تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820820067




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش نقدينگي در چرخه اقتصاد، نشان‌دهنده ضعف روانشناسي اجتماعي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۳۸ق.ظ)
رئيس پژوهشکده علوم شناختي در گفت‌وگو با موج: کاهش نقدينگي در چرخه اقتصاد، نشان‌دهنده ضعف روانشناسي اجتماعي است موج - رئيس پژوهشکده علوم شناختي با مهم خواندن مسئله اقتصاد مقاومتي براي رشد اقتصادي گفت: ازنظر علوم شناختي، نبود روانشناسي اجتماعي سبب کاهش نقدينگي مي‌شود.
حميدرضا پور اعتماد، رئيس پژوهشکده علوم شناختي در گفت‌وگو با خبرنگار موج؛ در ارتباط با مشکل اقتصاد در کشور و راهکار آن‌که توسط مقام معظم رهبري به‌عنوان اقتصاد مقاومتي مطرح شد، گفت: راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادي اقتصاد مقاومتي است و اين اقتصاد يکي از رويکردهاي آن قناعت است و رويکرد ديگر آن کار و تلاش نيروهاي انساني داخل کشور است.
پور اعتماد افزود: همان‌طور که شاهد هستيم در دهه‌هاي اخير کشورهاي مختلف مانند برزيل توانسته‌اند با تکيه‌بر اقتصاد مقاومتي بر مشکلات اقتصادي غلبه کنند و از يک کشوري که ساليان سال بدهکار بود به کشور مولد و توليدکننده اصلي تبديل شود.
وي بيان کرد: اقتصاد مقاومتي قطعاً يک متغير انساني دارد که شناسايي اين متغيرها بسيار مهم است و بايد جايگاه‌هاي مناسب را براي آنان با توجه به سياست‌هاي کلان اقتصادي کشور تعيين کرد که اين مرحله از حياتي‌ترين مرحله‌هاي اقتصاد مقاومتي است.
رئيس پژوهشکده علوم شناختي تصريح کرد: در کنار آن رفتار سرمايه‌گذاران را هم بايد شناسايي کنيم و بايد به اين مرحله از رفتارشناسي برسيم که چه زمان يک سرمايه‌گذار حاضر به خروج سرمايه خود از بازار است.
پور اعتماد خاطرنشان کرد: ما در اين مرکز به مقوله اقتصاد سخت اهميت مي‌دهيم و تمام توانايي خود را صرف مي‌کنيم تا بتوانيم تا جايي که ممکن است به اقتصاد کشور به‌خصوص تحقق اقتصاد مقاومتي که از تأکيدات رهبر است کمک کنيم.
وي بابيان اين‌که اقتصاد مقاومتي نقش عوامل انساني و اجتماع را در تصميم‌گيري‌هاي اقتصادي بيان مي‌کند خاطرنشان کرد: يکي از مشکلات اقتصادي ما زماني رخ مي‌دهد که سرمايه‌گذاري با ترس نقدينگي خود را از چرخه اقتصاد خارج مي‌کند ولي در کشورهاي ديگر مانند برزيل اين‌چنين نيست.
رئيس پژوهشکده علوم شناختي در ادامه گفت: اگر بخواهيم ازنظر علوم شناختي اين مسئله را بررسي کنيم به اين مطلب خواهيم رسيد که نقش روانشناسي اجتماعي در جامعه ما از بين رفته است و بايد به اين مسئله توجه خاصي کرد زيرا اين مسائل هستند که جلوي رشد اقتصادي کشور را مي‌گيرند.
پور اعتماد متذکر شد: تمام علم‌ها موجود در علوم شناختي اطلاعات علمي را به يکديگر انتقال مي‌دهند؛ اما هيچ زماني اتفاق ني افتاده که در امور يکديگر دخالت کنند زيرا اين حوزه از حساسيت بالايي برخوردار است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن