واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۴۸ب.ظ)
آيت الله اعرافي: استان قم بايد در عرصه محيط زيست براي سراسر کشور الگو و نمونه باشد موج - قم - رئيس جامعه المصطفي العالميه گفت: استان قم با توجه به جايگاه علمي و فرهنگي بايد در همه عرصه ها؛ به ويژه محيط زيست براي سراسر کشور الگو و نمونه باشد و سند راهبردي در حوزه محيط زيست نيز با همين نگاه در استان تهيه و تدوين شود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رئيس جامعه المصطفي العالميه در ديدار مدير کل و معاونين حفاظت محيط زيست استان قم به مناسبت هفته محيط زيست، گفت: در مکتب والاي اسلام مباحث گسترده و بنيادين در حوزه محيط زيست وجود دارد و اين مهم را مي توان از سه منظر فلسفه، اخلاق و فقه محيط زيست مورد ارزيابي و کنکاش قرار داد.
وي افزود: تحقيق و تاليف کتب، تدوين دايره المعارف، راه اندازي رشته هاي تخصصي در حوزه هاي علميه، حمايت از پايان نامه هاي حوزوي، ارايه آموزش هاي کوتاه مدت، تهيه بسته هاي آموزشي ويژه مبلغان و انعقاد تفاهم نامه با مراکز علمي و پژوهشي حوزوي از جمله اقداماتي است که اداره کل حفاظت محيط زيست استان قم مي تواند با جديت پيگيري کند.
آيت الله عليرضا اعرافي بر ضرورت توليد انديشه و ادبيات ديني در عرصه محيط زيست تاکيد کرد و گفت: سازمان حفاظت محيط زيست مي تواند با همکاري و مشارکت جامعه المصطفي العالميه، انجمن هاي زيست محيطي در ديگر کشورها تشکيل دهد و فارغ التحصيلان اين مجموعه مي توانند نگاه و انديشه اسلام در حوزه محيط زيست را در عرصه بين الملل ترويج دهند.
وي با بيان اين که دستگاه هاي اجرايي در استان قم داراي دو نقش استاني و ملي هستند، خاطرنشان کرد: نگاه به قم بايد نگاه ملي و فراملي بوده و اين خطه مقدس بايد در عرصه هاي مختلف به ويژه در عرصه حفظ و حراست از محيط زيست الگو، نمونه و سرآمد در سراسر کشور باشد.
امام جمعه قم بر ضرورت تهيه و تدوين سند راهبردي در حوزه محيط زيست در استان قم با نگاه جامع و منسجم و الهام بخش تاکيد کرد و گفت: متاسفانه در استان در سال هاي گذشته موج توسعه و شهرنشيني موجب تخريب محيط زيست و منابع طبيعي شده است که اميدواريم اين روند در آينده ادامه نداشته باشد.
مدير کل حفاظت محيط زيست استان قم نيز در اين ديدار ضمن ارائه گزارشي از برنامه ها و وضعيت محيط زيست استان، خاطرنشان کرد: عرصه محيط زيست نيازمند تحقيقات و پژوهش هاي کارشناسي و اجرايي بوده و در اين جهت مراکز علمي و پژوهشي حوزوي مي توانند بسيار کمک کننده باشند.
وي با اشاره به تاثيرگذاري بين المللي جامعه المصطفي العالميه، خواستار انعقاد تفاهم نامه همکاري و ايجاد رشته هاي تخصصي محيط زيست براي طلاب و مبلغان حوزوي شد و گفت: اميدواريم با ارشادات علما و بزرگان در استان و با همکاري و تعامل با دستگاه هاي اجرايي و حضور پررنگ و آگاهانه شهروندان بتوانيم گام هاي مثبت و موثري در جهت حفاظت از محيط زيست استان برداريم.
سيد رحمان دانيالي در پايان از اعلام آمادگي اداره کل حفاظت محيط زيست استان قم براي اعزام کارشناسان خبره براي تدريس در دوره هاي آموزشي جامعه المصطفي و همچنين هماهنگي براي بازديد از مناطق تحت مديريت در استان و ديگر استان ها با هماهنگي سازمان حفاظت محيط زيست به منظور شناساندن هرچه بيشتر مناطق و توسعه توريسم مذهبي در کشور خبر داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]