تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826534354




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این 8 حرف را به مادرانِ کودکانِ سندرم دان نزنید


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: اغلب افراد هنگامی‌که احساس می‌کنند در حال حمایت و دلداری دادن به مادران کودکان دارای مشکل، مثل سندرم دان هستند سخت در اشتباه‌اند زیرا در آن لحظه فقط موجبات ناراحتی آن‌ها را فراهم می‌کنند.

به گزارش تراز ،کلماتی که درغالب جملات استفاده می‌شوند قادرند به فردی کمک برای بهبودی زندگی و یا او را ناامید از زندگی کنند. در اینجا به برخی از نکات مفیدی اشاره می‌کنیم که می‌تواند از به وجود آمدن چنین اشتباهاتی جلوگیری به عمل آورد…

سکوت:

بدترین چیزی که می‌تواند اتفاق بیافتد همین سکوت و نگفتن هیچ‌چیز است. کنجکاوی در مورد کودکان دارای اختلال همیشه وجود دارد و اسثتسنی نیز وجود ندارد. بسیاری از افراد با عکس‌العمل نشان ندادنشان و یا گاهی نگاه‌های که مللو از سؤال است و پرسیده نمی‌شود باعث آزاردادن مادران این کودکان می‌شوند. پس اجتناب برای برقرار نکردن ارتباط به‌منظور آسیب ندیدن این افراد همیشه مفید نیست.

رسیدگی به‌تنهایی:

اشتباهی که خود مادران کودکان نیازمند به کمک‌های ویژه مرتکب می‌شوند این است که از دیگران درخواست کمک نمی‌کنند و با تمام مسئولیت را به‌تنهایی به دوش می‌کشند؛ اما گاهی کمک گرفتن از دیگران نیز می‌تواند ازلحاظ روانی نوعی حمایت عاطفی برای شما باشد.

او هدیه خداوند است:

کودکان با خودشان برکت و نعمت را برای ما به ارمغان می‌آورند. این‌که ما روزانه به خاطر وجود نعمت‌های الهی از او تشکر کنیم در زندگی روزانه و تحمل مشکلات تأثیر زیادی خواهد گذاشت.

من هرگز نمی‌توانم مانند شما تحمل‌کنم:

برخی زنان برای نشان دادن تحسین خود نسبت به مادران کودکان سندرم دان باعث سوءتفاهم و رنجش آن‌ها می‌شوند. آن‌ها می‌خواهند نشان دهند که چقدر شما قوی هستید اما از راه و کلام درستی وارد نمی‌شوند. همه ما می‌دانیم والدین و بخصوص مادران سندرم دان “ابر مادر” و دارای قدرت زیادی هستند. مسئولیت و نگهداری از این کودکان کار ساده‌ای نیست.

معجزه کلمات:

برخی از افراد به‌جای استفاده از کلمات دارای بار مثبت که می‌تواند سرشار از انرژی باشد از کلماتی استفاده می‌کنند که با برداشت مادران کودکان سندرم دان به‌نوعی توهین تلقی می‌شود. هر فردی دارای استعدادهای منحصربه‌فردی است. هر فرد نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارد. حتی کودک شما نیز استعداد ویژه‌ای دارد.

آیا شما تست ژنتیک داده‌اید؟

هنگامی‌که با این مادران این‌گونه صحبت‌ها را مطرح می‌کنید آن‌ها عمیقاً در فکر فرورفته و به گذشته‌ای برگشت‌ناپذیر می‌اندیشند که آیا من به‌عنوان مادر کاری را به‌عنوان پیشگیری از این اختلال می‌توانستم انجام دهم و نداده‌ام؟

هر اتفاقی دلیلی دارد:

درست از که شاید این ضرب‌المثل در فرهنگ‌های مختلف در بین افراد رواج داشته باشد اما شما نباید به این مادران بگویید: هر اتفاقی دلیلی دارد شاید این مادران به دنبال دلیلی نباشند وزندگی خود را باوجود تمام فراز و نشیب‌ها در حال طی کردن باشند و شما با این جملاتتان آن ها را در فکر فروببرید.

واقعاً متأسفم:

شاید این مادر اصلا ناراحت و غم‌انگیز نباشد اما شما با ابراز تأسف مداومتان این حس بد را به او انتقال می‌دهید. هنگامی‌که مادر کودک خود را عاشقانه در آغوش می‌گیرد او در آن لحظه مانند تمام مادران دیگر در حال لذت بردن است. پس اگر نمی‌توانیم کمکی به دیگری کنیم، موجبات ناراحتی را نیز برای او فراهم نکنیم.

برخی افراد برای دلگرمی دادن به این مادران عنوان می‌کنند کودکتان که خیلی عادی است و به نظر نمی‌رسد دارای اختلال باشد؛ اما چه چیزی عادی است؟ صورت کودکان سندرم دان که کاملاً نشان‌دهنده اختلال است، پس چگونه این حرف را عنوان می‌کنید. راه بهتری برای دلگرمی دادن به این مادران بیابید…





دوشنبه 25 خرداد 1394 ساعت 12:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن