واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۴۳ب.ظ)
جايگزيني قير امولوسيوني به جاي قير محلول موج-رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي از جايگزيني قير امولسيوني به جاي قير محلول خبر داد و گفت: قير امولسيوني کيفيت و دوام بسيار بيشتري نسبت به قيرهاي محلول معمولي دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد شکرچي زاده در نشست خبري رونمايي از سامانههاي اطلاعاتي و آماري جديد مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي که صبح امروز يکشنبه هفتم تيرماه در اين مرکز برگزار شد با بيان اين که نگاه مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي به پژوهش نگاه کاربردي و استفاده عملياتي است گفت: اخيرا در وزارت راه و شهرسازي، شوراي عالي تحقيقات به رياست وزير راه و شهرسازي و قائممقامي رئيس مرکز تحقيقات و نيز با حضور نمايندگان دستگاههاي مختلف با بودجهاي بالاتر از بودجه مصوب دولت و مجلس در حوزه تحقيقات ايجاد شده است که به طور مرتب نتيجه تحقيقات صورت گرفته در مرکز تحقيقات به اين شورا اطلاعرساني ميشود.
رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي با اشاره به واگذاري تدوين مقررات ملي ساختمان در دوره وزارت دکتر آخوندي به اين مرکز افزود: دو دهه از عمر تدوين اين مقررات ميگذرد، ولي؛ مصوبه دولت مبني بر واگذاري تدوين اين مقررات به مرکز تحقيقات انجام نشده بود که در دو سال اخير اين اتفاق رخ داد.
وي با اشاره به استفاده از نظرات مهندسان و جامعه مهندسي کشور در مرحله تدوين مقررات ملي ساختمان افزود: نظرات مختلف کارشناسان مهندسيهاي مرتبط با ساختوساز اخذ شده و از آنها در اصلاح مقررات ملي ساختمان استفاده ميشود.
معاون وزير راه و شهرسازي در بخش ديگري از اظهارات خود به راهاندازي سايت مديريت راه، مسکن و شهرسازي اشاره و اظهار کرد: اين بانک اطلاعاتي با دريافت ۱۰ ميليون رکورد آماري همه مباحث مرتبط با اطلاعات حوزههاي مسکن، معماري و حملونقل را به کاربران ارائه ميدهد. همچنين در اين سايت، اخبار و اطلاعات تخصصي حوزه راه و مسکن در اختيار مهندسان قرار داده ميشود.
وي در ادامه با اشاره به راهاندازي سامانه اطلاعات پژوهشي مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي ادامه داد: يکي از وظايف اين مرکز ارائه اطلاعات موردنياز به پژوهشگران، مديران و برنامهريزان است.
شکرچي زاده افزود: در سامانه اطلاعاتي پژوهشي مرکز تحقيقات، همه پژوهشهاي انجام شده در ۴۰ سال قبل مرکز تحقيقات مسکن و ساختمان، مرکز تحقيقات معماري و شهرسازي و پژوهشکده حملونقل که با ادغام در يکديگر به مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي تغيير نام داد را جمعآوري کردهايم تا کار پژوهشي تکراري انجام نشود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به فعاليتهاي اين مرکز در حوزه قير و آسفالت اشاره کرد و گفت: ۸۰ درصد قير مصرفي کشور را وزارت راه و شهرسازي مصرف کرده و ۳۰ درصد هزينه راهسازي به قير اختصاص دارد.
به گفته شکرچيزاده مرکز تحقيقات وزارت راه و شهرسازي توانست قير امولسيوني را توليد کرده و جايگزين قير محلول کند.
وي ادامه داد: در حال حاضر سالانه ۵۰۰ هزار تن قير محلول در کشور مصرف ميشود که در تلاشيم تا پايان امسال ميزان مصرف قير امولسيوني را تا ۱۵۰ هزار تن جايگزين ۵۰۰ هزار تن قير محلول کنيم. قير امولسيوني کيفيت و دوام بسيار بيشتري نسبت به قيرهاي محلول معمولي دارد.
شکرچي زاده همچنين از تلاش وزارت راه و شهرسازي براي جايگزين کردن تانکرهاي حمل قير دوجداره به جاي تانکرهاي معمولي خبر داد و افزود: اين تانکر دوجداره از سرد شدن قير جلوگيري ميکند. قير سرد شده علاوه بر کيفيت پايين، سوخت زيادي نيز براي داغ کردن مجدد آن ميطلبد که با دوجداره شدن تانکرهاي حمل قير صرفهجويي زيادي در مصرف سوخت و ارتقاي کيفيت قير انجام خواهد شد.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به رونمايي از دستورالعملهاي تدوين شده براي مقاومسازي ساختمانهاي موجود اظهار کرد: اين هفت دستورالعمل با همکاري سازمان مديريت و برنامهريزي تهيه شده که براي ساختمانهاي بتني، فولادي، آجري، نيمه اسکلت، خورجيني، ساختمانهاي داراي اجزاي غيرسازهاي و ساختمانهاي بناييسازي شده مورد استفاده قرار ميگيرند.
رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي در پايان از مصوبه وزارت راه و شهرسازي مبني بر تبديل رويه آسفالتي ۱۰ درصد از جادههاي کشور به رويه بتني خبر داد و گفت: براساس دستور وزير، کميته تدوين بخشنامه رويه بتني در دستگاههاي تابعه وزارت راه و شهرسازي تشکيلشده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]