تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هر چند نماز خواندن و روزه گرفتن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860445602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای نخستین‌بار در خراسان جنوبی صورت می‌گیرد برگزاری همایش آموزش ابتدایی کشور در آذرماه


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: برای نخستین‌بار در خراسان جنوبی صورت می‌گیرد
برگزاری همایش آموزش ابتدایی کشور در آذرماه
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در مورد برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت موازی‌کاری بین دستگاه‌های فرهنگی استان زیاد است، گفت: برای نخستین‌بار همایش آموزش ابتدایی کشور در خراسان جنوبی در آذرماه امسال برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: برگزاری همایش آموزش ابتدایی کشور در آذرماه



به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، عباس لامعی صبح امروز در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: یکی از مصوبات جلسه گذشته شورا به منظور هفته گرامیداشت مقام معلم و اختصاص مبلغ 50 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی به آموزش و پرورش استان بود که این مبلغ اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از مصوبات دیگر جلسه گذشته شورا ایجاد کاروان‌های سپاس برای تجلیل از معلمان به مناسبت هفته معلم بود که این مهم هم در مدارس استان انجام شد، تصریح کرد: اقدام دیگر در این هفته که طرح جدیدی بود تجلیل از مربیان پیشکسوت فراموش شده که مربوط به 35 سال گذشته بوده‌اند که حدود 420 نفر در اردوگاه هدایت دعوت و تجلیل شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه مصوبه دیگر جلسه گذشته شورا مربوط به ستاد اسکان‌های نوروزی بوده است، یادآور شد: محوریت با این موضوع آموزش و پرورش بود که با تمام قوا وارد عمل شدیم و رئیس این کمیته آموزش و پرورش بوده که شاهد رضایت‌نسبی مسافران بوده‌ایم. 
لامعی با بیان اینکه در مورد برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت موازی‌کاری در بین دستگاه‌های فرهنگی زیاد است، گفت: در جلسه گذشته محوریت این امر به آموزش و پرورش واگذار شد که این آمادگی را داریم در این جلسه اداره کل نوسازی مدارس استان درخواست دارد با توجه به پایین بودن سهم اعتبارات استانی نسبت به اعتبارات ملی برای فصل آموزش برنامه‌ریزی انجام شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت خیران در امر مدرسه‌سازی یکی از ابتکارات ارزشمند آموزش و پرورش است، اضافه کرد: اگر کمک‌های خیران وجود نداشت ما در بسیاری از روستاها فضای آموزش نداشتیم.
لامعی ادامه داد: کمک خوبی از طرف خیران در زمینه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری وجود داشته و این کمک‌ها ادامه دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین اعتبار در آموزش و پرورش مربوط به معاونت سوادآموزی است، یادآور شد: خراسان جنوبی به لحاظ سوادآموزی رتبه 18 را در کشور دارد و این شایسته استان فرهنگی نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه این استان در زمینه جذب نوآموزان پیش دبستانی رتبه سوم را در کشور دارد، گفت: همچنین خراسان جنوبی در زمینه انسداد مبادی بی‌سوادی در گروه سنی 6 تا 12 سال رتبه نخست را در کشور دارا است. 
لامعی از برگزاری همایش آموزش ابتدایی کشور در خراسان جنوبی خبر داد و افزود: این همایش برای نخستین‌بار در آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اردوگاه برای دانش‌آموزان استثنایی استان گفت: برای این امر زمینی به وسعت 13 هکتار در شهر مود توسط خیران داده شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال خروجی ما از مقطع ابتدایی 11 هزار نفر بوده است، اضافه کرد: همچنین در سال جاری ورودی ما در این مقطع 13 هزار نفر است.
لامعی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های دولت تدبیر و امید گرایش دادن دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش است، تصریح کرد: تاکنون در استان در این زمینه موفق عمل کرده‌ایم.
وی با بیان اینکه در زمینه رشته کشاورزی دو فضای آموزشی در شهرستان‌های فردوس و قاینات فعال است، خاطرنشان کرد: با توجه به فضای مناسب این آموزشگاه در فردوس درخواست مجوز برای شبانه‌روزی کردن این مجموعه را داریم.
انتهای پیام/69027/مح/خ40

94/04/01 - 11:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن