واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل دفتر آموزش کاردانش وزارت آموزش و پرورش؛ عملکرد فانی مثبت و قابل دفاع است خبرگزاری پانا:مدیرکل دفتر آموزش کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: اقدامات و فعالیت هایی که فانی وزیر آموزش و پرورش در مدت دو سال گذشته انجام داده از جمله ساماندهی نیروی انسانی، توسعه مشارکت های مردمی و ارتقا کیفیت آموزشی قابل دفاع است.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱ تير ساعت 11:53
به گزارش خبرگزاری پانا،سید مصطفی آذرکیش اظهار کرد: مستندات حکایت از این دارد که عملکرد وزارت آموزش و پرورش در مدیریت کنونی برغم تنگناهای مالی و کمبود اعتبارات مثبت بوده است.
وی یادآورشد: هر چند که دولت به آموزش و پرورش در دو سال گذشته نگاه ویژه ای داشته و این وزارتخانه شاهد دو برابر شدن بودجه بوده است اما به دلیل اینکه 99 درصد اعتبارات صرف پرداخت حقوق کارکنان می شود عملا راه برای دیگر کارها بسته شده است.
مدیر کل دفتر آموزش کار دانش وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: برغم تمامی مشکلات برنامه های منسجمی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و اکنون در حال اجرایی شدن است که آثار و نتایج مثبت آن به مرور زمان نمایان خواهد شد.
آذرکیش خاطرنشان کرد: براساس آنچه که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر همکاری و همدلی میان دولت و مجلس است، باید با توجه به شرایط کنونی کشور در این رابطه بازنگری و تامل بیشتری صورت گیرد.
طرح استیضاح علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش نیمه دوم خرداد در ۱۰ محور و با ۶۴ امضا به هیات رییسه مجلس تقدیم شده بود که پس از طی مراحل مندرج در آیین نامه داخلی مجلس، 26 خرداد اعلام وصول شد.
در جلسه غیرعلنی مجلس در این روز و با حضور رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزیر آموزش و پرورش موضوع مشکلات فرهنگیان و دغدغه های نمایندگان مجلس مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد کار گروه مشترکی بین مجلس و دولت در سازمان مدیریت و برنامه ریزی مشکلات حقوقی و پرداخت های فرهنگیان را پیگیری کند.
در این میان تعدادی از طراحان استیضاح پس از این جلسه اعلام کردند که این نشست غیرعلنی ربطی به استیضاح نداشته و برای بررسی عموم مسایل بودجه ای آموزش و پرورش بوده و استیضاح به قوت خود باقی است.
جلسه استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش سوم تیرماه برگزار می شود که محورهایی چون ناتوانی وزیر در جلب رضایت و اعتماد جامعه مهم آموزش و پرورش، ناتوانی وزیر در جلب توجه دولت به اهمیت و نقش آموزش و پرورش، ناتوانی در جلب توجه دولت جهت تامین منابع مورد نیاز برای هزینه های موجود مدارس و تبدیل مدارس کشور به مدارس خودگردان براساس اصل 30 قانون اساسی و ناتوانی در حذف تفاوت حقوق و مزایای فرهنگیان نسبت به سایر دستگاه ها و ارگان هایی که نسبت به آموزش و پرورش از حساسیت کمتری برخوردارند، عنوان شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]