تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چه آسان است مرگى كه در راه رسيدن به عزّت و احياى حق باشد، مرگ عزتمندانه جز زندگى جاو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871509692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئيات پروژه مسکوني قابل عرضه در فرابورس تا ماه آينده با استفاده از اوراق صکوک


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۶ب.ظ)
جزئيات پروژه مسکوني قابل عرضه در فرابورس تا ماه آينده با استفاده از اوراق صکوک موج - مدير عامل شرکت گروه سرمايه‌گذاري بانک مسکن جزئيات پروژه‌هاي مسکوني اين شرکت را که با استفاده از ابزارهاي مختلف بازار سرمايه تأمين ملي مي‌شوند، تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، مصطفي ازگلي، مدير عامل شرکت گروه سرمايه‌گذاري بانک مسکن، در خصوص جزئيات پروژه ساختماني در تهران که تا پايان تابستان اوراق بدهي سفارش ساخت (صکوک استثنا) مرتبط با اين پروژه از طريق فرابورس منتشر مي‌شود اظهار کرد: اين پروژه به عنوان پايلوت براي بررسي امکان يا عدم امکان انتشار اوراق صکوک ساخت در ايران تعريف شده است که در صورت موفقيت پروژه، استفاده از اين «ابزار تأمين مالي از طريق بازار سرمايه» در ايران نيز رايج مي‌شود.
مدير عامل شرکت گروه سرمايه‌گذاري بانک مسکن با بيان اين که پروژه مذکور در خيابان گاندي تهران قرار دارد، افزود: اين ساختمان اداري ـ مسکوني حدود سه هزار مترمربع زيربنا دارد و علت انتخاب آن به عنوان پروژه پايلوت، کوچک بودن آن است. در واقع مي‌خواهيم ثابت کنيم که مدل انتشار صکوک ساخت، مدلي کارآمد براي تأمين مالي پروژه‌هاي ساختماني ـ مسکوني است.
وي با بيان اين که همه مراحل اداري آن از تشکيل ارکان اوراق بدهي تا اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار طي شده است، گفت: اين اوراق تا يکي دو ماه آينده منتشر مي‌شود.
ازگلي قيمت پايه اسمي اوراق را هزار تومان به ازاي هر سهم (برگه) عنوان و خاطرنشان کرد: غير از اين پروژه چند صندوق زمين و ساختمان نيز در چند شهر تشکيل و پروژه‌هاي آن تعريف شده است که تا ماه آينده عرضه اوليه آن‌ها در فرابورس عملياتي مي‌شود.
عضو هيأت‌مديره گروه مالي بانک مسکن اسامي شهرها و پروژه‌هاي قابل ساخت براساس ابزار صندوق زمين و ساختمان را ذکر کرد و گفت: پروژه‌هاي تبريز، نارون اراک، رويان مازندران و چند صندوق زمين و ساختمان در نقاط مختلف تهران که فعلا در حال تکميل ارکان آن‌ها هستيم. سه پروژه نخست اوراق آن‌ها تا يک ماه آينده عرضه اوليه مي‌شوند، ولي؛ امکان عرضه اوليه سهام صندوق‌هاي زمين و ساختمان پروژه‌هاي ساختماني تهران بيش از يک ماه به طول مي‌انجامد.
وي همچنين در خصوص ميزان پيشرفت صندوق زمين و ساختمان نسيم به عنوان «نخستين پروژه مسکوني صندوق زمين و ساختمان ايران» که از سوي شرکت گروه سرمايه‌گذاري بانک مسکن ايجاد شد و در حال حاضر در شهرک راه‌آهن منطقه ۲۲ تهران و در نزديکي درياچه چيتگر در حال ساخت است، گفت: اين صندوق حدود ۹ درصد از برنامه تعريف شده براي ساخت پروژه مسکوني نسيم جلوتر است؛ به‌طوري‌که براساس برنامه قرار بود تا پايان خرداد امسال ۳۰ درصد پيشرفت داشته باشد و در حال حاضر اين پروژه ۳۹ درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
مدير عامل شرکت گروه سرمايه‌گذاري بانک مسکن با تأکيد بر لزوم تکثير روش‌ها و ابزارهاي مختلف تأمين مالي مسکن مبتني بر بازار سرمايه ادامه داد: ارزش هر برگه (سهم) صندوق زمين و ساختمان نسيم در ابتداي عرضه اوليه هزار تومان بود که با توجه به افزايش سهام صندوق‌هاي زمين و ساختمان همزمان با پيشرفت پروژه، ارزش فعلي هر سهم در فرابورس به هزار و ۹۳ تومان به ازاي هر برگه رسيده است. پيش‌بيني ما اين است که ارزش سهام صندوق نسيم سالانه ۲۶ درصد افزايش و سوددهي مناسبي براي سهامداران اين صندوق به همراه داشته باشد که رقم بسيار بالايي است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن