واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۲۱ق.ظ)
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي: هدف اصلي خصوصي سازي ايجاد فضاي رقابتي در کشور است موج - قم - نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي، هدف اصلي خصوصي سازي را ايجاد فضاي رقابتي در کشور دانست و گفت: رقابت، موجب کاهش هزينه و افزايش کيفيت خدمات مي شود و مشتريان در انتخاب خدمات بهتر آزادند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي در ديدار با مهندس دهناد، سرپرست شرکت مخابرات ايران، با اشاره به اختلافات اخير وزارت ارتباطات با شرکت مخابرات ايران، گفت: مجلس، نقش نظارتي و تقنيني خود را در اين مورد ايفا کرده و در تصميمات خود، خير و صلاح کل مجموعه ارتباطات کشور را مد نظر دارد.
وي با تاکيد بر اين که خصوصي سازي، مجددا نبايد به معناي اضافه شدن انحصار حاکميت دولت باشد، گفت: شرکت مخابرات ايران طي مراحل قانوني، با بالاترين قيمت فروخته شده و مديريت آن به بخش خصوصي سپرده شد، بنابراين اين بنگاه اقتصادي خصوصي، صرفه و صلاح خود را بهتر از بخش دولتي مي داند و به دنبال سودآوري، ارائه خدمات بهتر و بيشتر و بهره وري است.
اميرآبادي افزود: سودآوري و ايجاد رقابت در بازار هم از طرف مخابرات و هم از طرف دولت بايد پيگيري شود.
وي تاکيد کرد: بايد دست بخش خصوصي را باز بگذاريم تا بتواند تصميم بگيرد؛ فضاي رقابتي در بازار ايجاد کند و نقش دولت در اين ميان، تنها حاکميتي و نظارتي ست، دولت نبايد با ايجاد موانعي چون ثابت نگهداشتن قيمت تعرفه ها يا کاهش آن در ايجاد رقابت و سودآوري مخابرات که به نفع مردم کشور است، خللي ايجاد کند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي، هدف اصلي خصوصي سازي را ايجاد فضاي رقابتي در کشور دانست و گفت: رقابت، موجب کاهش هزينه و افزايش کيفيت خدمات مي شود و مشتريان در انتخاب خدمات بهتر آزادند.
وي با اشاره به پيشگام بودن شرکت مخابرات ايران دراجراي اصل 44 قانون اساسي براي سرعت بخشيدن به روند توسعه، گفت: مهمترين رسالت خصوصي سازي و واگذاري شرکت هاي دولتي به بخش خصوصي اين است که باري از روي دوش دولت برداشته شود و بخش خصوصي با بهره وري بيشتر راه توسعه را پيش بگيرد.
اميرآبادي با اشاره به ضرورت نظارت دولت بر شرکت هاي خصوصي به عنوان يک اصل، تاکيد کرد: اين نظارت نبايد به گونه اي باشد که دولت به عنوان رقيب براي شرکت هاي خصوصي باشد و مانعي بر سر راه توسعه ايجاد کند.
وي از ايفاي نقش مثبت مجموعه مخابرات ايران در موضوع کارگزاران روستايي نيز تقدير کرد و افزود: نقش هيأت مديره و مديريت عالي مخابرات در حل و فصل اين موضوع، برجسته و ارزشمند بود.
اميرآبادي افزود: امنيت شغلي تمام کارگزاران مخابرات با اقدام مناسب در اين موضوع تامين شد، اما؛ حتما بايد تلاش شود تا مجموعه مخابرات از نظر مالي در اين موضوع متضرر نشده و دولت نيز هزينه هاي سربار را در اين خصوص اضافه نکند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين که به برکت اقدامات صورت گرفته مخابرات، تمام روستاهاي بالاي 20 خانوار کشور تلفن ثابت دارند، اضافه کرد: از گذشته نيروهاي شاغل در بدنه مخابرات جزو نيروهاي ارزشي و زحمت کش جامعه بوده اند که هميشه با روحيه جهادي خود باعث تعالي حوزه ارتباطات و فناوري در کشور هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]