تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860719621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خط بطلان بر توهم جدايي مردم از انقلاب در مراسم تشييع شهدا


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خط بطلان بر توهم جدايي مردم از انقلاب در مراسم تشييع شهدا
رئيس قوه قضائيه حضور پرشكوه مردم در مراسم تشييع پيكر شهدا در تهران را نشانه پيوند عميق مردم با ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب و موجب نااميدي دشمنان و خط بطلاني بر توهم مربوط به جدايي مردم از انقلاب و ارزش‌هاي معنوي اعلام كرد.


رئيس قوه قضائيه حضور پرشكوه مردم در مراسم تشييع پيكر شهدا در تهران را نشانه پيوند عميق مردم با ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب و موجب نااميدي دشمنان و خط بطلاني بر توهم مربوط به جدايي مردم از انقلاب و ارزش‌هاي معنوي اعلام كرد.
به گزارش اداره كل روابط عمومي قوه قضائيه، آيت الله صادق آملي لاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي با اعلام مراتب سپاس خود از حضور باشكوه قشرهاي مختلف مردم در مراسم استقبال و تشييع شهداي غواص گفت: استقبال و تشييع باشكوه و تحسين برانگيز شهدا رابطه عميق مردم را با ارواح طيبه شهدا، آرمان‌هاي انقلاب و تمام كساني كه در راه خدا و براي انقلاب گام برمي دارند و هزينه مي‌كنند به خوبي نشان داد.
رئيس قوه قضائيه با اشاره به اينكه حضور مردم در مراسم تشييع شهدا پيوند معنوي و عميق مردم با شهيدان، راه امام و انقلاب و راه خدا را نشان داد تأكيد كرد: پيام حضور مردم در اين مراسم اين است كه دوستان و دشمنان بايد از قوام و دوام جمهوري اسلامي ايران و پايمردي مردم در راه امام و شهدا درس عبرت بگيرند و بدانند كه اين نظام اساسش بر ارزش‌هاي الهي استوار است. وي تأكيد كرد: معاندان اين نظام و كساني كه به خيال خام خود خواب‌هايي براي اين كشور مي‌بينند بايد بدانند كه ملت ايران بر سر آرمان‌هاي خود ايستاده‌اند، معنويت راه اساسي و هميشگي اين ملت است و مردم ما همه امور زندگي را در پرتو خدا مي‌بينند. آيت‌الله آملي لاريجاني اختصاص هزينه‌هاي هنگفت و برنامه‌ريزي هدفمند دشمنان ايران براي جدايي مردم از نظام و جدايي آنان از ارزش‌هاي ديني و معنوي را تلاش‌هايي بيهوده و بي‌نتيجه توصيف كرد و گفت: تلاش دشمنان ايران اسلامي براي جداسازي مردم از ارزش‌هاي معنوي و ديني و فاصله گرفتن آنان با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامي نتيجه معكوس دارد و موجب پيوند عميق‌تر مردم با اين ارزش‌ها و آرمان‌ها شده و مي‌شود.
رئيس قوه قضائيه با تأكيد براينكه «مردم هميشه در صحنه ايران لايق بهترين خدمات هستند» گفت: مردم استحقاق هرگونه تلاش براي بهبود وضعيت معيشتي، فرهنگي و اجتماعي را دارند و اين بايد در حافظه تمام مسئولان باقي بماند كه به واسطه حضور اين مردم است كه مسئولان در مناصبشان قرار دارند و خدمت به مردم را بايد در تمام مسير سرلوحه برنامه‌هاي خود قرار دهند و از امور جناحي و گروهي و هوس‌هاي نفساني بپرهيزند.





تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن