تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870216246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرمانده انتظامی کرج: کلاهبردار میلیاردی در کرج دستگیر شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


فرمانده انتظامی کرج: کلاهبردار میلیاردی در کرج دستگیر شد استان‌ها > البرز - فرمانده انتظامی کرج با بیان اینکه کلاهبردار میلیاردی در کرج دستگیر شد، گفت: برآوردهای صورت گرفته از میزان کلاهبرداری از مالباختگان توسط متهم، ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تخمین زده شد.

به گزارش تسنیم در کرج، سرهنگ سیدحسین سیدحقیقی  اظهار داشت: در پی دریافت شکایت‌های متعدد مبنی بر اینکه فردی به عنوان خریدار و فروشنده خودروهای وارداتی خارجی یا مدیر و مسئول ارگان‌های دولتی به بهانه استخدام افراد از آن‌ها کلاهبرداری کرده است پیگیری موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 21 مهرشهر قرار گرفت.
وی بیان کرد:‌ در تحقیقات تکمیلی از مالباختگان مشخص شد که فرد متهم با روابط عمومی بالا با جلب اعتماد طرف مقابل و ارائه وعده استخدام در ارگان‌های دولتی از آن‌ها مبالغی را به صورت واریز اینترنتی دریافت کرده و با وعده اینکه ظرف چند روز آینده می‌تواند با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به آدرسی که در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد مراجعه کنند اعتماد مالباختگان را به خود جلب می‌کرد. فرمانده انتظامی کرج متذکر شد: به گفته شاکیان پرونده هنگامی که آن‌ها به آدرس اعلامی مراجعه می‌کردند متوجه می‌شدند ساختمانی با این مشخصات وجود خارجی نداشته و آن‌ها مورد کلاهبرداری این فرد شیاد قرار گرفته‌اند.
سیدحقیقی گفت: بلافاصله یک تیم تجسس از کلانتری تحقیقات تکمیلی در این‌باره را آغاز کرده و پس از چندین روز کار اطلاعاتی مخفیگاه متهم را در کیانمهر کرج شناسایی و با همراهی مقام قضائی موفق به دستگیری نام برده شدند.
وی اظهار داشت:‌متهم در انتقال به کلانتری در ابتدا منکر هرگونه جرمی شد اما در مواجه با مالباختگان از جمله همسر وی که به گفته او تمامی خانواده‌اش با عوام فریبی متهم در دام وی گرفتار شده‌اند به ناچار بر جرم خود مبنی برکلاهبرداری با شیوه جعل اسناد و معرفی خود به عنوان مسئول ارگان‌های دولتی در پست‌ها و مسئولیت‌های گوناگون از 20 نفر از شهروندان و آشنایان خود کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی کرج بیان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم تعدادی اموال سرقتی شامل مهر، بن خرید، لباس و تجهیزات نظامی و انتظامی کشف شد و با برآوردهای صورت گرفته میزان کلاهبرداری از مالباختگان 4 میلیارد و 500 میلیون ریال تخمین زده شد.  

کلید واژه ها: استان البرز -




سه شنبه 9 تیر 1394 - 15:11:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن