تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860730993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حیدر العبادی چه پیشنهادی به ایران داد؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: حیدر العبادی چه پیشنهادی به ایران داد؟
الحیات به نقل از منابع خود نوشت: نخست وزیر عراق در جریان سفر اخیر به تهران، مسئولان ایران را در جریان مذاکرات هفته گذشته خود با مسئولان کشورهای غربی قرار داد و با آنان درباره امکان ایجاد سازوکارهایی برای هماهنگی میان مشاوران ایرانی و مشاوران آمریکایی به منظور آمادگی برای آزادی سازی الرمادی، بحث و تبادل نظر کرد.
به گزارش نامه نیوز ، این روزنامه عرب زبان در ادامه آورده است: حیدر العبادی نخست وزیر عراق در جریان سفر اخیر به تهران، بسیار اصرار داشته که مسئولان ایران را در جریان مذاکراتی که اخیرا با مسئولان کشورهای غربی داشته است، قرار دهد.


وی با مسئولان ایران درباره امکان ایجاد سازوکارهایی برای هماهنگی میان مشاوران ایرانی که با «بسیج مردمی» کار می کنند و مشاوران آمریکایی که در حال آموزش و مسلح کردن عشایر سنی هستند، به منظور کسب آمادگی برای آزادی سازی الرمادی، بحث و تبادل نظر کرد.

به نوشته الحیات، مذاکرات حیدر العبادی در تهران همچنین بر بحث و بررسی پیرامون تحولات امنیتی و سیاسی کنونی عراق و همکاری های اقتصادی میان دو کشور متمرکز بوده است. وی به علت زیاد بودن حجم دیدارهایش با مسئولان ایران از جمله آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم ایران، حسن روحانی رئیس جمهور، هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمد جواد ظریف وزیر خارجه و علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، کنفرانس مطبوعاتی اش را با اسحاق جهانگیری همتای ایرانی لغو کرد.

گزارش الحیات حاکی است: منابع همراه با حیدر العبادی در این سفر به این روزنامه گفتند: وی در این سفر حامل یک پرونده بود که قصد داشت آن را با مسئولان ایران در میان بگذارد و آن پرونده همکاری و هماهنگی در زمینه امنیتی و نظامی بود؛ بویژه اینکه وی هفته گذشته رایزنی هایی با مسئولان شش کشورهای صنعتی از جمله باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در برلین داشته است. همچنین وی از تمایل آمریکا برای ایجاد پایگاه جدید نظامی در نزدیکی بغداد برای آموزش و مسلح کردن عشایر سنی به منظور کسب آمادگی برای نبرد الرمادی سخن گفت.

به نوشته این روزنامه، این منابع افزودند: حیدر العبادی مساله امکان هماهنگی ها میان مشاوران ایرانی همکاری کننده با نیروهای بسیج مردمی و مشاوران آمریکایی که در صدد آموزش و تجهیز عشایر سنی به سلاح هستند را به منظور زمینه سازی برای آزادی سازی الرمادی از دست داعش،مطرح کرد چرا که تهران ناخشنودی خود را از این سازوکار برای تعامل با بسیج مردمی مخفی نمی کند.

این منابع خاطر نشان کردند: حیدر العبادی که فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق را نیز برعهده دارد، بسیار مشتاق بود تا مسئولان ایران را در جریان رایزنی های خود با سران شش کشور صنعتی و همچنین تلاشهایش به منظور تحقق آشتی با سنی ها و خارج کردن بدنه بسیج مردمی از چارچوب فرقه ای به منظور مهار عشایر وبا هدف کسب آمادگی برای نبرد الرامادی که به منزله آزمونی برای ارتش و دولت عراق است، قرار دهد.

به نوشته الحیات این منابع همچنین گفتند : حیدر العبادی با همه مسئولان ایران درباره اهمیت استفاده از حمایت های بین المللی از عراق برای موفق شدن عملیات الرمادی سخن گفت «برای اینکه شکست در این نبرد آثار وتبعات زیادی در عراق بجای می گذارد و در مقابل، در پشتگرم شدن داعش سهم خواهد داشت و بر مساله آزاد سازی موصل تاثیر منفی خواهد گذاشت».

این روزنامه در پایان نوشت : العبادی از همه مسئولان ایران سخن دلگرم کننده ای شنید



منبع: انتخاب


۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن