تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870123934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ازحضور دو دقیقه‌ای رودکی با لباس شخصی تاعرق ریزان میران


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حاشیه‌های تیم ملی جودو؛
ازحضور دو دقیقه‌ای رودکی با لباس شخصی تاعرق ریزان میران
اردوی تیم ملی جودو این روزها و قبل از رقابت‌های حساس کسب سهمیه المپیک شاهد حاشیه‌های جالب توجهی است.

ازحضور دودقیقه‌ای رودکی با لباس شخصی تاعرق ریزان میران
به گزارش خبرنگارحوزه کشتی ورزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران مرحله جدید اردوی تمرینی تیم ملی جودو در حالی درسالن شهید کبکانیان تهران پیگیری می‌شود که اتفاقات جالب توجهی‌، تمرینات ملی پوشان را ازمتن به حاشیه کشانده است.


مجید زارعیان،‌ سرمربی تیم ملی جودو‌ چندی پیش ازمحمدرضا رودکی، ‌کاپیتان آسیب دیده تیم ملی و سنگین وزن پرحاشیه دعوت کرد تا به اردو اضافه شود و وی درنهایت درمیان موجی از تبلیغات رسانه‌ای و مصاحبه‌های متعدد و در‌حالی که پیش ازاین اعلام کرده بود رستگاری مخالف حضورش به اردوست درظاهر به تیم ملی برگشت، اما درواقع رودکی فقط در حد‌ یک سلام و علیک با ملی پوشان دیگر،‌ وارد اردو شد و با لباس شخصی پس از چند دقیقه خوش و بش تمرینات راترک کرد و هنوز ملی پوشان وی را در جمع خود و روی تاتامی ندیده اند .


مشخص نیست ،‌رودکی وقتی قصد تمرین درکنار اردونشینان را ندارد برچه  اساسی نام خود را به عنوان یار بازگشتی به تیم ملی جودو معرفی کرده است ؟


شاید هم وی وسیله ای بود تا در مصاحبه‌های پس از برگشت،‌ حرف هایی را بر‌زبان بیاورد و کسانی را محکوم جلوه دهد و اعلام کند که میراسماعیلی مانع ملی پوش شدنش بوده نه‌ رستگار! 


براساس این گزارش و از غیبت سنگین وزن جودوی ایران در اردو که بگذریم باید به بازگشت غیرمنتظره محمود میران (در41 سالگی ) به تمرینات اضافه کنیم . 


حضوری که هنوز سرمربی تیم ملی در برابر آن واکنشی نشان نداده و سکوت اختیارکرده است و نمی‌دانیم وی را می‌پذیرد یانه ؟


میران که سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان و جوانان راهم درکارنامه خود دارد، ازابتدای هفته گذشته درکنارملی پوشان تمرین می‌کند و سعی دارد حتی یک لحظه از اردو را هم از دست ندهد گویا هرچند به نظرشوخی بیاید اما میران عزمش رابرای بازگشت به تاتامی قهرمانی جزم کرده و قصد دارد در المپیک 2016 برزیل هم سهمیه بگیرد.


***تمرین بی سروصدای سبک وزن‌ها 
درمیان حواشی به وجود آمده در بین سنگین وزن‌ها هم درآرامش مشغول تمرین هستند و هزینه ایاب و ذهاب به اردو را پرداخت می کنند، اما با توجه به اینکه رئیس فدراسیون جودو قصد دارد تا کسب سهمیه المپیک فقط دو نفر مشخص را به مسابقات برون‌ مرزی اعزام کند، بدیهی است سبک وزن ها فقط نقش سیاهی لشکر را بازی می ‌کنند و به این زودی‌ها نمی‌توانند انتظار اعزام داشته باشند .


اینکه تیم ملی جودو در رقابت‌هایی که شرکت کرد از طرف سبک وزن‌ها نتیجه ای راشاهد نبود و آنها نتوانستند عملکرد قابل قبولی داشته باشند صحیح است، اما آیا فدراسیون جودو به راحتی می‌تواند به این بهانه این نفرات رابرای همیشه کنار بگذارد؟


**ممنوع المصاحبه بودن ملی پوشان ادامه دارد 


بعد ازبازگشت تیم ملی جودوی ایران ازرقابت های بلاروس ملی پوشان ممنوع المصاحبه شدند و غیرازمصاحبه‌های تصویری پاسخگوی هیچ خبرنگاری نیستند تنها جوابی که رزومه نویسان بعد از تماس با جودوکاران می‌شوند این است که اجازه نداریم صحبت کنیم !


مشخص نیست این وضعیت تاچه زمانی ادامه داراست امیدواریم با تمام حواشی جودوی ایران بتواند عملکرد قابل قبولی در رقابت‌های کسب سهمیه المپییک داشته باشد و سه سهمیه مورد انتظارخود دست یابد.



انتهای پیام/









اخبار مرتبط

میران: ظاهرا بعضی از دوستان تمایل ندارند من به جودو برگردم
مولایی: می‌خواهم به مرد طلایی جودو ایران تبدیل شوم
زارعیان: با 2 جودو کار به مغولستان می رویم
ظرفشویی در رستوان معلق شد/ در اردو تمرین می‌کنم و انتظار می‌کشم




۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن