تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870726177




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخورداري بيش از ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار روستايي دهلران از نعمت گاز


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۴۱ب.ظ)
برخورداري بيش از ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار روستايي دهلران از نعمت گاز موج - فرماندار دهلران با اشاره به بهره‌برداري از خط انتقال گاز به شهرستان‌هاي دهلران گفت: در صورت بهره‌برداري از اين خط انتقال گاز بيش از ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار روستايي از نعمت گاز خانگي برخوردار مي‌شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا مرواريد، استاندار ايلام در بازديد از پروژه خط انتقال گاز به شهرستان‌هاي دهلران و آبدانان با اشاره به اين که در کمتر از ۲۰ روز آينده خط انتقال گاز به شهرستان‌هاي دهلران و آبدانان به بهره‌برداري خواهد رسيد، گفت: عمليات اجرايي گازرساني به شهرستان دهلران که در سال ۸۹ شروع شد، شامل خط انتقال گاز از انديمشک به دهلران به طول ۱۲۰ کيلومتر است که ۸۰ کيلومتر آن در حوزه استان ايلام و ۴۰ کيلومتر مابقي در استان خوزستان قرار دارد.
وي افزود: ۸۵ درصد عمليات اجرايي خط انتقال گاز به دهلران و آبدانان در دو سال اخير و در دولت تدبير و اميد انجام شده و هم اکنون عمليات تست خط انتقال گاز به دهلران در مراحل پاياني است و به‌زودي با تزريق گاز، مشعل‌هاي گاز خانگي در اين شهرستان مرزي روشن مي‌شود.
مرواريد تصريح کرد: براي گازرساني به شهرستان‌هاي دهلران و آبدانان اعتباري بيش از يک هزار و ۲۰۰ ميليارد ريال هزينه شده و با اتصال دو شهرستان به خط انتقال گاز، ۹۸ درصد جمعيت شهري و ۶۵ درصد جمعيت روستايي استان ايلام از نعمت گاز خانگي برخوردار مي‌شوند.
استاندار ايلام با اشاره به اين‌که دولت تدبير و اميد با جديت و اهتمام ويژه در پي خدمات‌رساني به مردم است، عنوان کرد: باوجود تحريم‌ها، دولت توانسته است گازرساني به مناطق محروم را به ثمر برساند که هم اکنون مراحل پاياني کار گازرساني در شهرستان‌هاي جنوبي استان در دست اجراست و به‌زودي مردم دو شهرستان دهلران و آبدانان از نعمت گاز بهره‌مند مي‌شوند.
اميد علي سبزي، فرماندار دهلران نيز در حاشيه اين بازديد اعلام کرد: ۳۱۰ ميليارد ريال براي اجراي شبکه گاز شهري در اين شهرستان هزينه مي‌شود.
وي افزود: به همت دولت تدبير و اميد، تلاش و پيگيري‌هاي استاندار ايلام بيش از ۸۵ درصد عمليات خط انتقال گازرساني به اين شهرستان در دولت يازدهم اجرايي شد.
فرماندار دهلران تصريح کرد: شبکه گاز شهري دهلران هم اکنون ۹۷ درصد پيشرفت فيزيکي دارد و از۱۱۰کيلومتر شبکه گاز شهري، ۱۰۵کيلومتر انجام و از چهار هزار علمک گاز شهري نيز تاکنون سه هزار و ۸۰۰ علمک نصب شده است.
وي ادامه داد: عمليات اجرايي ۱۵ کيلومتر شبکه گاز شهري موسيان و عمليات اجرايي علمک گذاري در شهر موسيان نيز به پايان رسيده است.
سبزي با اشاره به کلنگ زني گازرساني به ۳۲ روستاي شهرستان در بهمن‌ سال گذشته افزود: عمليات اجرايي گازرساني به اين روستاها نيز از پيشرفت ۴۰ درصدي برخوردار است.
فرماندار دهلران ادامه داد: در اين روستاها بيش از ۲ هزار و ۴۰۰ علمک نصب مي‌شود و در مجموع براي گازرساني به اين روستاها اعتباري بالغ‌بر ۱۶۰ميليارد ريال هزينه خواهد شد که در صورت بهره‌برداري بيش از ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار روستايي از نعمت گاز خانگي برخوردار مي‌شوند.
وي گفت: براي شبکه گاز شهري ميمه نيز اعتباري بالغ‌بر ۱۰ميليارد ريال هزينه مي‌شود که در اين شهر نيز ۵۰۰ علمک گاز نصب خواهد شد و هم اکنون اين طرح از پيشرفت ۴۳ درصدي برخوردار است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن