تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868929369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رونمايي از ميليون‌ها امضاي گزاره‌برگ ملي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رونمايي از ميليون‌ها امضاي گزاره‌برگ ملي
ميليون‌ها امضاي مردمي پاي گزاره‌برگ ملي ديروز در محل ميدان آزادي رونمايي شد.
به گزارش رسانه‌ها، مراسم رونمايي از ميليون‌ها امضاي مردم ايران پاي گزاره برگ ملي كه طي هفته‌هاي اخير به امضاي مردم رسيده بود، صبح ديروز با حضور جمع كثيري از مردم تهران و برخي مسئولان در ميدان آزادي برگزار شد.
در اين مراسم گزاره برگ ملي با موضوع توافق خوب، با امضاي ايرانيان و خانواده شهداي هسته‌اي و بيش از 17 هزار حقوقدان رونمايي شد.

‌ ‌   تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي راستگو و دشمنان بد‌عهد و حيله‌گرند
در همين ارتباط عليرضا زاكاني نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، در مراسم رونمايي از ميليون‌ها امضاي ايراني موافق توافق خوب پاي گزاره برگ ملي، با اشاره به حمايت‌ از تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي اظهار داشت:ما اينجاييم تا اعلام كنيم كه تيم مذاكره‌كننده را در مذاكرات تنها نخواهيم گذاشت و در كنار برج آزادي به عنوان نماد آزادگي ملت ايران اعلام مي‌كنيم كه از دشمني امريكا و هم‌پيمانانش برائت مي‌جوييم.
وي تأكيد كرد: ملت ايران در اين گزاره برگ اعلام كرده كه حاضر نيست هيچ توافق بدي را بپذيرد.  زاكاني در خصوص گزاره برگ ملي تصريح كرد: اين گزاره برگ مفاهيم بلندي را درون خود دارد، در آن آمده كه تحريم‌ها بايد در روز امضاي توافق لغو شود نه تعليق زيرا اگر تحريم‌ها تعليق شود به هر بهانه‌اي مي‌تواند تمديد و تجديد شود.
وي ادامه داد: اگر ما در زمينه هسته‌اي، دستاوردي در اختيار داشته باشيم تا آن را در برابر تحريم‌هاي ظالمانه و ادعاهاي بي‌اساس دشمنان قرار دهيم در ازاي ادعاهاي بعدي آنها چه چيزي را قرار است از دست بدهيم.
نماينده مردم تهران در مجلس تأكيد كرد: جمهوري اسلامي هيچ نيازي به راستي‌آزمايي ندارد، زيرا نمايندگان ما در مذاكرات هسته‌اي راستگو هستند و وفاي به عهد را از اسلام عزيز آموختند اما دشمنان ما حيله‌گر و بدعهدند كه اگر هم توافقي را قبول كرده‌اند از موضع ضعف بوده و زماني كه از موضع ناتواني خارج شدند از عهد خود عدول كردند.
زاكاني تصريح كرد: ما در ژنو به تعهدات خود عمل كرديم اما طرف مقابل بهانه‌جويي و بدعهدي كرد.  نماينده مردم تهران ادامه داد: زماني كه تهديدهاي دشمنان كارگر بود گذشته است و ملت ايران طلسم كاربرد تهديد در تسليم كردن ملت‌ها را شكست.
وي تأكيد كرد: آنها موضع راستي‌آزمايي را مطرح و پس از آن عناصر خود را به عنوان راستي‌آزما براي ما تعيين مي‌كنند كه ماحصل راستي‌آزمايي آنها در گذشته چيزي جز دشمني با ملت ايران نبوده است.
وي با تأكيد بر اينكه دشمنان حتي حق حيات را براي ملت ايران قائل نيستند، اظهار داشت: پس از موضوع هسته‌اي دشمنان مي‌توانند ساير دستاوردهاي ما را نيز بهانه كنند و اين سدي است كه اگر شكسته شود ديگر انتها ندارد.  نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به بند سوم گزاره برگ ملي مبني بر عدم محدوديت در توسعه دانش‌ هسته‌اي ملت ايران تصريح كرد: ما حافظ دانشمندان و استقلال ملت ايران هستيم ولي دشمنان مانع از توسعه علمي كشورمان مي‌شوند و ما اين را نمي‌پذيريم.
زاكاني حفظ دستاوردهاي دانشمندان را عين عزت ملي دانست و تأكيد كرد: ما هيچ نظارت غيرمتعارفي را نمي‌پذيريم، الزامات NPT از سوي ايران پذيرفته شده است ولي فراتر از آن هيچ چيزي را نخواهيم پذيرفت.
نماينده مردم تهران در مجلس توان دفاعي ايران را سدي محكم در مقابل مكاران استكباري دانست و اظهار داشت: دشمنان مي‌خواهند اين سد را بشكنند و نتيجه آن يك جنگ زودرس خواهد بود و اگر كسي به بهانه دوري از جنگ ما را به پذيرش نظارت بر صنعت دفاعي‌مان توصيه مي‌كند در واقع ايران را در لبه پرتگاه جنگ قرار داده است.  زاكاني با تأكيد بر اينكه دشمنان در واقع مي‌خواهند از ملت ايران انتقام بگيرند، تصريح كرد: اين تجارب به ما اين درس را مي‌دهد كه هيچ‌گاه به دشمنان اعتماد نكنيم.  وي در پايان تأكيد كرد: هر توافقي بايد در نهايت شفافيت باشد و تعهدات دو طرف در روز اجرايي شدن آن مشخص باشد و ما اميدواريم كه شاهد موفقيت نمايندگان و ملت ايران در مذاكرات هسته‌اي باشيم.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن