تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که از آبروی برادر مسلمان خود دفاع کند مطمئناً بهشت بر او واجب می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869633837




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش 33درصدی تصادفات فوتی در کهگیلویه و بویراحمد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: طی سه ماه گذشته/
افزایش 33درصدی تصادفات فوتی در کهگیلویه و بویراحمد

تصادف در جاده یاسوج به اصفهان


شناسهٔ خبر: 2788704 - شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۷
استانها > کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج – فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از افزایش 33درصدی تصادفات منجربه فوت طی سه ماهه ابتدای سال جاری در استان خبرداد. به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلام‌عباس غلام‌زاده بعدازظهر شنبه در نشست کمیسیون ایمنی راهها و بررسی تصادفات استان افزود: ‌بیشترین تصادفات فوتی در محور یاسوج ـ اصفهان رخ داده است.وی بیشترین تصادفات را مربوط به خودروهای سواری دانست و اظهار داشت: سبقت و سرعت غیرمجاز دو عامل اصلی تصادفات بوده اند.غلام زاده بر نهادینه کردن فرهنگ رانندگی در استان تاکید کرد و گفت: اغلب تصادفات در استان ناشی از عدم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بوده است.وی شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز در محورهای ارتباطی استان را ضروری دانست و افزود: نصب علائم هشدار دهنده و نصب سامانه پایش تصویری نیز ضرورت دارد.غلام‌زاده همچنین از راه‌اندازی دو ایستگاه پلیس راه در محورهای یاسوج ـ اقلید و محور بهمئی به بهبهان خبر داد.لزوم تدوین سند راهبردی ایمنی راههای استاناستاندار کهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست  بر تهیه نسخه بومی سند راهبردی کاهش تصادفات، تسهیل در ترددها، ایمنی راه ها و خدمات به مسافرین استان تاکید کرد.سیدموسی خادمی گفت: حوزه امور عمرانی استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل راه و شهرسازی، نیروی انتظامی، شهرداری ها، حمل و نقل و پایانه ها و بهداشت و درمان نسبت به تدوین این سند ظرف دو ماه آینده اقدام کنند.خادمی بیان کرد: برای تدوین این سند با تحلیل وضعیت موجود و ریشه یابی علل تصادفات و مجموعه نواقص و ضعف هایی که درسیستم  شبکه جاده ای و حمل ونقل استان و عوامل جانبی آن وجود دارد، راهکارها ارائه داده شود.استاندار گفت: در تهیه این سند عواملی از جمله نیازبه بزرگراه ها، نصب دوربین های ثبت تخلف، حذف تعداد پیچ ها و گردنه های خطرک، تعریض جاده ها، نصب تابلوهای هشدار دهند سریع، ایستگاه های پلیس، ایمنی خودروها و در شهرها رعایت قانون و مقررات، وضعیت میادین، تقاطع ها، پارکینگ ها و پل های هوایی مورد توجه قرار گیرد.وی طراحی مسائل فیزیکی و پیوست فرهنگی در تهیه این سند را بسیار مهم دانست و گفت: اگر در ایمنی جاده ها بخواهیم به نرم کشوری برسیم باید برنامه ریزی داشته باشیم و برای برنامه ریزی، باید دارای سندی جامع و کامل باشیم.خادمی اظهار داشت: کوهستانی بودن، وضعیت سخت گردنه ها، پیچ ها و شیب های تند جاده ای و هزینه بالای ساخت راه ها در استان در این سند مورد توجه قرار گیرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن