واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۳۵ق.ظ)
سرپرست معاونت سياسي و امنيتي استانداري: ايجاد رستوران هاي دوستدار سلامت به امنيت غذايي جامعه کمک مي کند موج - کرمانشاه - سرپرست معاونت سياسي و امنيتي استانداري گفت: عملياتي نمودن طرح رستوران هاي دوستدار سلامت در سطح شهر مي تواند به حفظ امنيت غذايي جامعه کمک کند.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ امير شاه آبادي در جلسه کارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي که در سالن جلسات حوزه معاونت سياسي و امنيتي برگزار شد، عنوان کرد: دولت تدبير و اميد براي بهداشت و سلامت افراد جامعه اهميت بسياري قايل است و خوشبختانه دست آوردهاي بسيار ارزشمندي را نيز در اين زمينه به دست آورده است.
وي افزود: برخورداري از يک رژيم غذايي سالم يکي از ضرورت هاي جامعه امروزي است و خانواده ها نيز اهميت بسياري براي سلامت غذايي خود قايل هستند.
سرپرست معاونت سياسي و امنيتي استانداري ايجاد رستوران هاي دوستدار سلامت در سطح شهر و درجه بندي کيفيت آن ها با اعطاي سيب سلامت را گامي در راستاي تأمين سلامت غذايي جامعه دانست و گفت: با انجام اين کار، مکان اين مجموعه هاي خدماتي سلامت محور در سطح شهر براي مردم قابل شناسايي بوده و مي توان بر اساس تعداد سيب ها، سطح کيفي هر کدام از اين رستوران ها را به آساني تشخيص داد.
شاه آبادي در ادامه سخنانش فعاليت هاي صورت گرفته در زمينه طرح روستاي سالم را خوب توصيف کرد و گفت: فعاليت هايي که در اين حوزه توسط علوم پزشکي انجام گرفته بسيار ارزشمند است و در آينده مي توان با تعميم آن به روستاهاي با جمعيت بالاتر و سطح مشکلات بيشتر، به دستآوردي هاي بزرگتري برسيم.
وي افزود: طرح روستاي سالم اين قابليت را داراست که با تعميم آن به طرح توانمندسازي روستايي، نتايج بهتري را در اين زمينه شاهد باشيم.
سرپرست معاونت سياسي و امنيتي استانداري همچنين گفت: دفتر روستايي استانداري داراي پتانسيل هاي ارزشمندي در استان است و مي توان بسياري از هماهنگي هاي ضروري با فرمانداران، بخشداران و دهياران را از طريق اين مجموعه انجام داد.
روستاها محلي براي زندگي
در دنباله اين نشست رئيس دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه اظهار کرد: روند توسعه روستاها را بايد به گونه اي پيش برد که زندگي در آنجا از جذابيت بيشتري در مقايسه با شهرها برخوردار باشد.
دکتر کريم در ادامه با اشاره به اجراي برنامه توانمند سازي جوامع محلي از طريق تعيين نيازهاي اساسي مردم روستايي با رويکرد برنامه روستاي سالم اظهار کرد: طرح روستاي سالم در بسياري از کشورهاي دنيا انجام شده و نتايج بسيار خوبي نيز در اين زمينه حاصل شده است. اين الگوهاي موفق هم اکنون در 14 روستاي استان در گام اول اجرا شده است.
وي با تاکيد بر لزوم مشارکت مردم در طرح ها کلان استاني اظهار کرد: اگر مشارکت مردمي در ميان نباشد همه اين طرح ها محکوم به شکست است. با ايجاد نمونه هاي موفق مشارکت مردمي مي توان ديگر روستاها را وارد يک رقابت سازنده کرد.
در ادامه اين نشست گزارشي از برنامه توانمند سازي جوانع محلي از طريق تعيين نيزهاي اساسي مردم روستايي با رويکرد برنامه روستاي سالم و همچنين برنامه رستوران دوستدار سلامت و گزارشي از اقدامات انجام شده در کارگروه ارائه شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]