بوده است.
رئيس کميسيون سلامت، محيط زيست و خدمات شهري شوراي شهر تهران ادامه داد: شهرداري موظف است تا پايان ارديبهشت تفريق بودجه را به شورا ارائه دهد و هيچ ارتباطي به انتخاب حسابرس توسط شورا ندارد از اينرو تأخير در ارائه گزارش تفريق بودجه به شورا عدول از قانون است و غيرقابل پذيرش است.
حافظي با بيان اين که گزارش عملکرد برخي از تبصرهها در زمانهاي مشخص بايد به شورا منعکس ميشد که اين اقدام اتفاق نيفتاده است، تأکيد کرد: دوستان شهرداري پاسخ دادند که تبصرههاي 14، 28 و 31 به موقع بوده است. ما مشکل محتوايي با اين عملکرد داريم. براي نمونه تبصره 38 ميگويد که از محل افزايش درامدها، شهرداري مجاز است در 11 مورد با اولويت مواد پنجم و ششم که پرداخت مطالبات پيمانکاران و تملک املاک تصرفي است را انجام دهد.
وي ادامه داد: در حقيقت شورا اولويت را در صورت حصول درآمد مازاد تعيين کرده است که در کجا هزينه شود، اما؛ متأسفانه براساس اين گزارش عملکرد نه تنها اولويت رعايت نشده بلکه مستندات افزايش درآمد به حسابرس نيز ارائه نشده و 130 ميليارد تومان در رديف هشتم؛ يعني پروژه شهر آفتاب هزينه شده است.
حافظي پيشنهاد داد که علاوه بر ارائه مکتوب پاسخ ايرادات توسط شهرداري، در صورت موافقت اعضا، کميسيون تلفيق شورا به نيابت از شورا اين ايرادات را بررسي و جمعبندي کند تا در صحن موضوع مطرح شود.
وي در بررسي پيشنهاد و معرفي دو نفر از اعضاي شوراي شهر تهران جهت عضويت در شوراي بازنگري، اصلاح و هماهنگي نظامات برنامهريزي و اجرايي شهرداري تهران موضوعبند چهار ذيل ماده واحده مصوبه به تاريخ 31 شهريور 86، گفت: اين موضوع مصوبه سال 86 بوده است و در حال حاضر ضرورتي براي بررسي آن نيست. در برنامه پنجساله دوم شهرداري تهران مواردي را پيشبيني کردهايم. اين مصوبه سازوکار لازم را براي انجام وظايف نظارتي شورا را ندارد و مداخله در کار اجرايي شهرداري است.
حافظي تصريح کرد: از جايگاه کميسيون و به استناد به قانون پيشنهادي دو فوريتي به رئيس تقديم شده تا اين مصوبه لغو شود و شهرداري موظف به ارائه لايحه نظامات برنامهريزي و اجرايي در سه ماه شود.
وي همچنين در اين جلسه نسبت به اظهارنظر معاون سياسي و امنيتي فرمانداري تهران مبني بر اين که «دوستان در شورا و شهرداري حس ميکنند همهکاره شهرند»، گفت: قطعا اعضاي شورا اين پاسخ را نميپذيرند و جاي گلايه دارد. ما نه تنها فکر ميکنيم، بلکه از جايگاه نمايندگي مردم به اين موضوع ايمان نيز داريم و به استناد به اصل 103 قانون اساسي بر آن تأکيد داريم و اعتقاد داريم اگر بر مسند گماشتههاي دولت چنين باوري ندارند، تفکر خود را اصلاح کنند يا جاي خود را به کساني بدهند که چنين باوري دارند. همه تلاشها براي حل مشکلات مردم است و قرار نيست عدهاي بر اساس ايدهها و عقايد شخصيشان بر مردم حکومت کنند.
حافظي همچنين تصريح کرد: در تاريخ چهارم شهريور سال 93، بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران، علم و صنعت و خواجه نصير مکاتبهاي با معاونت اجرايي دفتر مقام معظم رهبري داشتند و به شش مورد از تخلفات رخ داده در تخريب باغات از جمله حکمت لواسان، بديع الحکماي همدان و تغيير کاربري پارک 18 هزار متري در حاشيه ميدان ونک اشاره کردهاند.
وي ادامه داد: همچنين در 15 بهمن سال 93 نيز بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران، امام صادق (ع)، صنعتي شريف و اميرکبير نيز مجددا مکاتبه داشتند و با تغيير کاربري باغ لارک به مساحت 150 هزار مترمربع در حاشيه بلوار ارتش مخالفت کرده و اعلام کردهاند که براساس تصاوير هوايي پيوست و در مدت زمان 8 سال گذشته بخش زيادي از درختان اين باغ از بين رفته است. متأسفانه مشکل محدود به خشک شدن درختان نيست و يکي از شرکتها طرحي براي ساخت مجتمع عظيم تجاري و اداري در اين باغ تهيه کرده است. از اينرو تقاضا داريم براساس تاکيدات مقام معظم ر هبري اجازه ندهيد آخرين تنفس گاههاي شهر شلوغ و آلوده تهران از بين برود.
رئيس کميسيون سلامت، محيط زيست و خدمات شهري شوراي شهر تهران تأکيد کرد: به واسطه اين مکاتبات علاوه بر تشکر از بسيج دانشجويي اين دانشگاهها، انتظار داريم اين حرکت و مطالبات به يک نهضت مردمي و فراگير تبديل شود.
وي با بيان اين که براي رصد پروندههاي خدمات شهري شهرداري تهران مکاتباتي با معاونت برنامهريزي، توسعه شهري و امور شوراي شهرداري تهران داشتيم، گفت: اين مکاتبات براي ايجاد دسترسي به کنترل پروژههاي سرمايهاي شهرداري براي اعضاي شورا بوده است، اما؛ در پاسخ از سوي معاون برنامهريزي اعلام شد، اين دسترسي در اختيار دبير کميسيون برنامهوبودجه شورا است و اعضا از اين فرد موضوع را پيگيري کنند. ارجاع اعضاي شورا به دبير يک کميسيون وجاهت نداشته و بايد اين دسترسي براي تمام اعضاي شورا ايجاد شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]