تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870607057




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفر آمانو برای متقاعد کردن مسئولان ایران به عبور از خطوط قرمز


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
سفر آمانو برای متقاعد کردن مسئولان ایران به عبور از خطوط قرمز
سفر آمانو برای متقاعد کردن مسئولان ایران به عبور از خطوط قرمز کارشناس مسائل آمریکا گفت: آمانو در سفر به تهران به نمایندگی از آمریکا تلاش می‌کند ایران را راضی به مصاحبه یا بازجویی از دانشمندان هسته‌ای کند؛ ضمن اینکه در بحث PMD (ابعاد احتمالی نظامی) نیز مباحث مدنظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را بپذیرد.


به گزارش فرهنگ نیوز، فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با فارس،‌ درباره اهداف سفر آمانو به تهران گفت: آمانو به تهران آمده تا مسئولان ایرانی را متقاعد به عبور از خطوط قرمز و پذیرش تعهداتی فراتر از پروتکل الحاقی کند.
 
وی افزود: آمانو در سفر به تهران به نمایندگی از آمریکا تلاش می‌کند جمهوری اسلامی را راضی به مصاحبه یا بازجویی از دانشمندان هسته‌ای کند ضمن اینکه در بحث PMD (ابعاد احتمالی نظامی) نیز مباحث مدنظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را بپذیرد.
 
ایزدی با اشاره به نقشی که 1+5 برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از توافق مبنی بر راستی‌آزمایی برنامه‌ هسته‌ای ایران در نظر گرفته است، گفت: این موضوع مورد مخالفت تهران واقع شده زیرا معتقدیم لغو تحریم‌ها نباید منوط به گزارش راستی‌آزمایی آژانس شود، ضمن اینکه ایران برای آژانس حق وتو قائل نیست ولی آمانو برای جلب رضایت ایران در این خصوص به تهران سفر کرده است.
 
این عضو هیات  علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران اظهار داشت: وندی شرمن عضو تیم مذاکره‌کننده آمریکا در مذاکرات چند روز پیش در مصاحبه با یک خبرنگار آمریکایی اذعان کرد بر طبق پروتکل الحاقی، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در صورت صلاحدید می‌تواند درخواست بازرسی از یک مرکز را به یک کشور ارائه کند ولی کشور مزبور هم می‌تواند دلیل این بازرسی را از آژانس جویا شود.
 
وی خاطرنشان کرد: اگر کشوری که پروتکل الحاقی را پذیرفته اجازه بازرسی‌ها را ندهد و نتواند آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را قانع کند قطعاً آژانس گزارش منفی علیه این کشور صادر خواهد کرد.
 
ایزدی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال گزارش منفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران نیستند، افزود: ایالات متحده می‌خواهد که حتماً به سایت‌ها و مراکز نظامی ایران دسترسی داشته باشد لذا گزارش منفی آژانس علیه ایران را برای تحریم‌های بیشتر تهران کافی نمی‌داند.
 
این کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آمریکا به دنبال طراحی ساختاری علیه ایران است که در نهایت بازرسی از سایت‌های نظامی در آن اجباری باشد.
 
وی با تاکید براینکه از روز اول روی کار آمدن آمانو در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان مدیرکل وی نمایندگی نظرات آمریکا را برعهده داشته است، اظهار داشت: براساس مدارک منتشر شده در ویکی‌لیکس آمانو قبل از انتخابش به عنوان مدیرکل آژانس اعلام کرده اگر به عنوان مدیرکل انتخاب شوم با آمریکایی‌ها کاملا هماهنگ خواهم بود.
 
وی با اشاره به چهره ژاپنی آمانو وی را باطن یک دیپلمات آمریکایی دانست و خاطرنشان کرد: وی تنها اقداماتی را انجام می‌دهد که آمریکایی‌ها از آن خواسته باشند.
 
ایزدی گفت: هدف آمریکا در نهایت این است که از سایت‌های نظامی ایران بازرسی صورت گیرد. ضمن اینکه ایران را مجبور به پذیرش پروتکل الحاقی با تعهدات بیشتر کند.
 
وی اظهار داشت: طبق گزارش رویترز که امروز منتشر شد آمریکایی‌ها به دنبال آن هستند زمان درخواست بازرسی از یک مرکز نظامی تا اجرای آنرا کوتاه کنند و در این راه اجازه بحث و دلیل‌خواهی آن کشور از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را حذف کند.
 
این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: آمانو برای راضی کردن مقامات جمهوری اسلامی ایران برای پذیرش تعهداتی فراتر از پروتکل الحاقی و پذیرش مکانیزم مدنظر آمریکا به تهران سفر کرده است.
 
عضو هیات علمی دانشگاه تهران در پایان سفر آمانو به تهران را برای ایجاد خدشه در خطوط اصلی و قرمز جمهوری اسلامی ایران دانست.




94/4/11 - 18:34 - 2015-7-2 18:34:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن