تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان، درنده اى است كه اگر رها شود، گاز مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820340189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه روستايي و بيابان‌زدايي با اجراي طرح تعميم ترسيب کربن


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۴۳ق.ظ)
توسعه روستايي و بيابان‌زدايي با اجراي طرح تعميم ترسيب کربن موج - سرپرست امور بيابان‌ اداره‌ کل منابع طبيعي و آبخيزداري گفت: طرح تعميم ترسيب کربن با همکاري دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد و با هدف توسعه روستايي و بيابان‌زدايي در مساحتي حدود 70 هزار هکتار در استان تهران به اجرا در آمد.
به گزارش خبرگزاري موج، سرپرست امور بيابان اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان تهران گفت: اين طرح به‌منظور توانمندسازي جوامع محلي، اشتغال‌زايي و ارتقاي معيشت، تشکيل صندوق‌هاي خرد اعتباري با مشارکت جوامع محلي به‌عنوان پايلوت در شهرستان ملارد در حال اجراست که با اجراي اين طرح علاوه بر توسعه روستايي و جلوگيري از مهاجرت روستاييان شاهد مقابله با پديده بيابان زايي و احياي اراضي بياباني خواهيم بود.
ابوالفضل ناظري افزود: يکي از دستاوردهاي مهم اين طرح ايجاد صندوق‌هاي خرد اعتباري با هدف حمايت از گروه‌هاي آسيب‌پذير از جمله بانوان و ايجاد طرح‌هاي اشتغال‌زا و کارگاه‌هاي توليدي کوچک است که به همين منظور و حسب تفاهم‌نامه تنظيمي في‌مابين دفتر برنامه عمران سازمان ملل و سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداري کشور تسهيلات 370 ميليون ريالي براي حمايت و تقويت اين صندوق‌ها در اختيار جوامع محلي قرار گرفته است که تشکيل شرکت تعاوني توليدي توزيعي شقايق ملارد که در خصوص فعاليت‌هاي بيولوژيکي و عمراني شامل توليد نهال، نهال‌کاري، مراقبت و آبياري و حفاظت فعاليت مي‌کند نتيجه راه‌اندازي صندوق‌هاي خرد اعتباري و حمايت‌هاي انجام‌ شده است.
وي اظهار داشت: امروزه پديده بيابان‌زايي و تخريب سرزمين به‌عنوان يکي از چالش‌هاي مهم جهاني مطرح است که کشور ما نيز درگير اين چالش زيست‌ محيطي است که علاوه بر اثرات نامطلوب اقتصادي و اجتماعي تهديدي جدي براي امنيت غذايي به شمار مي‌آيد؛ چراکه خاک و زمين بستر توليد مواد غذايي است و چنانچه اراضي مستعد از بين برود و تبديل به اراضي کم پوشش يا بدون پوشش شود، به دنبال آن توليد مواد غذايي از بين خواهد رفت.
سرپرست امور بيابان استان تهران در ادامه اضافه کرد: استان تهران با دارا بودن 105 هزار هکتار اراضي بياباني جزو استان‌هاي بياباني کشور محسوب مي‌شود که اين اراضي در شهرستان‌هاي ورامين، ري، پاکدشت و ملارد پراکنده هستند که به‌منظور مقابله با پيشروي بيابان و تثبيت شن‌هاي روان و احياي اراضي بياباني و مهار و کنترل گردوغبار ناشي از اين پديده تاکنون 19 هزار هکتار از اين اراضي با اقدامات بيولوژيکي شامل نهال‌کاري و احداث بادشکن زيرپوشش طرح‌ها و پروژه‌هاي بيابان‌زدايي قرارگرفته است و با اين اقدامات کانون‌هاي بحران بياباني در استان تهران مهار و کنترل‌شده است.
وي اظهار اميدواري کرد با همکاري و مساعدت دستگاه‌هاي ذي‌ربط؛ به‌ويژه استانداري تهران و تأمين اعتبارات لازم طرح‌هاي بيابان‌زدايي با سرعت بيشتري انجام شود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن