محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844712570
حضور زنان در ورزشگاهها؛ چرا مطالبهآفرینی کردند؟
واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
حضور زنان در ورزشگاهها؛ چرا مطالبهآفرینی کردند؟
سال گذشته در زمان بازی والیبال ایران و برزیل، از حضور زنان در ورزشگاه ممانعت بهعمل آمد، این ممانعت و البته خط و نشانهای فدراسیون جهانی والیبال، آغازگر جریانی از مطالبات بود که معاونت زنان در آن نقش پررنگی داشت.
سایت مهرخانه نوشت: این روزها و در آستانه رقابتهای دور برگشت والیبال لیگجهانی که در خانه (ایران) برگزار خواهد شد، صحبتها، حرف و حدیثها و نقلقولها و اخبار ضدونقیض بسیاری در رد یا قبول حضور زنان در ورزشگاه و قانونیشدن و مشروعیت و مقبولیت آن گفته و شنیده میشود؛ حرفهایی که گاه تأیید میشود و گاه تکذیب؛ قولهایی که گاه کارشناسانه است و گاه از سر احساس؛ گاه ملایم است و دلسوزانه و گاه با تندی و از سرلجاجت.
در این میان آنچه خلأ آن به شدت حس میشود و جای خالیاش در فضای رسانه و اجتماع بسیار به چشم میخورد، عدم مدیریت اجتماعی و سیاسی این موضوع است.
به گزارش مهرخانه، مروری بر اتفاقاتی که افتاده، بحثهایی که انجام شده و نتیجهای که به دست آمده است، ما را در قضاوت بهتر نسبت به این موضوع کمک خواهدکرد.
آغاز مطالبه
سال گذشته در زمان بازی والیبال ایران و برزیل، از حضور زنان در ورزشگاه ممانعت بهعمل آمد. این ممانعت، و البته خط و نشانهای فدراسیون جهانی والیبال، آغازگر جریانی از مطالبات بود؛ مطالباتی که نقش معاونت زنان نیز در آن دیده میشد؛ بهطوریکه در اولین بازی سال گذشته سارا قاسمپور؛ دبیر وقت کارگروه دختران معاونت زنان به همراه تعدادی از فعالان حقوق زنان جلوی ورزشگاه حاضر شدند و در ایجاد مطالبه نقشآفرینی کردند.
روند مطالبه
- 15فروردین ماه امسال بود که رسانههای مکتوب و حتی بخش خبری صدا و سیما، صحبت معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهش وزیر ورزش و جوانان را در مورد تأیید طرح پیشنهادی این وزاتخانه برای حضور زنان و خانوادهها در سالنهای ورزشی از سوی شورای امنیت کشور پوشش دادند: «این طرح امسال اجرایی میشود. عبدالحمید احمدی در اینباره گفته بود: سال گذشته وزارت ورزش و جوانان آییننامه جامع خود را برای حضور خانوادهها و زنان در سالنهای ورزشی به شورای امنیت کشور ارایه کرد که خوشبختانه اواخر سال 93 مورد تأیید این شورا قرار گرفت.» (1)
- فردای همان روز این خبر از سوی وزرات کشور تکذیب شد و دینپرست؛ رییس مرکز اطلاعرسانی و امور بینالملل این وزارتخانه اعلام کرد: «شورای امنیت کشور در خصوص حضور بانوان در سالنهای ورزشی مصوبهای نداشته است.» (2)
- روز بعد، مولاوردی با بیان این نکته که «فعلاً قرار است سازوکارهای لازم برای حضور زنان در استادیومهای والیبال فراهم شود البته این سازوکارها برای اجرا هنوز ابلاغ نشده و مقدمات اجراییشدن آن در حال فراهمشدن است، افزود: کمیته مشترکی بین معاونت امور زنان و خانواده و وزارت ورزش و جوانان تشکیل شده است و آییننامه جامعی را برای حضور خانوادهها و زنان در ورزشگاهها به «شورای عالی امنیت ملی» فرستادهایم، اما این آییننامه هنوز در دستور بررسی این شورا قرار نگرفته است.» (3)
- در این میان روزنامه شرق در گفتگویی با معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده، در مورد حضور زنان در ورزشگاه از قول مولاوردی نوشت: «فعلاً قدمبهقدم باید جلو برویم.» (4)
- 18فروردین ماه، مولاوردی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در آستانه فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام زن در خصوص حضور زنان در استادیومهای ورزشی و تکذیبهای صورتگرفته، اظهار داشت: «خبر جدیدی در این زمینه ندارم. خبری منتشر شد مبنی بر اینکه شورای امنیت کشور مصوب کرده است که زنان میتوانند در ورزشگاهها حضور داشته باشند که این خبر تکذیب شد. برای ورزش والیبال سازوکاری در حال تعبیه است و در وزارت کشور جلساتی برگزار شده و مصوباتی هم بوده، اما هنوز ابلاغ نشده است.» او در این نشست در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چند درصد از زنان و دختران ایرانی چنین مطالبهای دارند گفت: «این مسئله با نظرسنجی قابل دسترسی است، اما مطالبهای در سطح جامعه است که باید مدیریت شود و سازوکارهای لازم را برای آن فراهم کنیم. این سازوکار باید طوری تعبیه شود که سبب نگرانی جامعه متدین ما نگردد و ملاحظات عرفی و شرعی نیز لحاظ شود. از سوی دیگر، ما نباید این مسئله را تبدیل به دغدغه نظام کنیم.» (5)
- در پایان فروردین ماه، فاطمه رهبر؛ رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه «حضور در ورزشگاهها دغدغه اصلی زنان نیست، افزود: به هر حال تعدادی از دختران جوان ما علاقه دارند در تماشای بعضی از رشتههای ورزشی حضور داشته باشند که این موضوع باید هدایت و مدیریت شود. ما مخالف این موضوع در صورت رعایت مسایل شرعی، عرفی و اخلاقی نیستیم، اما باید با مدیریت درست، برای آن تصمیمگیری شود.» (6)
- وزیر کشور نیز در نشستی که در پایان 600 روز تصدی مسئولیت در وزارتخانه برگزار شده بود، در رابطه با حضور زنان و خانوادهها در ورزشگاهها عنوان داشت: «به دلایل اخلاقی و اجتماعی تا به حال فرصت حضور بانوان بهخصوص در ورزشهای پرتماشاگر را نداشتیم. سال قبل به دلیل برگزاری مسابقات والیبال، این مسئله تبدیل به یک مسئله حقوقی بین وزارت ورزش و فدراسیونهای بینالمللی شد و ممکن بود مشکلاتی برای ورزش کشور ایجاد کند. ما در حد محدود این موضوع را حل کردیم، اما برای اطمینان بیشتر از رعایت جنبههای اخلاقی و اجتماعی، به بررسی مسئله میپردازیم. در این رابطه کارشناسان وزارت کشور و وزارت ورزش و جوانان آییننامهای را در دست تدوین دارند که نحوه حضور زنان در صحنههای ورزشی را مشخص میکند. این آییننامه در مرحله اتمام است و آن را در مراکزی که باید در این خصوص تصمیمگیری کنند، ارایه خواهیم کرد.» (7)
نگاهی دوباره به اتفاقات رخداده در این یک ماه، گزارشها و مصاحبههای منتشره، همه و همه بیانگر نوعی سردرگمی و نابهسامانی است. مطالبهای که به تیتر یک نشریات و سایتهای خبری تبدیل شده و به عنوان یکی از پرسشهای ثابت تمامی نشستها و مصاحبهها، بهخصوص از مولاوردی و سایر عوامل درگیر و حتی بی ارتباط با این قضیه، تبدیل شده است. فضایی که به نظر میرسد بیش از جامعه زنان کشور، معاونت زنان ریاست جمهوری پیگیر عملی و اجراییشدن آن است و در تمام صحبتهای خود بر آن تأکید دارد و با رسانهایشدن و پررنگترشدن آن نه تنها مشکلی ندارد، که راضی هم به نظرمیرسد.
در همین راستاست که مولاوردی در پاسخ به پرسشی درباره حضور زنان در ورزشگاهها و نظر مراجع نسبت به این موضوع، اظهار میکند: «در وزارت ورزش و جوانان، کمیتهای تشکیل و جلساتی نیز در وزارت کشور در این مورد برگزار شده است. سازوکارهایی برای بعضی رشتههای ورزشی تهیه شده، اما هنوز ابلاغ نشده است. در مورد نظر مراجع نیز، سه سفر به قم داشتهایم و در دو سفر با مراجع نیز دیدار داشتم. مراجع موافقت جدی با این موضوع ندارند، اما با اندیشیدن تدابیر لازم و مدیریت ماجرا در برگزاری سلامت آن، انشاءالله نگرانی مراجع و قشر مذهبی نیز برطرف خواهد شد.» (8)
- خرداد ماه امسال، باز هم مولاوردی در مصاحبهای با شرق، به بیان دوباره دیدگاهها و اقدامات خود پرداخت. او در پاسخ به پرسش خبرنگار که چرا خود شما بههمراه زنان کابینه برای تماشای مسابقات والیبال به ورزشگاه نمیروید تا تابوی رفتن زنان به ورزشگاه شکسته شود؟ گفت: «مسئولان میآیند و مشکلی هم ندارد. حتی در جریان بازیهای سال گذشته، مسئولان به سالن والیبال میرفتند. در مورد والیبال هم تا جایی که من در جریانم، اتفاقی نیفتاده. این موضوع سازوکارش تعیین شده، منتها ابلاغ نشده است.» (9)
- با این وجود سردار منتظرالمهدی؛ معاون اجتماعی ناجا، در نشست خود با اصحاب رسانه، در مورد حضور زنان در استادیومهای والیبال اظهارداشت: «هیچ ابلاغی در این خصوص انجام نشده است؛ وزارت ورزش، وزارت کشور و نیروی انتظامی، سه هسته اصلی تصمیمگیری در این زمینه هستند و وزارت کشور که مرجع رسمی است تاکنون هیچ ابلاغی صادر نکرده و برای حضور بانوان در استادیوم والیبال ما ابلاغیهای نداشتیم، اگر ابلاغ شود، ما امننیت را تأمین میکنیم.» (10)
- در همین راستا، مولاوردی در حاشیه بازدید از یک نمایشگاه نقاشی کودکان خیابانی و کار که در محل انجمن MS ایران، در تهران در رابطه با آخرین وضعیت حضور زنان در ورزشگاهها تصریح کرد: «نیروی انتظامی گفته است که دستورالعملی در این خصوص ابلاغ نشده است. شما اجازه بدهید مسابقات برگزار شود تا ببینیم به چه شیوهای خواهد بود. قطعاً به دنبال ارایه راهحلها و فراهمسازی زیرساختهای لازم هستند. نظر دولت این نیست که این موضوع رها و صورتمسئله پاک شود، بلکه باید راهحلهای آن را شناسایی کرد. حضور زنان در ورزشگاهها نه به عنوان مهمترین مطالبه، بلکه بخشی از مطالبه قشری از زنان است و نباید بگذاریم به یک مسئله و هزینه برای نظام تبدیل شود.» (11)
تأکیدات مولاوردی پاسخ نوبخت را نیز به همراه داشت. در نشست 18خرداد ماه، او در مورد نتیجه نهایی حضور زنان در ورزشگاهها گفت: «این خبر از سوی معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده اطلاعرسانی شد و باید مسیری را طی کند و در صورتیکه لازم به توضیحات بیشتر باشد، از خانم مولاوردی میخواهم که این هفته طی مصاحبه تکمیلی در این زمینه خبررسانی کند.» (12)
- در همین روز مولاوردی در مصاحبهای با خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس گفت که اجازه حضور تعداد محدودی از زنان در سالن برگزاری مسابقات لیگ جهانی والیبال در تهران داده خواهد شد. او تصریح کرد: «حدس میزنم تعداد محدودی از زنان که عمده آنها را خانوادههای بازیکنان تیم ملی شکل میدهد، بازیهای والیبال را تماشا خواهند کرد. اگر این موضوع عملاً برای چند بار اتفاق بیافتد، نگرانیها کاملاً رفع خواهدشد و ثابت خواهد شد که دادن اجازه به زنان برای تماشای مسابقات ورزشی مردان، مشکلساز نیست.» (13)
اما برخلاف آنچه که نوبخت اعلام کرد و انتظاری که در مورد خاتمه این ماجرا از طرف مولاوردی ایجاد شده بود، مولاوردی در گفتوگو با ایلنا در پاسخ به این سؤال که آیا حضور زنان در سالن والیبال برای بازی روز 29 خرداد قطعی شده است یا خیر؟ گفت: «این مصوبه باید توسط وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شود.» او در پاسخ به اینکه در بین جامعه زنان این مطالبه وجود دارد که شما به عنوان معاون رییسجمهور در کنار دیگر زنان برای دیدن مسابقه والیبال در ورزشگاه حضور پیدا کنید، اظهارکرد: «هنوز در مورد این مسئله تصمیم قطعی نگرفتهام.» (14)
این تکرار مطالبه و به دنبال آن به نتیجه نرساندن آن به مدد جوسازیهای رسانهای و گزارشها و مصاحبههای مختلف و در آستانه رقابتهای لیگ جهانی والیبال، هر روز، پررنگ و پررنگتر میشود.
در گام آخر نیز، مولاوردی در آخرین مصاحبه خود در خصوص حضور زنان در ورزشگاهها گفت: «دیگر تمایلی برای صحبتی در این زمینه ندارم؛ چراکه قبلاً نظر خود را اعلام کردهام.» (15)
رییسجمهور نیز در نشست خبری اخیر خود در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران، به کلیاتی از فعالیت زنان اشارهکرده و گفت: «نباید تصور کنیم که (مردان جامعه) میخواهیم اسلام را پیاده کنیم و خدایی ناکرده خانمها میخواهند برعکس قوانین اسلام حرکت کنند. خانمها حتی در بعضی مسایل از مردان پیشتازند. در همه مراسمها و راهپیماییها اینطور است. باید حق نشاط و شادی و حق زندگی اجتماعی را در چارچوب موازین دینی و قانونی برای همه محترم بشماریم. در این زمینه در کلیات اختلاف نظر نیست. ممکن است در مصادیق اختلاف نظر باشد.» (16)
اما موضوعی با این ابعاد که از وجوه گوناگونی برخوردار است و جوانب متعددی دارد، وجهه شرعی آن همچنان مورد ابهام است. مراجع همچنان نسبت به جریان یافتن این اتفاق مخالفت میکنند، خصوصاً در دیدار اخیر سردار اشتری، فرمانده جدید نیروی انتظامی با ایشان، حضرات آیات صافیگلپایگانی (17)، مکارمشیرازی (18)، نوریهمدانی (19)، علویگرگانی (20) و... به این موضوع اشاره کرده و با انجام آن مخالفت کردند.
نکته قابل توجه اینجاست که با وجود حساسبودن اجرای چنین طرحی، همچنان سیاست مشخصی از سوی دولت پیگیری نمیشود و اظهارهای نظرهای متعارض در میان دولتیها از یک سو و مشخصنبودن سازوکار دقیق استقرار زنان از سوی دیگر، به سردرگمیها دامن میزند.
در آخرین اظهارنظر صورتگرفته در این زمینه و در فاصله کمتر از چهار روز تا مسابقه والیبال، وزیر کشور گفت: «دستور جدیدی برای ورود بانوان به استادیومهای ورزشی نداریم و مطابق قوانین گذشته عمل خواهیم کرد. رسانهها این مسئله را منعکس کنند تا در بازی پیش روی والیبال مشکلی در استادیوم ورزشی پیش نیاید.»
اما مسئله اینجاست که اگر منطقی به جریان نگاه کنیم، بعد از یک سال جنجال رسانهای و خبرهایی مبنی بر قبول و تصویب حضور زنان در ورزشگاهها و بیان نظرات مخالف و موافق فراوان، در فاصلهای کمتر از چند روز به مسابقه، و با جو ایجادشده در جامعه و مطالبهای که مسلماً نسبت به سال گذشته پررنگ شده است، مسولین چه طرح و برنامه ای دارند؟ معاونت زنان که در یکسال گذشته با قاطعیت از پیگیری این مطالبه را دامن زده است احیانا در صورت برخورد با زنانی که خواهان حضور در ورزشگاه ها هستند چه اقدامی خواهد کرد؟آیا مناسبتر نبود در یک سال گذشته به جای بیان اخبار ضدونقیض هر روزه، امکان وقوع این مسئله با توجه به دغدغع مراجع عظام و جامعه فقاهتی بررسی می شد و چناچه به نتیجه می رسید با پیگیریهای لازم در دولت و در رابطه با مسئولین و مراجع و نهادهای مربوطه نتیجه نهایی رسانی می شد؟ مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/
94/03/27 - 11:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 359]
صفحات پیشنهادی
مولاوردی: در پی افزایش حضور زنان در مجلس هستیم
مولاوردی در پی افزایش حضور زنان در مجلس هستیم جامعه > خانواده - ایسنا نوشت معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد به دنبال ایجاد اعتدال و توازن برای حضور زنان در مجلس شورای اسلامی هستیم شهیندخت مولاوردی در حاشیه بزرگداشت حماسه 24 خرداد در جمع خبربا حضور زنان شئونات ورزشگاهها حفظ میشود |اخبار ایران و جهان
با حضور زنان شئونات ورزشگاهها حفظ میشود در سینما پارکها بازار دانشگاهها تئاتر و خیلی از جاهای دیگر زن و مرد با هم حضور دارند و مشکلی هم به وجود نمیآید در حقیقت در برخی موارد اقدام به جداسازی زنان و مردان شد جامعه با مشکل مواجه شده است کد خبر ۵۰۸۳۸۷ تاریخ انتشار ۲۳ خچرا زنان متاهل احساس تنهایی می کنند؟
چرا زنان متاهل احساس تنهایی می کنند جان کاچیپو استاد دانشکده روانشناسی دانشگاه شیکاگو تنهایی را اینطور تعریف میکند نشانه آزارندهای که هدف آن ترغیب ما به برقراری ارتباط است زنان متاهلی که احساس تنهایی میکنند باید به این نشانه توجه کنند و برای برطرف کردن این وضعیت اقدام کننچرا زنان باید به ورزشگاه بیایند؟
چرا زنان باید به ورزشگاه بیایند روز نو در حالی که تنها 4 روز دیگر به برگزاری مسابقه والیبال بین تیم های ایران و آمریکا در تهران باقی مانده است هنوز بحث ورود بانوان به استادیوم 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی حل نشده است و در کنار همه بیم ها و امید ها برای ورود بانوان به این مسفراخوان برای برخورد با حضور زنان در ورزشگاه
فراخوان برای برخورد با حضور زنان در ورزشگاه روزنامه ایران از انتشار گسترده یک اطلاعیه مشکوک در سطح شهر تهران درباره برخورد با حضور زنان در ورزشگاه آزادی خبر داد روزنامه ایران از انتشار گسترده یک اطلاعیه مشکوک در سطح شهر تهران درباره برخورد با حضور زنان در ورزشگاه آزادی خبر داد داعتراض شدید به حضور زنان در ورزشگاه ها
اعتراض شدید به حضور زنان در ورزشگاه ها یکی از مراجع عظام تقلید گفت به تازگی برخی خواستار حضور زنان در ورزشگاهها هستند که در پاسخ به این افراد باید گفت آیا مردم ایران انقلاب کردهاند تا بانوان در ورزشگاهها حضور داشته باشند خبرگزاری فارس آیتالله محمدعلی علویگرگانی ظهر امروزموافقت ناجا با طرح افطار تا سحر سینماها/ ابلاغی برای حضور زنان در است
معاون اجتماعی ناجا خبر داد موافقت ناجا با طرح افطار تا سحر سینماها ابلاغی برای حضور زنان در است خبرگزاری پانا معاون اجتماعی نیروی انتظامی از آغاز طرح دریا در نیروی انتظامی از امروز و موافقت ناجا با طرح افطار تا سحر سینماها خبر داد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد ساعت 11 41 به گزارش خبراهکار وزارت ورزش و جوانان برای حضور زنان در ورزشگاه ها
راهکار وزارت ورزش و جوانان برای حضور زنان در ورزشگاه ها جامعه > خانواده - مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان گفت به فدراسیون والیبال مجوز داده شد تا با اولویت عوامل اجرایی خانواده والیبال و تعدادی از هواداران تیم میهمان با صدور کارت مخصوص شرایط حضور بانوان در سالنتصمیم دولت درباره حضور زنان در ورزشگاه ها
تصمیم دولت درباره حضور زنان در ورزشگاه ها شهیندخت مولاوردی معاون رئیسجمهور در امور زنان به خبرگزاری آمریکایی گفت که اجازه حضور تعداد محدودی از بانوان برای دیدن مسابقات لیگ جهانی والیبال در تهران داده میشود خبرگزاری فارس معاون رئیسجمهور در امور زنان از حضور تعدادی محدودی ازهیچکس در هیات مدیره کوتاهی نکرد افشارزاده: چرا افجهای زمان حضور در استقلال این حرفها را نزد؟/منصوریان نباشد
هیچکس در هیات مدیره کوتاهی نکردافشارزاده چرا افجهای زمان حضور در استقلال این حرفها را نزد منصوریان نباشد به گزینه خارجی فکر میکنیممدیرعامل باشگاه استقلال گفت چرا وقتی افجهای در استقلال بود این صحبتها را مطرح نکرد بهرام افشارزاده در گفتو گو با خبرنگار ورزشی خبرگزارحضور زنان درورزشگاه ضرورتی ندارد/برخوردنیروی انتظامی مؤدبانه باشد
آیت الله مکارم شیرازی حضور زنان درورزشگاه ضرورتی ندارد برخوردنیروی انتظامی مؤدبانه باشد شناسهٔ خبر 2777416 - شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۵ استانها > قم قم - یکی از مراجع تقلید شعیان گفت در شرایطی که به وحدت و اتحاد نیاز داریم ضرورتی ندارد که زنان به ورزشگاه بروند که در این صورموافقت پلیس با طرح افطار تا سحر سینماها/ منتظرالمهدی: ابلاغی برای حضور زنان در استادیومها نداشتیم
موافقت پلیس با طرح افطار تا سحر سینماها منتظرالمهدی ابلاغی برای حضور زنان در استادیومها نداشتیم جامعه > پلیس - ایسنا نوشت معاون اجتماعی نیروی انتظامی از آغاز طرح دریا در نیروی انتظامی از امروز و موافقت ناجا با طرح افطار تا سحر سینماها خبر داد سردار سعید ممحروم کردن زنان از حضور در عرصههای مجاز، موجب نقصان در دین است
یادگار امام در دیدار با جمعی از بانوان فرهیخته محروم کردن زنان از حضور در عرصههای مجاز موجب نقصان در دین است خبرگزاری پانا یادگار امام با تأکید بر عدم افراط و تفریط در میان مؤمنان گفت این که زنان را به خاطر برخی محسنات یا مستحسناتی که در ذهن خودمان قرار دارد از حضور در عرصهحضور خانواده ها و زنان در ورزشگاه ها در دست بررسی است
مدیرکل حراست وزارت ورزش حضور خانواده ها و زنان در ورزشگاه ها در دست بررسی است شناسهٔ خبر 2780581 - سهشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۵ ورزش > فوتبال ایران مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان ضمن تاکید بر اینکه در مورد حضور بانوان در ورزشگاهها طرحهای مختلف پیشنهاد و در سطوح کارشناجشن تولد هافبک سپاهان و حضور رکابزنان ایرانی در اردوی تیم امید
جشن تولد هافبک سپاهان و حضور رکابزنان ایرانی در اردوی تیم امید جشن تولد هافبک سپاهان با حضور مسئولان تیم فوتبال امید و رکابزنان ایرانی در اردوی تیم ملی فوتبال امید برگزار شد به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران اردوی تیم فوتبال امید ایران که در آنکآیا ما برای حضور زنان در ورزشگاه ها انقلاب کردیم؟ |اخبار ایران و جهان
آیا ما برای حضور زنان در ورزشگاه ها انقلاب کردیم یکی از مراجع عظام تقلید گفت به تازگی برخی خواستار حضور زنان در ورزشگاهها هستند که در پاسخ به این افراد باید گفت آیا مردم ایران انقلاب کردهاند تا بانوان در ورزشگاهها حضور داشته باشند کد خبر ۵۰۷۸۲۰ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴امام جمعه چرام: کشاندن زنان به استادیومها مفاسد و آثار سوء در پی دارد
امام جمعه چرام کشاندن زنان به استادیومها مفاسد و آثار سوء در پی داردامام جمعه چرام گفت عدهای به دنبال کشاندن زنان و بانوان به استادیومها هستند که این امر علاوه بر خلاف نظر مراجع دین مفاسد و آثار سوء دیگری نیز در پی دارد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام حجتالاسلام-
گوناگون
پربازدیدترینها