تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867923538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ملت ايران همچنان ايستادگي مي‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۵۳ب.ظ)
امام جمعه قم: ملت ايران همچنان ايستادگي مي‌کند موج -قم- امام جمعه قم گفت: ملت ايران همچنان ايستادگي مي‌کند و به تيم مذاکره‌کننده سفارش مي‌کند که صريح سخن بگويد و هراسي نداشته باشد، چراکه امت اسلامي پشتيبان آنهاست و از صراحت سخن تيم هسته‌اي دفاع مي‌کند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، آيت‌الله سيد هاشم حسيني‌بوشهري در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته قم که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار کرد: 9 روز از ماه رمضان گذشته و بايد ديد تا چه ميزان به توصيه‌هاي ديني و دستورات اسلامي در کسب رضايت الهي کوشيده‌ايم؛ خداوند در ماه رمضان درهاي مغفرت را به سوي انسان‌ها گشوده و بايد از اين فرصت عظيم نهايت استفاده را برد.
وي در ادامه به مناسبت‌هاي ماه رمضان و تيرماه پرداخت و هفته قوه قضائيه را مورد توجه قرار داد و افزود: انتظار داريم قوه قضائيه در امر پيشگيري از جرم هم نقشي اساسي داشته باشد، زيبنده جامعه ما نيست که پرونده‌هاي دادگاه‌ها هر روز بيشتر شوند و البته براي جلوگيري از اين امر، همه دستگاه‌هاي مسئول وارد عمل شوند.
امام جمعه قم با بيان اينکه اميدواريم دستگاه قضايي بتواند در اين زمينه موفق باشد، گفت: قوه مجريه، دستگاه‌هاي فرهنگي و ديني بايد در اين زمينه به قوه قضائيه کمک کنند.
وي به ديدار مسئولان نظام اسلامي با رهبر فرزانه انقلاب و بيانات ايشان پرداخت و عنوان کرد: در يک جمله مي‌توان گفت سخنان رهبر معظم انقلاب، نشان‌دهنده اين است که ايشان نمي‌خواهد تيم مذاکره‌کننده امتيازي بدهد و چيزي به دست نياورد.
حسيني‌بوشهري با تاکيد بر اينکه تيم مذاکره‌کننده بايد با صراحت و شجاعت، حرف رهبري را که سخن ملت ايران است به طرف مقابل بقبولاند، خاطرنشان کرد: ايشان به چند نکته کليدي اشاره فرمودند و ابتدا نکته‌اي کليدي را مطرح کردند که بيشترين ارتباط را با مسائل سياسي داشت، چراکه وقتي انسان به ياد مرگ و پايان دنيا بيفتد، دچار تنش‌هاي اجتماعي و سياسي نيز نخواهد شد و خود را در مقابل اعمال خويش پاسخگو مي‌بيند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه با بيان اينکه رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر مطلبي را با صداقت با مردم در ميان بگذاريم، ملت ايران اهل مقاومت در مقابل مستکبران هستند و همکاري مي‌کنند، افزود: ايشان همچنين مسئله هسته‌اي را موضوعي ملي دانستند و فرمودند به دنبال توافقنامه‌اي خوب که عزت و منافع ملت ايران را در نظر بگيرد، هستيم.
وي ادامه داد: نکته صريحي که رهبري مطرح فرمودند، خطوط قرمز نظام در مسئله هسته‌اي بود؛ ايشان فرمودند سخنان خصوصي من با مطالبي که به صورت عمومي مطرح مي‌کنم يکي است همچنين از تيم مذاکره‌کننده به شايستگي دفاع کردند.
حسيني‌بوشهري با بيان اينکه لغو يکجاي تحريم‌هاي کنگره، شوراي امنيت، دولت آمريکا و اتحاديه اروپا خواسته ملت ايران است و رهبري نيز به همين موضوع اشاره کردند، گفت: بدعهدي آمريکايي‌ها ديگر نکته‌اي بود که ايشان آن را مورد توجه قرار دادند؛ در جريان افغانستان قرار بود کمکي از سوي ايران بشود و به همين دليل وارد مذاکره شديم، اما بعدها گفتند ايران محور شرارت است.
خطيب جمعه قم عنوان کرد: ملت ايران همچنان ايستادگي مي‌کند و به تيم مذاکره‌کننده سفارش مي‌کند که صريح سخن بگويد و هراسي نداشته باشد، چراکه امت اسلامي پشتيبان آنهاست و از صراحت سخن تيم هسته‌اي دفاع مي‌کند.
وي همچنين به سالروز فاجعه هفتم تير و شهادت دکتر بهشتي و ياران با وفايش پرداخت و گفت: اين حادثه به خيال خام منافقان موجب از دست رفتن سرمايه‌هاي انقلاب شد، اما حقيقت آن بود که خون تازه‌اي را وارد رگ‌هاي انقلاب اسلامي کرد و موجب پيشرفت اهداف و آرمان‌هاي نهضت اسلامي شد؛ روز پيش از آن هم منافقان سعي داشتند حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي را ترور کنند که موفق نشدند و پس از آن بود که امام خميني (ره) در پيامي ضمن تبريک به ايشان فرمودند از خداوند مي‌خواهم شما را براي اين مردم حفظ کند و امروز اين دعاي امام راحل به ثمر نشست و ملت ايران از برکات وجودي رهبر معظم انقلاب بهره‌مند هستند.
حسيني‌بوشهري به تشييع پيکر شهداي مدافع حرم در قم اشاره کرد و افزود: ياد و خاطره اين شهيدان را گرامي مي‌داريم که براي دفاع از حرم حضرت زينب (س) جانشان را فدا کردند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن