تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد هر كس قرآن را بياموزد و به ديگران آموزش دهد و به آنچه در قرآن است عمل كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861034974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش فضا و توسعه نیروی انسانی لازمه آموزش ابتدایی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان: افزایش فضا و توسعه نیروی انسانی لازمه آموزش ابتدایی است خبرگزاری پانا : مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت :با اضافه شدن یک پایه به دوره ابتدایی باید یک‌ششم به فضای آموزشی و یک‌ششم به معلمان در این دوره اضافه شود.
۱۳۹۴ شنبه ۶ تير ساعت 12:31

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا ، محمد حسن قائدیها مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه ما در حال اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هستیم، تصریح کرد: با اضافه شدن یک پایه به دوره ابتدایی باید یک‌ششم به فضای آموزشی و یک‌ششم به معلمان در این دوره اضافه شود.
وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته جذب نیرو و استخدامی در آموزش و پرورش نداشته‌ایم، اضافه کرد: به این دلیل از نیرو‌های مازاد در دوره‌‌های دیگر و با برگزاری دوره‌های آموزشی از این ظرفیت در پایه‌های دیگر استفاده شد.
قائدیها با اشاره به نیرو‌های مورد نیاز در آموزش و پرورش تاکید کرد: امروز نیاز آموزش و پرورش در دوره ابتدایی است و نخستین اولویت کاری وزیر آموزش و پرورش بحث ساماندهی و به‌سازی نیرو‌های انسانی بوده است.
وی با تاکید بر اینکه حدود یک‌سوم از فضا‌های موجود در آموزش و پرورش استان از فضا‌های نیاز‌مند تخریب یا مقاوم‌‌سازی است، افزود: ما در استان با کسری فضا مواجه هستیم .
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه بر اساس قانون دستگاه‌های مسئول زمانی که اقدام به مجموعه‌سازی می‌کنند، باید نسبت به تعیین زمین و ساخت فضای آموزشی در آن مجموعه نیز اقدام کنند، گفت: منازل مسکونی مهر را دولت سابق تحویل می‌دهد اما ما با بحران فضای آموزشی در مجموعه‌های مسکونی منازل مهر مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون در زمان ثبت‌نام نباید هزینه‌ای برای ثبت‌نام از دانش‌آموزان دریافت شود، اظهار کرد: بازرسان ویژه ثبت‌نام در راستای نظارت بر ثبت‌نام در ستاد‌های ثبت‌نام فعال شده‌اند و اقداماتی در راستای کنترل و نظارت بر امر ثبت‌نام در مدارس انجام می‌شود.
قائدیها با تاکید بر اینکه مدارس هر سال با هزینه‌هایی شامل تعمیر، باز‌سازی، مقاوم‌سازی و موارد دیگر مواجه می‌شود که اعتبارات آموزش و پرورش پاسخگوی این هزینه‌ها نیست، ادامه داد: در سال تحصیلی 93-94 پس از چهار سال تعطیلی اقدام به پرداخت سرانه مدارس طی سه نوبت شده است.
وی با بیان اینکه همچنین امسال پس از چندین سال تجهیزاتی به هنرستان‌ها اختصاص داده شده است، تصریح کرد: یکی از مصوبات جلسه شورای آموزش و پرورش تجهیز مدارس ابتدایی به کارگاه‌های فناوری بوده و در حال حاضر بسیاری از مدارس این تجهیزات را به صورت کافی و استاندارد ندارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه در سال 94 هنر سرانه‌ای برای مدارس ابلاغ نشده است و امیدواریم در ماه‌های آتی این سرانه ابلاغ شود، اضافه کرد: توسعه مشارکت‌های مردمی یکی از شاخصه‌های اصلی در مدارس است.
قائدیها در پایان این نشست  با اشاره به اینکه در روز‌های 25 و 26 خرداد ماه سال جاری آموزش و پرورش استان مجری همایش ملی بهره‌وری فضا و تجهیزات در آموزش و پرورش بوده است، اضافه کرد: 214 مقاله به دبیر‌خانه این برنامه ارسال شده بود و این همایش ملی با حضور بیش از یک‌هزار و 200 نفر از سراسر کشور به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش استان  اصفهان برگزار شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن