تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860834225




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفاظت از بافته ها مهم ترين اولويت متخصصان است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۳۰ب.ظ)
حفاظت از بافته ها مهم ترين اولويت متخصصان است موج-شرکت کنندگان در نشست تخصصي متخصصان و دست اندرکاران حفاظت بافته ها و مفروشات حفاظت از اين آثار را از مهم ترين اولويت هاي موزه ها اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، شهرزاد امين شيرازي، مسوول بخش حفاظت بافته هاي پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي –فرهنگي،امروز دوشنبه با اعلام اين خبر تصريح کرد که پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري با فراهم کردن فرصتي براي گردهمايي و هم‌انديشي متخصصان حوزه‌هاي مختلف، حفاظت در بخش‌هاي خصوصي و دولتي در سال جاري را در دستور کار خود قرار داده است.
به گفته او، اين پژوهشکده مقدماتي را براي برنامه‌ريزي رخدادهاي ملي، سياستگذاري‌هاي کلان و نيازسنجي و آسيب‌شناسي شرايط و وضعيت موجود فراهم کرده و چارچوب اجرايي اقدامات مختلفي در حوزه‌هاي پژوهش، آموزش و اجرا را تعيين مي کند.
امين شيرازي اظهار کرد: به همين منظور در پي برگزاري نشست هاي کاغذ و فلز، اين نشست با حضور 16 نفر از متخصصان و دست اندرکاران حوزه‌ حفاظت بافته ها و مفروشات، از مراکز مختلفي همچون موزه فرش، کاخ موزه نياوران، موزه مقدم، موزه رضا عباسي، موزه ملي ايران، اداره حفاظت اموال منقول معاونت ميراث فرهنگي ، دانشگاه هنر تهران و بخش خصوصي، با همت بخش هاي حفاظت بافته ها و فرش پژوهشکده برگزار شد.
مسئول بخش حفاظت بافته هاي پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي – فرهنگي همجنين به خبرنگار سايت پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري "richt.ir" گفت:حاضرين در اين نشست با استقبال از ايده هاي مطرح شده، بر تقويت فعاليت ها در حوزه هاي معرفي و انتشار دستاوردهاي پژوهشي تاکيد داشته و به کار بستن راه حل هاي مناسب براي پاسخگويي به نيازهاي مطرح در حوزه آموزش تخصصي حفاظت بافته ها و مفروشات را از مهم ترين اولويت ها دانستند.
به گفته وي، لزوم انجام اقداماتي براي فرهنگ سازي در هر دو سطح جامعه متخصصين و عموم مردم درباره موضوعات حفاظت از بافته ها و مفروشات از ديگر مسائلي بود که حاضرين بر آن تاکيد کردند.
شرکت کنندگان در اين نشست در پايان تشکيل يک شبکه‌ ملي تخصصي حفاظت بافته ها را به عنوان يک نهاد ميان بخشي و از جمله زيرساخت هاي لازم براي انجام اقدامات ضروري در اين حوزه پيشنهاد کردند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن