تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 17 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863953253




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دویچه وله: پرانتزهای مهم در متن توافق نهایی اتمی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



دویچه وله: پرانتزهای مهم در متن توافق نهایی اتمی
روز نو :  دویچه وله گزارش داد: یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران می گوید هنوز پرانتزهای مهمی در پیش نویس متن توافق نهایی باقی مانده اند.
به گزارش ایرنا، شبکه اینترنتی دویچه وله فارسی جمعه شب در گزارشی به شرح زیر نوشت: وزرای امور خارجه ایران و آمریکا برای شرکت در این مذاکرات که مهلت پایان آن 10 تیر است، راهی وین می شوند.


خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ، ایرنا جمعه پنج تیر (26 ژوئن) به نقل از یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در گزارشی از پابرجا بودن پرانتزهای مهمی در متن توافق نهایی سر برنامه اتمی جمهوری اسلامی خبر داد.


متن این توافق قرار است تا هفته آینده تنظیم شود تا در مهلت مقرر، یعنی تا 10 تیرماه برابر با اول ژوئیه به امضای نمایندگان دو طرف رسد، اما از قرار هنوز جزئیات مهمی از این متن مورد مناقشه است.


در حالی که آخرین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5 در وین در جریان است، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد 90 درصد کار نگارش متن توافق انجام شده است.


منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در واکنش به این سخنان گفته است که این صحیح است که پیشرفت هایی در حذف پرانتزها صورت گرفته و بخش قابل توجهی از متن در حال حاضر از پرانتزها پاک شده است، اما پرانتزهای باقی مانده در متن، همه ناظر به موضوع های مورد اختلاف مهم و اساسی هستند.


خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی اعلام کرد که متن توافق نهایی 40 تا 50 صفحه به علاوه چندین ضمیمه است.


موضوع های مهم و اساسی مورد اختلاف در پیش نویس این توافق از جمله مدت محدودیت در فعالیت های هسته ای ایران، درخواست بازدید از مراکز نظامی این کشور و منوط شدن لغو تحریم به اجرای تعهدات جمهوری اسلامی هستند.


کشورهای غربی همچنین خواستار پاسخگویی ایران به پرسش های آژانس بین المللی انرژی اتمی پیرامون ابعاد احتمالا نظامی برنامه هسته ای ایران در گذشته هستند.


دویچه وله فارسی توضیح داد: عدم توافق بر سر جزئیات احتمال تمدید مذاکرات را تقویت کرده است.


طرف ایرانی تأکید دارد که خواهان توافقی خوب است و مقید به زمان نیست.


محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران نیز پنجشنبه 25 ژوئن (چهارم تیر) اعلام کرده بود که مهلت مذاکرات ممکن است چند روزی تمدید شود.


محمدجواد ظریف و جان کری همتای آمریکایی او برای پیوستن به مذکرات اتمی طی روزهای آینده راهی وین خواهند شد تا آخرین دور مذاکرات را به نتیجه برسانند.


در این مذاکرات گروه 1+5 پی توافقی است که در آن حق ایران برای برخورداری از یک برنامه اتمی کاملأ صلح آمیز، بدون امکان ساخت بمب اتمی تضمین شده باشد.


جمهوری اسلامی که هرگونه هدف نظامی برنامه اتمی خود را تکذیب می کند، امیدوار است که با حصول توافق نهایی با پنج کشور عضو دایم شواری امنیت سازمان ملل و آلمان، تحریم های اقتصادی فلج کننده مرتبط با برنامه اتمی این کشور لغو شوند. این در حالی است که شیوه لغو این تحریم ها نیز مورد مناقشه طرفین مذاکره کننده است.


ایران تأکید دارد که همه تحریم ها باید بلافاصله پس از امضای توافق نهایی لغو شوند، اما آمریکا و اروپا در پی راهکاری هستند که در صورت سرپیچی ایران از عمل به تعهدات خود، تحریم های بین المللی سریع و به صورت خودکار برقرار شوند. 


دویچه وله فارسی در پایان اضافه کرد: روسیه و چین در مقابل با بازگشت خودکار تحریم ها مخالفند زیرا معتقدند چنین فرایندی حق وتوی آنها در شورای امنیت را تضعیف می کند.




تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن