تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خداوند ايمان را براى پاكى از شرك... و عدل و داد را براى آرامش دل‏ها واجب نمود. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860565538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد آیت الله سبحانی از جراحی‌های زیبایی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انتقاد آیت الله سبحانی از جراحی‌های زیبایی




یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: متأسفانه امروز مردم ما چیزهایی از غربی‌ها از جمله جراحی بینی یاد می‌گیرند که جای تأسف دارد و این کار به هیچ عنوان درست نیست.





خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: متأسفانه امروز مردم ما چیزهایی از غربی‌ها از جمله جراحی بینی یاد می‌گیرند که جای تأسف دارد و این کار به هیچ عنوان درست نیست.

آیت الله العظمی جعفر سبحانی ظهر چهارشنبه در جلسه تفسیر سوره احزاب که در مدرسه علمیه حجتیه قم برگزار شد، با اشاره به بیانات قرآن در سوره احزاب پیرامون منافقین اظهار داشت: بنابر نقلی یکی از محققان مصری، سه جزء قرآن مختص به آیات مرتبط با منافقان است که بیانگر اهمیت این موضوع در اسلام است.

وی بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) در جنگ احزاب درگیری بسیاری با منافقانی داشتند که در سپاه خود و در میان اهل مدینه حضور داشتند.

وی بیان کرد: خداوند در آیات سوره احزاب به ذکر ویژگی‌های این منافقان اشاره کرده است؛ ترسو بودن از جمله ویژگی‌های این منافقان بود زیرا آنها حتی با رفتن احزاب از جنگ نیز می‌ترسیدند و جرأت نمی‌کردند در شهر بیایند.

استاد برجسته حوزه افزود: این افراد به خاطر اینکه اعتمادی به خدا نداشتند، خصلت‌های مذکور را پیدا کرده بودند و به قول امام علی(ع) افردی که دارای سه خصلت بخل، حرص و ترس زیاد هستند به همین علت است که به این دام می‌افتند.

وی گفت: البته نباید از نظر دور داشت که این سه خصلت به خودی خود و در حد کم صفات بدی نیستند زیرا باعث حرکت در انسان می‌شوند و یا از مرگ انسان و آسیب دیدن وی جلوگیری می‌کنند، ولی همه این صفات باید در حد اعتدال باشد.

آیت الله سبحانی افزود: این آیات سوره احزاب (20 به بعد) در خصوص همین رفتار منافقانه سخن به میان آورده و در خصوص آنها بیان می‌کند که این افراد به اندازه‌ای ترسیده بودند که اگر دوباره این سپاه بر می‌گشت قطعاً اعرابی (بیانگرد) شده و به دامان بیابان فرار می‌کردند.

وی گفت: این افراد به دلیل همین ترس و بی ایمانی و بی علاقگی که به خدا، پیامبر(ص) و جهاد داشتند می‌ترسیدند؛ مثل آمریکایی‌ها و انگلیسی‌هایی که در روزهای اولین پس از اشغال ایران در ماه رمضان از صدای بوق و سنج و آهن پاره‌هایی که مردم شب‌ها برای بیدار شدن دیگران در هنگام سحر به صدا در می‌آوردند می‌ترسیدند و گمان می‌کردند که آلمان‌ها دوباره حمله کرده‌اند.

این مفسر قرآن کریم گفت: قرآن در جای دیگر می‌فرماید این منافقان وقتی که به دامان بیابان هم پناه بردند از مدینه خبر می‌گرفتند و جویای نتایج جنگ و پیروز و شکست خورده‌های جنگ می‌شدند؛ آنها نه به جنگ رفتند و نه حاضر شدند در پناه‌گاه‌های پشت خندق نگهبانی دهند.

غربی‌ها در ایران و جوامع اسلامی الگوسازی می‌کنند

وی با اشاره به آیه «اسوه حسنه» بیان کرد: قرآن و خداوند ما را به اسوه و الگوگیری از پیامبر اکرم(ص) سوق داده و ما باید به ایشان تأسی کنیم؛ ولی متأسفانه غربی‌ها در ایران و جوامع اسلامی الگو سازی می‌کنند.

وی بیان کرد: آنها در قدیم هم با عناوینی چون بیتل‌ها در ایران الگوسازی می‌کردند ولی امروز شیوه آنها تغییر کرده است.

آیت الله سبحانی یادآورشد: خداوند در قرآن بیان کرده، پیامبر اکرم(ص) اسوه و الگوی تمام دوران‌ها است و به همین خاطر ما هم باید در هر عصری الگوهایی خوبی که در این مسیر حرکت کرده‌اند را برای خود انتخاب کنیم.

وی اظهارکرد: امام علی(ع) فرمودند که در جنگ احد نزدیک‌ترین فرد به دشمن، پیامبر اکرم(ص) و هر وقت شری ما را می‌گرفت به وسیله پیامبر(ص) در مقابل خود سپر قرار می‌دادیم؛ پیامبر(ص) فرمانده بود ولی از همه یاران به دشمن نزدیک‌تر بود.

وی یادآورشد: امام راحل در حوزه یک الگوی تمام معنا برای طلاب بودند و زیرا برنامه و نظم و عبادت خالصانه و پرشوری و علمیت و تقوای ایشان مثال زدنی بود.

این مرجع تقلید گفت: متأسفانه امروز مردم ما چیزهایی از غربی‌ها یاد می‌گیرند که جای تأسف دارد از جمله آنها این است که اخیرا جراحی بینی مد شده و مردم سعی می‌کنند بینی خود را که آفریده خداست به شکل غربی‌ها در بیاورند، لذا این کار به هیچ عنوان درست نیست.







تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن