محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852678326
توسعه آموزشهای فنی و حرفهای به فراموشی سپرده شده/ خداحافظی با پیش دانشگاهی در سال 98
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سینجیم علمی در گفتگو با معاون سابق آموزش متوسطه:
توسعه آموزشهای فنی و حرفهای به فراموشی سپرده شده/ خداحافظی با پیش دانشگاهی در سال 98
در این سینجیم سراغ ابراهیم سحر خیز معاون آموزش متوسطه سابق رفتیم و پیرامون چالشهای قبلی و فعلی این حوزه به گفتگو نشستیم.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران، در این سین جیم به سراغ ابراهیم سحر خیز کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی و معاونت آموزش متوسطه سابق رفتیم و از چند و چون چالشهای کنونی نظام آموزشی و نحوه برخورد با این مشکلات در دوره مدیریت وی پرس و جو کردیم .
خودتان را معرفی کنید؟
ابراهیم سحرخیز کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی و معاون آموزش متوسطه در دوره وزارت آقای حاجی بابایی هستم که به شخصه این دوره فعالیت خود را یکی از بارزترین مقاطع زندگی خود میشناسم.
چند فرزند دارید؟
4 فرزند دارم دو دختر و دو پسر که همه از دوره آموزش تحصیلی متوسطه خارج شدهاند اما دغدغه دانشآموزان و معلمین همچنان ملکه ذهنم است.
قبل از معاونت متوسطه در چه پستی فعالیت میکردید؟
مدیر کل آموزش و پرورش همدان بودم و در ایجاد عدالت آموزشی این منطقه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردهایم.
مگر آموزش و پرورش چه مشکلاتی دارد که اینقدر از آن به سختی یاد میکنید؟
الفبای توسعه کشور در آموزش و پرورش شکل میگیرد، به همین علت است که هزینهکرد در آموزش و پرورش نوعی سرمایه گذاری است. البته جای تاسف دارد که اعتباراتی که در اختیار آموزش و پرورش قرار میگیرد از تولید ناخالص ملی هم پایین تر است.
وضعیت فعلی آموزش و پرورش با زمان شما چه تفاوتهایی دارد؟
اگرچه بسیاری از طرحهایی که اکنون دنبال میشود در زمان فعالیت ما پایه گذاری شده اما نحوه پیشبرد آن در شرایط فعلی چندان رضایت بخش نیست.
از دوره فعالیت خود بگویید؟
در حوزه فعالیت بنده شاخصهای فنی و اثر آن در توسعه آموزش یکی از مهمترین طرحها بود که به توسعه آموزش فنی و حرفهای انجامید.
در آن دوره دبیرستان های کاردانش قریب به 44 درصد دانشآموزان متوسطه را شامل می شدند اما متاسفانه این عدد در شرایط فعلی به 38 درصد رسیده است که این کاهش نشان دهنده دور شدن از رویکردهای مهارتی است.
در حالیکه در سیاستهای ابلاغی به مهارتی شدن علم توجه شده چرا باید آموزشهای مهارتی نادیده گرفته شود؟
شاید یکی از دلایل دور شدن از نگرشهای مهارتی نبود اعتبارات عنوان شود اما در زمان ما 30 میلیارد تومان به آموزش های فنی و حرفهای اختصاص میدادند که تنها 5 میلیارد آن محقق میشد اما اکنون 25 میلیارد تومان به این آموزشها اختصاص داده شده است اما برون سپاری در کار و دانش با جدیت پیگیری نمیشود.
فکر میکنید مشکل کار کجاست؟
به نظر من حمایت دولت در توسعه آموزشهای مهارتی چشمگیر نیست، این درحالی است که توجه به آموزشهای مهارتی هم در سیاستهای ابلاغی و هم در سند تحول بنیادین مورد توجه قرار گرفته است.
آیا تقویت آموزش های مهارتی به معنی تغییر رویه از آموزشهای نظری است؟
بله همینطور است دانشآموزان نظری هم باید مهارتی آموزش ببینند، یعنی یک دیپلم ریاضی یا تجربی در یک مهارت خاص توانایی داشته باشد که این موضوع به نظر من در دو سال اخیر به فراموشی رفته است.
از پرونده هدایت تحصیلی برایمان بگویید؟
من خود در اولین دوره نظام هدایت تحصیلی در سال 51 محصل بودم و پس از طی دبیرستان شاهدم هنوز نظام هدایت تحصیلی تغییری نکرده است، در سیاستهای کشور تاکید شده 51 درصد دانشآموزان باید فنی و حرفهای باشند و از ورود بیرویه به آموزشهای نظری جلوگیری شود.
مگر شرایط هدایت تحصیلی چگونه باید تغییر کند؟
الان دانشآموزان در کلاس نهم باید هدایت تحصیلی را انجام دهند و انتخاب رشته کنند، این درحالی است که بیشترین گرایشها به رشته ریاضی، سپس تجربی و انسانی و سپس دانشآموزان بازمانده ای که نمره نیاوردهاند باید به سراغ کار و دانش بروند.
این دیدگاه باید به گونهای عوض شود تا دانشآموزان مستعد و درسخوان، کار و دانش را در اولویت انتخاب خود قرار دهند و رسیدن به این مهم منوط به اصلاح نظام هدایت تحصیلی است.
یعنی شما مدعی هستید هدایت تحصیلی کنونی ناقص است؟
جایگاه دانشآموزان کار و دانش در هدایت تحصیلی ناقص است، حیطه مهارت دانشآموزان به گونهای است که قابل ارزیابی نیست و این شرایط باید تغییر کند.
چه ساز و کاری ر ا در خصوص مدارس غیر دولتی دنبال میکردید؟
در زمان ما هم مشکل مدارس غیر دولتی برطرف نشد به عبارت دیگر نظارت بر مدارس غیردولتی بی در و پیکر است و ساز و کار نظارتی قوی برای این مدارس وجود ندارد. متاسفانه سال به سال که تورم بالا میرود؛ شهریه این مدارس هم با شتاب افزایش مییابد.
یعنی معتقدید مدارس غیر دولتی در یکی دو سال اخیر توسعه یافتهاند؟
بله حتی شعار واگذاری مدارس به بخش خصوصی فضا را برای مدارس غیر دولتی امنتر کرده است، گاهی اوقات شاهدیم شهریهی دکتری دانشگاه ازاد از برخی مدارس غیر دولتی کمتر است.
این شهریه از کجا آب میخورد؟
واقعیت امر این است، 25 ساعت درس در یک هفته با تکمیلترین امکانات آموزشی و کادر مجرب معلمین هرگز به قیمتهای نجومی شهریه برخی از مدارس غیر دولتی نمیرسد و شورای مدارس غیر دولتی باید نظارت خود را در خصوص اخذ شهریه به شکل قاطعانهتری دنبال کند.
پس چرا در زمان فعالیت خود موفق به تحقق این امر نشدید؟
ما به خیلی از مدارس تذکر شفاهی کتبی و حتی کاهش ظرفیت پذیرش میدادیم اما برخی از این مدارس توسط مسئولینی اداره میشد که چندان تذکرات را جدی نگرفتند.
از کارهای کمر شکن خود در دوره فعالیتتان بگویید؟
بنده برای یک نوبتی کردن مدارس خیلی تلاش کردم و فکر میکنم در این مسیر تاثیر مثبتی به جای گذاشتم، مشکل مدارس دو نوبته در متوسطه اول و دوم خیلی حاد نیست اما وضعیت در دوره ابتدایی رضایت بخش نیست، ساعات بعد از ظهر به لحاظ آموزش کاملا بی کیفیت است و تنها میتوان از آن برای فعالیتهای فوق برنامه بهره برد، در زمان بنده بیش از 85 درصد مدارس به صورت یک نوبته درآمد و این اقدامی بزرگ بود.
از دیگر چالشهایی که در خصوص آموزش متوسطه با آن سر و کار داشتید بیشتر بگویید؟
کار مهم دیگری که ما انجام دادیم، تغییر پیش دانشگاهی از حالت ترمی واحدی به سالی واحدی بود تا بخشی از مشکلات این دوره رفع شود. براساس قانون پیش دانشگاهی تا سال 98 باید جمع شود یعنی به همان صورت 6 سال ابتدایی 3 سال متوسطه اول و سه سال متوسطه دوم تغییر یابد این موضوع در قانون متذکر شده است.
خب این اتفاق چه تاثیری دارد، پیش دانشگاهی میشود سال دوازدهم؟
فرقش در این است که در پیش دانشگاهی کنونی در شهرهای بزرگ همچون تهران آموزش و پرورش رسالت آموزشی خود را ایفا نمیکند و سیستم آموزشی دانش آموزان سال پیش دانشگاهی را به تعطیلی زود هنگام میبرد که میتواند موجب افت تحصیلی و بسیاری از پیامدهای منفی اخلاقی و اجتماعی شود. آموزش و پرورش نباید فراموش کند دوره پیش دانشگاهی یک دوره حضوری است.
آیا در زمان فعالیت خود با این موضوع برخوردی کردید؟
بله در شهر تهران با بسیار ی از مدارسی که در این زمینه کار شکنی میکردند و در تابستان سال سوم متوسطه اقدام به تدریس دروس متوسطه مینمودند برخورد کردیم و حتی پروانه فعالیت آن مرکز آموزشی به لغو هم انجامید.
مشکل این کار در چیست؟
آموزش دروس سال بعد در تابستان خلاف قانون است، پایه درسی باید از مهر ماه آغاز شود و نباید هیچ مدرسهای در این زمینه اقدامی خودسرانه کند.
موارد دیگری که حاکی از تخطی از قانون باشد را عنوان کنید؟
اجرای سوابق تحصیلی در کنکور هم از همین موارد است و در این زمینه قانون اجرا نمیشود چراکه براساس قانون باید هر سال تاثیر سابقه تحصیلی در کنکور افزایش یابد و اکنون به 35 درصد میرسید اما هنوز روی 25 درصدی که از سال پیش بوده مانده است و این مصداق دیگری از تخطی از قانون به حساب میآید.
تاخیر در اجرای سوابق تحصیلی در کنکور چه خدشهای به همراه دارد؟
ما ادعا میکنیم کنکور حذف میشود در حالی که سازمان سنجش نمیخواهد کنکور حذف شود و به همین دلیل اعمال سوابق تحصیلی و افزایش سال به سال آن با تاخیر همراه است. این درحالی است که بسیاری از کشورهای در حال توسعه چیزی به نام کنکور برای ورود به دانشگاه ندارد و دانش آموزان خود را با استرس و نگرانی وارد مرحله بعدی تحصیلی خود نمیکنند.
به عملکرد خود در دوره فعالیتتان هم انتقادی دارید؟
یکی از اقداماتی که در زمان ما رخ داد و چندان قابل دفاع نیست، ارزشیابی توصیفی است که البته جا و مکان خاص خود را دارد به زبان سادهتر ارزشیابی توصیفی تنها در سه سال اول ابتدایی قابل اجرا است. اما تاخیر در اعمال ارزشیابی کمی یا همان نمره دهی موجب شده دانش آموزانی که به دبیرستان میآیند حتی چهار عمل اصلی ریاضی را هم بلد نباشند و این یعنی ما رقابت و تلاش را در دانش آموزان ایجاد نکردهایم البته این نکته موضوعی است که بسیاری از معلمین دبیرستان در خصوص آن گلایه دارند.
پس به عقیده شما ارزشیابی توصیفی قابل دفاع نیست؟
بنده معتقدم پس از سه سال اول ابتدایی ارزشیابی توصیفی سهم 50 درصدی و ارزشیابی کمی نیز 50 درصد را شامل شود تا شاهد شرایط کنونی نباشیم.
نظر خود را در مورد تنوع مدارس بگویید؟
به نظر من این همه مدرسه شامل تیزهوشان، نمونه دولتی، شاهد هیئت امنایی و عادی ضرورت ندارد اگر به دنبال تنوعایم باید عدالتآموزشی را زیر سوال نبریم یعنی همه مناطق شامل مدرسه نمونه دولتی و سمپاد باشند نه اینکه مدارس خوب در تعداد معدودی از مناطق کشور و به خصوص شهر تهران تمرکز یابد.
یعنی فلسفه این تعداد مدارس قابل دفاع نیست؟
تنوع مدارس زمانی قابل دفاع است که فیلتر ورود به آن علمی و عادلانه باشد، به نظر من اکنون این عدالت علی رغم وجود مدارس متعدد اجرایی نمیشود، به همین علت است که نابرابری آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است.
از چه جملهای در حیطه کاری خود تنفر دارید؟
بنده از اصطلاح معلم مازاد و زیادی خوشم نمیآید، تمام معلمها عزیز هستند و این آموزش و پرورش است که باید ساماندهی معلمین را بر عهده گیرد تا عدهای اجازه توهین به معلم را به خود ندهند.
آیا این موضوع اشارهای به وضعیت جذب فرهنگیان ندارد؟
طی دو سه سال اخیر هر سال 25 هزار نفر بازنشسته شدهاند و امسال نیز خبر از بازنشستگی 38 هزار فرهنگی است، این درحالی است که از سه سال گذشته یک نفر نیرو در آموزش و پرورش جذب نشده و همین موضوع زمینه اعتراض فرهنگیان و توهین به این قشر ارجمند را فراهم کرده است.
آینده آموزش و پرورش را چگونه میبینید؟
دولت باید در عمل به آموزش و پرورش بیشتر توجه کند، من مشکلات کنونی را تنها از وزیر نمیدانم بلکه شرایط باید در آموزش و پرورش روشن شود و هرکس به وظیفه خود عمل کند، پرداختن به آموزش و پرورش نوعی سرمایه گذاری است و آموزش و پرورش تضمین کننده اعتماد و امنیت کشور است.
توصیهای هم به مسئولین دارید؟
به آموزش و پرورش اجازه دهیم نیروها را در قالب دانشگاه فرهنگیان استخدام کند تا از پذیرشهای فلهای در این حوزه تخصصی جلوگیری شود، دانشگاه فرهنگیان وظیفه نیاز سنجی برای آموزش و پرورش را به عهده دارد و نباید این دانشگاه تضعیف گردد.
نکته قابل دفاعی از فعالیت خود در آموزش و پرورش هم دارید؟
بله بنده برای رفع مشکلات معیشتی فرهنگیان تلاشهای زیادی کرده ام و تمام قد از رتبه بندی دفاع میکنم اما به شرط آنکه قانون مدیریت خدمات کشوری تحت عنوان رتبه بندی اعمال نشود. فراموش نکنیم تا معلم دغدغه معیشت دارد هیچ طرحی به سرانجام نمیرسد.
گفتگو از طیبه کارگر
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
ممنوعیت برگزاری آزمون ورودی و اخذ شهریه در مدارس هیات امنایی
کودکان بازمانده از تحصیل در غبار فراموشی
پافشاری نمایندگان بر استیضاح با دلایل کاملا منطقی است/ تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای رفع مشکلات فرهنگیان
ادامه روند ثبتنام دانشآموزان پذیرفته شده در مدارس سمپاد تا 31 تیر ماه
مدارسی که استرس ثبتنام در آنها روی کنکور سابق را سفید کرده
اولویت استخدام در آموزش و پرورش بر اساس نیاز است/هنوز میزان نیرو برای مناطق قطعی نشده است
۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]
صفحات پیشنهادی
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان مطرح کرد لزوم ارائه آموزشهای مهارتی برای توسعه مشاغل سبز در اصفهان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان مطرح کردلزوم ارائه آموزشهای مهارتی برای توسعه مشاغل سبز در اصفهانمدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان گفت ارائه آموزشهای مهارتی برای توسعه مشاغل سبز در استان اصفهان امری مهم و الزامی است و این مهم در دستور کار آموزش فنی و حرفهای قراررئیس زندان شهرستان بویین زهرا خبر داد توسعه آموزشهای فنیوحرفهای در زندان بویین زهرا
رئیس زندان شهرستان بویین زهرا خبر دادتوسعه آموزشهای فنیوحرفهای در زندان بویین زهرارئیس زندان شهرستان بویین زهرا از توسعه آموزشهای فنی وحرفهای در این زندان خبر داد و گفت با توجه به بسترسازیهای موجود سه رشته آموزشی فنیوحرفهای به برنامههای حوزه اشتغال وحرفهآموزی زندانیامدیرکل فنی و حرفهای کرمانشاه خبر داد پیشرفت 90 درصدی دهکده مهارت در سنقر
مدیرکل فنی و حرفهای کرمانشاه خبر دادپیشرفت 90 درصدی دهکده مهارت در سنقرمدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه گفت کار ساخت پروژه دهکده مهارت سنقروکلیایی که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان بوده طی هشت ماه گذشته در این شهرستان آغاز شده و تاکنون پیشرفت 90 درصدی داشته استطی سه ماهه نخست سال جاری صورت گرفت ارائه بیش از 781 هزار نفرساعت آموزش در مراکز فنی و حرفهای برادران بیرجند
طی سه ماهه نخست سال جاری صورت گرفتارائه بیش از 781 هزار نفرساعت آموزش در مراکز فنی و حرفهای برادران بیرجندرئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای برادران بیرجند گفت طی سه ماهه نخست سال جاری 78 هزار و 188 نفرساعت آموزش با حضور یکهزار و 17 کارآموز در این مرکز ارائه شده است به گزارش خبرگزرئیس اداره فنی و حرفهای دشتستان مطرح کرد انتقاد از آموزشهای بیکیفیت و بینتیجه در ادارات دشتستان
رئیس اداره فنی و حرفهای دشتستان مطرح کردانتقاد از آموزشهای بیکیفیت و بینتیجه در ادارات دشتستانرئیس اداره فنی و حرفهای دشتستان از آموزشهای بیکیفیت و بینتیجه در ادارات دشتستان انتقاد کرد به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان هادی توسلی بعد از ظهر امروز در نشست ساماندهی اوقاتآموزش فني و حرفهاي به ۱۳۴۰ نفر از زندانيان استان سمنان تا پايان امسال
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۶ ۲۶ب ظ آموزش فني و حرفهاي به ۱۳۴۰ نفر از زندانيان استان سمنان تا پايان امسال موج - تفاهمنامه همکاري آموزشي سال ۹۴ ميان اداره کل زندان هاي استان سمنان و اداره کل آموزش فني و حرفهاي استان سمنان به امضا رسيد به گزارش خبرگزاري موج عباسعلي عرب گفت بر پايه تفاهممدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان غربی خبر داد ارائه آموزشهای مهارتی برای 3700 نفر در حوزه آسیبهای اجتماع
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان غربی خبر دادارائه آموزشهای مهارتی برای 3700 نفر در حوزه آسیبهای اجتماعیمدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان غربی از ارائه 3 هزار و 700 نفر دوره آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای در حوزه آسیبهای اجتماعی طی سال گذشته در استان خبر داد جمشید اسعدبانک جهانی پیش بینی کرد افت رشد اقتصاد جهانی در سال جاری /افزایش نرخ بهره آمریکا به ضرر کشورهای در حال توسعه ا
بانک جهانی پیش بینی کردافت رشد اقتصاد جهانی در سال جاری افزایش نرخ بهره آمریکا به ضرر کشورهای در حال توسعه استبانک جهانی با پیشبینی افت نرخ رشد اقتصاد جهانی اعلام کرد افزایش نرخ بهره در آمریکا به ضرر کشورهای توسعه یافته به ویژه نوظهور است و آنها برای مقابله با آن آماده شوند زیمعاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفهای کشور خبر داد پرداخت سالانه 5 میلیارد تومان دیون پرسنل فنی و حرفها
معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفهای کشور خبر دادپرداخت سالانه 5 میلیارد تومان دیون پرسنل فنی و حرفهای در کشور افزایش 38 درصدی بودجه فنی و حرفهایمعاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه این سازمان 30 میلیارد تومان دیون پرسنل پرداخت کرده است گفت سقسرپرست کمیته فنی و توسعه فوتسال: سالن 25 آبان آماده برگزاری رقابتهای فوتسال جام باشگاههای آسیا است
سرپرست کمیته فنی و توسعه فوتسال سالن 25 آبان آماده برگزاری رقابتهای فوتسال جام باشگاههای آسیا استسرپرست کمیته فنی و توسعه فوتسال گفت سالن 25 آبان اصفهان آماده برگزاری رقابتهای فوتسال جام باشگاههای آسیا است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان عباس ترابیان امروز در مراسم قرعه ک404 نفر ازخانواده هاي طلاب از آموزشهاي فني و حرفهاي بهره مند شدند
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۵ ۳۵ب ظ مدير کل آموزش فني و حرفهاي استان قم 404 نفر ازخانواده هاي طلاب از آموزشهاي فني و حرفهاي بهره مند شدند موج - قم - مدير کل آموزش فني و حرفهاي استان قم گفت اين اداره كل اقدام به ارائه 55 هزار و 361 نفر ساعت آموزشهاي مهارتي در قالب هفت رشته و 17 حرفهطبق تفاهمنامه فنی و حرفهای کرمانشاه با دانشگاه پیامنور بیش از 1000 نفر ـ ساعت آموزشهای فنی به دانشجویان ار
طبق تفاهمنامه فنی و حرفهای کرمانشاه با دانشگاه پیامنوربیش از 1000 نفر ـ ساعت آموزشهای فنی به دانشجویان ارائه میشودمدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه گفت طبق تفاهمنامه این ادارهکل با دانشگاه پیامنور یک هزار و 856 نفر- ساعت آموزشهای فنی در رشته آزمایشگاه مبانی برصدور 300 هزار گواهی مهارت فنی و حرفهای در طی 8 سال اجرای طرح/ آموزش مناطق محروم روستایی در جدول بودجه 94
خانپور در گفتگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران صدور 300 هزار گواهی مهارت فنی و حرفهای در طی 8 سال اجرای طرح آموزش مناطق محروم روستایی در جدول بودجه 94 مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان تهران گفت 300 هزار گواهی مهارت فنی و حرفهای از ابتدای شروع طرح سال 87 صادر شده که البته سازممعاون اداری سازمان فنی و حرفهای کشور خبر داد افزایش 38 درصدی بودجه فنی و حرفهای / پرداخت سالانه 5 میلیارد تو
معاون اداری سازمان فنی و حرفهای کشور خبر دادافزایش 38 درصدی بودجه فنی و حرفهای پرداخت سالانه 5 میلیارد تومان دیون پرسنل این سازمانمعاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه این سازمان 30 میلیارد تومان دیون پرسنل پرداخت کرده است از افزایش 38 درصدی بودجه فنپیشرفت 21 درصدی توسعه یک میدان مشترک با عربستان بعد از ۱۳ سال
پیشرفت 21 درصدی توسعه یک میدان مشترک با عربستان بعد از ۱۳ سال اقتصاد > اقتصاد کلان - تسنیم نوشت درحالی که طرح توسعه میدان مشترک نفتی فروزان بعد از گذشت بیش از ۱۳ سال از زمان آغاز اجرای طرح به ۲۱ درصد رسیده علت تأخیر در تکمیل طرح تغییر مکرر کارفرما و نبود منابع مادر راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر صورت گرفت انعقاد تفاهمنامه همکاری بین مرکز آموزش فنی و حرفهای و کمیته امدا
در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر صورت گرفتانعقاد تفاهمنامه همکاری بین مرکز آموزش فنی و حرفهای و کمیته امداد زهکرئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان زهک گفت تفاهمنامه همکاری بین مرکز آموزش فنی و حرفهای و کمیته امداد امام خمینی ره شهرستان زهک در راستای حمایت از اقشار آسیب پسیستان و بلوچستان؛ پیش به سوی توسعه
سیستان و بلوچستان پیش به سوی توسعه سیستان و بلوچستان گرچه یکی از استانهای محروم کشور بهشمار میرود اما ظرفیتهای بیشماری در حوزههای مختلف کشاورزی معدن گردشگری و مرزهای آبی و خاکی دارد و مسئولان اجرایی این استان اکنون در تلاشند با استفاده از این ظرفیتها رخت محرومیت را بر-
گوناگون
پربازدیدترینها