تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804486710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیبایی‌های رمضان در گوشه و کنار جهان+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
زیبایی‌های رمضان در گوشه و کنار جهان+تصاویر
هرساله با حلول ماه مبارک رمضان بیش از یک و نیم میلیارد نفر مسلمان از کشورهای کوچک و بزرگ و اسلامی و غیر اسلامی، دور سفره ضیافت الهی گرد هم می‌آیند.

خبرگزاری فارس: زیبایی‌های رمضان در گوشه و کنار جهان+تصاویر



به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از مد آنلاین، در پاکستان با حلول ماه رمضان، شور و هیجان خاصی در خیابان‌ها برپا می‌شود و همه افراد در تب و تاب آماده کردن خود و مهیا کردن مواد غذایی و احتیاجات اساسی برای آغاز ماه مبارک هستند. مردها به مسجدها می‌روند و نماز «تراویح» به‌جای می‌آورند (تراویح به نمازهایی اطلاق می‌شود که مسلمانان اهل سنت در شب‌های ماه رمضان به جماعت می‌خوانند. این نماز 27 رکعت دارد) و زنان بیشتر وقت خود را برای آماده کردن وعده سحری صرف می‌کنند. همچنین هر روز قبل از سحر، مردی در محله‌ها می‌چرخد و با ضربه زدن روی یک حلبی خالی، مردم را برای صرف سحری و اقامه نماز بیدار می‌کند. مسجدها نیز با پخش نواهای اسلامی، مردم را بیدار می‌کنند و سپس به استقبال اذان صبح می‌روند. مغازه‌ها و رستوران‌ها نیز در هنگام سحر غالبا باز هستند. غذاهای محبوب پاکستانی و هندی برای افطار و سحر در ماه رمضان شامل «پاکوره» (خمیر و سبزی سرخ شده در روغن)، «داهی بالِی» (نوعی خمیر تند در ماست) و سمبوسه است.

  از فنیکس تا سیاتل و از نیویورک تا هیوستون، مسلمان ایالات متحده آمریکا هم‌زمان با آغاز ماه رمضان برای صرف افطار و ادای نماز و نیایش به مراکز اسلامی نزدیک خود می‌روند. در آمریکا و سایر کشورهای غیر اسلامی مسجدها نقشی متفاوت با ملل اسلامی دارند و علاوه بر محلی برای نیایش و اقامه نماز جمعه به مرکز تجمعات جامعه اسلامی آن منطقه تبدیل شده است و به ویژه در رمضان میعادگاه دوستان روزه‌دار از مناطق دور و نزدیک می‌شود، بنابراین مسلمانان غالبا روزه خود را در مسجدها افطار می‌کنند. بسیاری از مسلمانان آمریکا از غیر مسلمانان برای حضور در مراسم افطار دعوت می‌کنند تا از این طریق آن‌ها را با ماه رمضان و اسلام آشنا کنند. از ویژگی‌های سفره‌های افطار مسلمانان آمریکا این است که از آنجا که مسلمانان از مناطق گوناگون جهان در آنها جمع می‌شوند، یک سفره افطار بین‌المللی با انواع غذاهای آسیایی، هندی و عربی برای پذیرایی از روزه‌داران پهن می‌شود.
مسلمانان ایتالیا نیز همگام با سایر مسلمانان جهان هر ساله با حلول ماه مبارک رمضان خود را برای انجام فرایض این ماه آماده می‌کنند و در مجلس‌های سخنرانی مذهبی که توسط مراکز اسلامی برگزار می‌شود حضور می‌یابند. ماه رمضان چه برای مسلمانان ایتالیا و چه برای سایر ساکنین فرصت مناسبی برای تقویت روابط مسلمانان در جامعه ایتالیاست و بویژه مراسم افطار محفلی مناسب برای گردهم آمدن مسلمانان از مناطق گوناگون ایجاد می‌کند. جامعه مسلمانان ایتالیا غالبا در مسجد اصلی شهر رم حضور می‌یابند و زنان نیز غذاها و شیرینی‌های خود را برای پذیرایی از روزه‌داران درهنگام افطار به آنجا می‌آورند. همچنین فروشندگان غذاها و نوشیدنی‌های سنتی در اطراف مسجد با استقبال مردم غیر مسلمان ایتالیا نیز همراه می‌شود که به ارایه خرما، شیرینی‌های مختلف، غذاهای سنتی و نان‌های عربی می‌پردازند. مسلمانان ترکیه اعتقاد راسخی به ماه رمضان و خیر برکتی دارند که این ماه مبارک برای آنها به ارمغان می‌آورد. آنها معتقدند حتی اگر در بدترین شرایط اقتصادی باشند، خداوند به یمن و برکت این ماه عزیز درهای خیر و نعمت خود را روی آنها می‌گشاید. مسلمانان این کشور قبل از شروع ماه رمضان با تزئین و چراغانی کردن خیابان‌ها و مسجدها به استقبال ماه مبارک رمضان می‌روند. سفره‌های افطاری مسلمانان این کشور شامل زیتون، پنیر، خرما، باقلوا و انواع سوپ و آش است که به آن شوربا گفته می‌شود. هنگام سحر نیز علاوه بر آوای مناجات مسجدها، افرادی براساس سنتی دیرینه و قدیمی به خیابان‌ها و کوچه‌ها می‌آیند و برای بیدار کردن مسلمانان برای خوردن سحری و اقامه نماز آواز سر می دهد و بعد از اقامه نماز صبح مسلمانان به قرائت قرآن می‌پردازند.
هنگامی که خورشید اولین روز ماه رمضان غروب می‌کند مسلمانان آفریقایی جنوبی در حالی که بهترین لباس‌های خود را به تن کرده‌اند، در گروه‌های بزرگ گرد یکدیگر جمع می‌شوند و افطار می‌کنند. از آنجا که تعداد زیادی رستوران حلال در دوربان، کیپتاون و ژوهانسبورگ وجود دارد اغلب مسلمانان می‌توانند روزه خود را خارج از خانه افطار کنند. بسیاری از مسلمانان آفریقای جنوبی دارای اصل و نسبی هندی هستند چراکه سال‌ها پیش هندی‌ها به عنوان نیروی کار برای کار در مزرعه‌ها به آفریقای جنوبی آورده شده بودند. آنها سال‌هاست در آفریقای جنوبی زندگی می‌کنند بنابراین افطار آنها تنها شامل غذاهای سنتی هند نیست، بلکه شامل غذاهای مختلف از پاستا و کاری تا براوانی و سوپ است.



  جامعه مسلمانان آلمان که به صورت تخمینی حدود چهار میلیون نفر هستند، همچون سایر مسلمانان جهان به استقبال ماه رمضان می‌روند. آنها هر ساله خود را به گونه‌ای متفاوت با کشورهای اسلامی برای ماه مبارک آماده می‌کنند. هیچ نشانی از شروع رمضان در شهرهای آلمان دیده نمی‌شود و معمولا شرایط کاری اجازه افطار گروهی را به روزه‌داران نمی‌دهد. در آلمان نیز تعیین روز اول ماه رمضان دشوار است اما مهم‌ترین دشواری ناتوانی در برگزاری مراسم‌های دعا و نیایش گروهی است که از ویژگی‌های اصلی این ماه محسوب می‌شود. اما مسلمان آلمان نیز هر یک بر اساس تفاوت‌های فرهنگی، خود را برای ماه رمضان آماده می‌کنند و مواد لازم را برای پخت غذاهای سنتی و همچنین تزئین خانه می‌خرند. امسال ماه رمضان با فصل تابستان مصادف شده است و به همین دلیل فرصت خوبی برای مسلمانان مقیم آلمان فراهم شده است تا با بازگشت به کشورشان رمضان را در کنار خانوادهشان سپری کنند.
ماه رمضان در کویت با آداب و رسوم خاص خود همراه است که مردم این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس از دیرباز برخی از آنها را زنده نگه داشته‌اند. یکی از سنت‌های کویتی‌ها این است که درست روز قبل از آغاز رمضان همه خانواده‌ها دور هم جمع می‌شوند و آخرین وعده غذایی پیش از رمضان را در کنار هم و با صرف انواع زیادی از غذاهای محلی و بومی جشن می‌گیرند. یکی از مهم‌ترین غذاهای مردم کویت در رمضان حلیم است که آن را با شکر و همچنین دارچین مصرف می‌کنند. یکی دیگر از غذاهای محبوب آنها در سفره افطار شامل نوعی نان به نام «التشارب» است که به قطعه‌های کوچک تقسیم شده است و همراه با آبگوشتی از کدو، سیب زمینی و لیموی خشک مصرف می‌شود. مردم کویت نیز همچون سایر ملل اسلامی شبهای ماه مبارک رمضان را به عبادت در مساجد و خواندن نماز «تراویح» می‌پردازند.   مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/

94/04/09 - 00:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن