واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۲۰ب.ظ)
50 درصد از ناوگان تاکسيراني مشهد فرسوده است موج - مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاکسيراني شهرداري مشهد گفت: 50 درصد از ناوگان تاکسيراني مشهد فرسوده است.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اصغر نيشابوري با حضور در مرکز 137 و ضمن پاسخگويي به تاکسيرانان و شهروندان بيان کرد: 90 درصد از تماسهاي امروز مربوط به تاکسيرانان و 80 درصد از تماسها که عمدهترين تماسها را به خود اختصاص داده که مربوط به مالکان تاکسيهاي فرسوده بوده است.
وي عنوان کرد: با توجه به وعدههاي ماههاي پيشين اين افراد در خصوص نوسازي تاکسيهاي فرسوده گلايه داشتند که وعدههاي داده شده محقق نشده است.
نيشابوري ادامه داد: نوسازي تاکسيهاي فرسوده يکي از مشکلترين اموري است که در ناوگان تاکسيراني انجام ميشود که اين امر متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته است.
وي خاطرنشان کرد: از بدو تاسيس سازمان تاکسيراني تا اواسط سال 93 که 17 سالي از آن ميگذرد، 2800 دستگاه تاکسي نوسازي شده که اين عدد نمايانگر عقب بودن و ضعيف بودن روند طي شده اين پروسه است.
مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاکسيراني شهرداري مشهد با اشاره به اينکه ميانگين عمر ناوگان تاکسيراني 8.9 سال است، افزود: 13 هزار و 250 دستگاه تاکسي فعال در شهر مشهد وجود دارد، از اين تعداد حدود 5500 تا 6500 تاکسي به صورت فرسوده، يعني چيزي حدود 50 درصد از ناوگان فرسوده است.
نيشابوري افزود: همچنين در بازه زماني 8 ماه گذشته که نوسازي تاکسيهاي فرسوده در کشور انجام نميشد، شهرداري مشهد نوسازي تاکسيهاي فرسوده را در سطح شهر آغاز کرد و حدود 1350 دستگاه تاکسي نوسازي شد.
وي عنوان کرد: توقف نوسازي تاکسيهاي فرسوده در کشور به دليل اختلافات بين بانک عامل، شرکت ايران خودرو و ستاد مديريت سوخت بوده است و با توجه به اينکه نگاه ما حمايت از تاکسيرانان بوده، در اين زمينه ورود يافته و اختلاف نظرها را رفع کردهايم.
مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاکسيراني شهرداري مشهد با بيان اينکه بانک صادرات بايد تسهيلات خوبي را به اين افراد ارائه دهد، يادآور شد: فرايند نوسازي ما هم اکنون متوقف نيست و در حال انجام است، اما مشکلي که وجود دارد اين است که تاکسيرانان توان پرداخت وام را ندارند و ضامن معتبر ندارند وگرنه تمامي تاکسيرانان در مرحله دريافت وام قرار دارند.
نيشابوري در ادامه مهمترين درخواستها و گلايههاي شهروندان را سرويسدهي مسافربرهاي شخصي غيرمجاز، عدم استفاده از تاکسيمتر، نداشتن لباس فرم در بعضي از خطوط، نداشتن پروانه تاکسيراني، نظارت بيشتر بر کار آنان و... عنوان کرد.
وي در پايان اظهار کرد: مرکز ارتباط مردمي 137، يکي از مجموعههايي است که شهرداري به آن نيازمند است، چرا که ارتباط نزديک و تنگاتنگي را با افراد مختلف برقرار ميکند که جا دارد که از اين مرکز تشکر کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]