تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860614893




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تا افق 1405، 84 درصد از خانه‌هاي روستايي نوسازي خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۱۸ب.ظ)
تا افق 1405، 84 درصد از خانه‌هاي روستايي نوسازي خواهد شد موج - معاون بازسازي و مسکن روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي در بازديد از طرح‌هاي عمراني بنياد مسکن در آذربايجان شرقي گفت: تا افق 1405، 84 درصد از خانه‌هاي روستايي نوسازي مي‌شود و آمار مسکن روستايي به شش ميليون و 200 هزار واحد مي‌رسد.
به گزارش خبرگزاري موج، عزيزالله مهديان، معاون بازسازي و مسکن روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي کشور، گفت: بيش از 40 درصد واحدهاي مسکن روستايي در سراسر کشور نوسازي و در مقابل حوادث مختلف مقاوم‌سازي شد.
مهديان اظهار کرد: تا افق 1405، 84 درصد از خانه‌هاي روستايي نوسازي مي‌شود و آمار مسکن روستايي به شش ميليون و 200 هزار واحد مي‌رسد.
وي با اشاره به آمار پنج ميليون و 200 هزاري واحد مسکن روستايي در روستاهاي کشور، بيان کرد: از سال 1394 تا سال 1405 حدود يک‌ميليون واحد به مسکن روستايي کشور افزوده مي‌شود.
معاون بازسازي و مسکن روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي افزود: بيش از يک‌ميليون و 800 هزار واحد مسکن روستايي در طول دو برنامه چهارم و پنجم توسعه در کشور نوسازي و مقاوم‌سازي شده‌اند.
وي اضافه کرد: براي پيشگيري از حوادث و بلاياي طبيعي تلاش ما و تأکيد دولت بر مقاوم‌سازي در واحدهاي مسکن روستايي است و از سال 84 تاکنون سالي 200 هزار واحد مسکن روستايي در روستاهاي کشور نوسازي و مقاوم‌سازي شده که دولت اعتبار آن را تأمين کرده است و بانک‌ها نيز همکاري خوبي در اين زمينه داشته‌اند.
مهديان با اشاره به تسهيلات طرح ويژه بهسازي و مسکن روستايي گفت: تأمين تسهيلات براي 200 هزار واحد مسکن روستايي به تصويب هيأت دولت رسيد و به بانک‌هاي عامل ابلاغ شده است و براي هر واحد 150 ميليون ريال با کارمزد پنج درصد تسهيلات پرداخت مي‌شود.
وي با تأکيد بر اين که تلاش مي‌کنيم هر خانوار روستايي حداقل يک واحد مسکن داشته باشد، اظهار کرد: تأمين مسکن براي اقشار محروم جامعه از وظايف اصلي بنياد است و از 21 فرودين 58 که حضرت امام خميني (ره) فرمان تشکيل بنياد مسکن را داده بودند بنياد مسکن بازسازي و نوسازي واحدهاي مسکن روستايي را بر عهده دارد و هم اکنون سالانه 200 هزار واحد مسکن روستايي با استفاده از تسهيلات بانکي در کشور نوسازي مي‌شود.
معاون امور بازسازي و مسکن روستايي بنياد مسکن کشور با تشکر از عملکرد بنياد مسکن استان آذربايجان شرقي در مقاوم‌سازي واحدهاي مسکوني روستايي و به ويژه در بازسازي مناطق زلزله‌زده ارسباران خاطرنشان کرد: تاکنون بيش از 122 هزار واحدهاي مسکوني در روستاهاي آذربايجان شرقي مقاوم‌سازي و نوسازي شده است و براساس برنامه‌ريزي‌هاي استان تا 10 سال آينده اين رقم به بيش از 80 درصد مي‌رسد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن