واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سند موسیقی کشور فصلالخطاب اجرای کنسرتهاست
کد خبر: ۵۱۲۸۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲ - 29 June 2015
معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معتقد است حضور شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین سند موسیقی کشور می تواند این سند را فصل الخطاب نهادهای کشور در امر موسیقی قرار دهد. وی افزود: بعد از تصویب سند موسیقی کشور تفاهم نامه هایی نیز با وزارت کشور، دادستانی و نیروی انتظامی به امضا میرسد.
حسین نوش آبادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اهمیت هنر موسیقی در کشور به تلاش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تدوین سند موسیقی کشور، گفت: پیگیری ها برای ادامه روند تدوین سند موسیقی کشور مجددا آغاز شده و تلاش داریم تا پایان نیمه سال جاری به اتمام برسد.
معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه تدوین این سند تنها از سوی این وزارتخانه صورت نمی گیرد، عنوان کرد: از آنجایی که قرار است سند عالی در حوزه موسیقی داشته باشیم لازم است نهادهای دیگری نیز در کنار وزارت ارشاد به تدوین آن بپردازند که از آن جمله نقش برجسته شورای عالی انقلاب فرهنگی است که سیاست های کلان فرهنگی و هنری کشور را به تصویب می رساند.
وی افزود: تا کنون بخش مهمی از این سند مورد بررسی قرار گرفته و مراحل پایانی خود را طی می کند و حتی کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این زمینه نشست های با اعضای هیأت مدیره خانه موسیقی برگزار کرده است لذا اگر این شورا همکاری خوب خود را در مرحله تدوین سند همچنان ادامه دهد قطعا تصویب آن بسیار مؤثر خواهد بود.
سند موسیقی کشور حوزه موسیقی را متحول خواهد کرد
نوش آبادی در ادامه با اشاره به همکاری هنرمندان و صاحبنظران حوزه موسیقی در مراحل اولیه تنظیم این سند، یادآور شد: خانه موسیقی و حوزه هنری از دیگر مجموعه هایی بودند که به وزارت ارشاد در این زمینه مشاوره هایی دادند و جلسات متعددی با این افراد برگزار شد در نهایت با وجود برگزاری این جلسات فشرده امیدواریم تا سه الی چهار ماه آینده این سند به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد.
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه با تصویب سند موسیقی کشور شاهد تحول اساسی در حوزه موسیقی خواهیم بود، گفت: بر همین اساس می توانیم به خوبی حوزه موسیقی را مورد رصد قرار دهیم و از حساسیت های حوزه نظری و اجرا بکاهیم.
وی در ادامه در خصوص این حساسیت ها اظهار کرد: موسیقی به لحاظ نظری و اجرا حساسیت هایی در بین دستگاه های مختلف دارد و همواره یکی از مباحث چالش برانگیز بوده است که بر اساس آن گاهی شاهد لغو کنسرت ها بوده ایم لذا با تدوین این سند که به لحاظ تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی فصل الخطاب تمام نهادهای کشور در حوزه موسیقی خواهد بود دیگر شاهد مسائل و مشکلات در اینحوزه نخواهیم بود.
شیوه نامه های عملیاتی و اجرایی در حوزه اجرای کنسرت
نوش آبادی در ادامه درباره کنسرت های موسیقی در دولت یازدهم گفت: بر این اساس 312 مجوز اجرای کنسرت در دولت یازدهم داده شده که از این تعداد 9 مورد آن لغو شده و از این بین نیز 3 کنسرت به علت مشکل محتوایی و 2 کنسرت با حکم قضایی لغو شد.
معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر همین اساس در جلساتی که در وزارتخانه برگزار شد تصمیم بر این شد تا بعد از تصویب سند موسیقی کشور تفاهم نامه هایی نیز با وزارت کشور، دادستانی و نیروی انتظامی به امضا برسد تا در حوزه اجرای کنسرت نیز شیوه نامه های عملیاتی و اجرایی وجود داشته باشد تا شاهد لغو بی مورد برنامه های هنری که حاصل دسترنج هنرمندان است نباشیم.
به گزارش خانه ملت، تابستان سال گذشته بوده که جلسات متعددی در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری برای تدوین سند موسیقی کشور به همت معاونت موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و در نهایت متنی تحت عنوان سند موسیقی ارائه شد اما به علت برخی مشکلات که در بندهای این سند وجود داشت مورد تأیید قرار نگرفت.
بعد از آن بود که پیروز ارجمند، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد شورایی سه نفره برای ادامه کار تدوین سند موسیقی کشور برگزید و قرار شد تا پایان سال 93 کار تدوین آن به اتمام برسد که تا به امروز کار تدوین به پایان نرسیده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]