تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871034646




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار وزير راه براي از دست دادن ظرفيت سرمايه‌گذاري 80 ميليارد دلاري


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ خرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۱۱ب.ظ)
هشدار وزير راه براي از دست دادن ظرفيت سرمايه‌گذاري 80 ميليارد دلاري موج - وزير راه و شهرسازي روز گذشته در سخنراني خود در آکادمي ديپلماتيک بين‌المللي فرانسه، با اعلام ظرفيت سرمايه‌گذاري 80 ميليارد دلاري در حوزه حمل‌ونقل ايران به فرانسوي‌ها هشدار داد، چنانچه موضع خود را در قبال ايران تغيير ندهد با خطر از دست دادن اين فرصت رو به رو خواهند بود.
به گزارش خبرگزاري موج، به نقل از روابط عمومي وزارت راه و شهرسازي، آخوندي، وزير راه و شهرسازي، گفت: هيچ استراتژيي در مورد ايران در فرانسه وجود ندارد و اين مايه تأسف است و دير يا زود مساله هسته‌اي حل خواهد شد و فرانسه اکنون بايد درباره موضع خود تصميم‌گيري کند.
عباس آخوندي در سخنراني خود در آکادمي ديپلماتيک بين‌المللي فرانسه اظهار داشت: به محض اين که تحريم‌ها کاهش يابد، ايران صنعت هواپيمايي کشوري را در اولويت قرار خواهد داد؛ زيرا ناوگان فرسوده با خطر خارج شده از رده در 10 سال آينده مواجه است.
وي تأکيد کرد: ما به فکر احياي ناوگان هوايي خود هستيم، 300 تا 400 فروند هواپيماي جديد با ارزش حدود 20 ميليارد دلار نياز داريم.
وزير راه و شهرسازي در جمع گروهي از ديپلمات‌ها، انديشمندان، محققين و خبرنگاران در پاريس اظهار داشت: برخلاف برخي ديدگاه‌هاي متعصبانه در غرب، تهران قصد ندارد تدابير مقابله جويانه را به هنگام نهايي شدن قراردادها اتخاذ کند.
آخوندي که براي شرکت در نمايشگاه هوايي پاريس به فرانسه سفر کرده است با مديران شرکت‌هاي فرانسوي از جمله تالس و ايرباس نيز ديدار و گفتگو داشته است.
سفير ايران در فرانسه هفته گذشته به خبرنگاران اعلام کرد: تهران با شرکت‌هاي آمريکايي از جمله بوئينگ که رقيب اصلي ايرباس است وارد گفت و گو شده است.
وزير راه و شهرسازي در سخنراني خود در آکادمي ديپلماتيک بين‌المللي فرانسه بيان داشت: يک رقابت بين‌المللي جريان خواهد داشت، اما؛ هرگز به خودمان اجازه نخواهيم داد که بار ديگر به لحاظ اقتصادي تحت سلطه غرب قرار بگيريم.
آخوندي يادآور شد: ظرفيت‌هاي سرمايه‌گذاري در حوزه ريلي شامل 25 ميليارد دلار و در بخش جاده‌اي از جمله ساخت آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها 30 ميليارد دلار است.
وزير راه و شهرسازي ابراز اميدواري کرد: فرانسه در برابر فرصت‌هاي عظيم اقتصادي که در صورت توافق درباره برنامه هسته‌اي ايران، به وجود مي‌آيد، سرانجام از خود واقع‌گرايي نشان دهد.
آخوندي يادآور شد: ايران اهميت زيادي براي فرانسه قائل است، اما؛ چگونه فرانسه ايران را مي‌بيند، جايگاه ايران در سياست خارجي فرانسه چيست، روابط اقتصادي و تجاري؟ من فکر مي‌کنم اجماعي وجود ندارد و فرانسه در قبال ايران راهبردي ندارد.
آخوندي با اشاره به بازارهاي بالقوه فراوان در ايران گفت: من مطمئن هستم مقامات اقتصادي واقع‌گراتر از سياستمداران هستند و آن‌ها موفق خواهند شد منطق خود را حاکم کنند.
وزير راه و شهرسازي که به ويژه به نمايشگاه هوافضاي بورژه رفته است، گفت و گوهايي با مديران شرکت‌هاي فرانسوي از جمله گروه الکترونيکي و دفاعي تال داشته است. در صورت توافق، لغو تحريم‌ها به شرکت‌هاي خارجي امکان خواهد داد فعاليت‌هاي خود را در کشوري که در آن فرصت‌هاي تجاري زيادي وجود دارد؛ از سر گيرند.
وزير راه و شهرسازي در پاريس ضمن سخنراني در آکادمي ديپلماتيک بين‌المللي با موضوع اقتصاد ايران در چشم‌انداز لغو تحريم‌هاي بين‌المللي با رئيس اجرايي گروه ايرباس و وزير مسکن فرانسه و دبير دولت فرانسه در امور حمل‌ونقل ديدار و مذاکره کرد.
هدف ايران از شرکت در اين نمايشگاه مذاکره و گفت‌وگو با عرضه‌کنندگان درجه‌ يک ناوگان هوايي در جهان به‌ منظور تشويق فروش هواپيما به ايران و همچنين دعوت به سرمايه‌گذاري در توسعه فرودگاه‌ها به ويژه در بخش تجهيزات ناوبري است.
پنجاه و يکمين نمايشگاه بين‌المللي صنايع هوانوردي بورژه حومه پاريس از ۱۵ تا ۲۱ ژوئن ۲۰۱۵ برگزار مي‌شود.
۲۲۵۰ شرکت‌کننده با به نمايش گذاشتن موقعيت، محصولات جديد، هواپيماها و رويدادهايشان در اين نمايشگاه حضور خواهند داشت.
حدود ۱۲۰ فروند از جديدترين هواپيماهاي غيرنظامي و نظامي دنيا امسال در اين نمايشگاه به معرض نمايش گذاشته مي‌شوند که بعضي از آن‌ها نمايش پروازي روزانه خواهند داشت.
وزير راه و شهرسازي در سفر سه روزه به فرانسه علاوه بر مذاکره با وزير مسکن و دبير دولت فرانسه در امور حمل‌ونقل با رئيس شرکت اير فرانس. ک.آل.ام، رئيس فرودگاه پاريس و مديران ارشد شرکت‌هاي حاضر در نمايشگاه ديدار و مذاکره خواهد داشت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن