تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860782877




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مولتی ویتامین های تربیتی


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: مولتی ویتامین های تربیتیكودك برجسته (1)همه ی پدرومادرها آرزو دارند كه فرزندانی موفق و برجسته داشته باشند . اما اغلب آنها شیوه ی صحیح تربیت را آنگونه كه باید و شاید نمی دانند . در شرایطی كه راه و روش تربیت را نمی دانیم ، اگر هیچ اقدامی نكنیم به تربیت فرزندان كمك بیشتری كرده ایم . اگر بتوانیم از تربیت ناشیانه خودداری ورزیم به بهتر شدن كودكان یاری موثرتری رسانیده ایم .
کودک
به قول "هلوسیوس" « كودكان ، نادان به دنیا می آیند نه ابله ، اما آنان به واسطه ی تربیت ما بزرگسالان به بلاهت كشانده می شوند»؛ و با بصیرتی زیبا و تكان دهنده در حدیثی می خوانیم كه : كسی كه بدون بصیرت ، اقدام به عملی نماید ، مانند پوینده ای است كه هرقدر سریعتر حركت می كند از هدف دورتر می شود . (اصول كافی ، ج 1 ، ص 54 )با این مقدمه به سراغ نكاتی می رویم كه دانستنش بی فایده نیست . 1- نام و نام خانوادگی مناسب و با معنی در تمام مراحل زندگی ، ذره ذره سبب سربلندی و افتخار می گردد و در مقابل ، نام بی مسمی و قدیمی ، ذره ذره اعتماد به نفس را كاهش می دهد و مثل یه لكه ی ننگ ، همیشه همراه آدم است .نام نیكو اولین قدم در راه اعطای عزت نفس به فرزندان است . همان طور كه در احادیث اسلامی  ذكر شده ، نام نیكو اولین حقی است كه والدین نسبت به فرزندان خود باید انجام دهند .  2- آغوش گرم و صمیمی ، معجزه می كند . سعی كنید هر روز فرزندتان را چند دقیقه در آغوش نگه دارید و آرام آرام تكان دهید . این كار به هردوی شما آرامش و نیرو می بخشد .محبت زوركی نتیجه ی عكس دارد . آغوش خود را باز كنید تا او به سمت شما بیاید . زیاده روی در ابراز احساسات ، همان ضربه ای را به كودك می زند كه ابراز نكردن محبت و دوری جستن می زند3- در كنار محبت بی دریغ و همه جانبه ، مدیریت احساسات را هرگز فراموش نكنید . مثلا اگر فرزندتان آنقدر مشغول بازی است كه حوصله ی آغوش گرم شما را ندارد ، با زور و اجبار او را به طرف خود نكشید و محكم  نبوسید .محبت زوركی نتیجه ی عكس دارد . آغوش خود را باز كنید تا او به سمت شما بیاید . زیاده روی در ابراز احساسات ، همان ضربه ای را به كودك می زند كه ابراز نكردن محبت و دوری جستن می زند.اغلب آدم هایی كه در بزرگسالی به دنبال عشق های یكطرفه می روند و عاشق فردی می شوند كه محبتی به او ندارد ، همان هایی هستند كه در خردسالی به جای بوسه ی گرم و نرم و صمیمی ، او را محكم و همراه با درد و تنش بوسیده اند .
کودک
- هرگاه بین كار و خانواده تضادی پیش آمد ، خانواده را بر كار مقدم دارید.- انتظار متانت ، منطقی بودن ، از خود گذشتگی و سایر معجزه ها را از فرزند كوچك خود نداشته باشید .- هیچ گاه وسط صحبت فرزندتان نپرید و هیچگاه جمله هایش را كامل نكنید .- هر سال ، بدون استثناء ، برای فرزندتان جشن تولد بگیرید هرچند بسیار مختصر ، تنها با یك كیك كوچك خانگی در كنار اعضای خانواده . اگر هم می خواهید برایش جشن تولد بگیرید ، مهمانی بزرگ تر ها و دوره های فامیلی را با یك جشن تولد كودكانه با حضورهم سن و سالهایش قاطی نكنید . - انتظار نداشته باشید كه هر درس و هشدار تربیتی شما را نخستین بار بیاموزد و آویزه ی گوش نماید. - اگر می خواهید رشته ی مهر و محبت بین شما و فرزندتان محكم تر شود ، به جای آنكه تمام روز را در خانه بمانید ، گاهی همراه با هم  به بیرون از منزل روید : پارك كوچك كنار خانه ، خرید مایحتا خانه ، دیدار از كتاب فروشی و كیوسك روزنامه فروشی ، دیدن مغازه های فروش پرندگان خانگی، تماشای فواره ی بزرگ وسط میدان از نزدیك ، ... - برای اسباب بازی های مورد علاقه ی فرزندتان ارزش قائل شوید ، هرچند شكسته و به نظر شما بی اهمیت و بی كاربرد باشد .- بپذیرید كه مادر یا پدر كامل نبودن ایرادی ندارد . این امر از فشار بر شما و فرزندتان می كاهد .- همیشه گریه ی فرزندتان علت خاصی ندارد . گاهی فقط و فقط برای جلب توجه شماست .- درك كنید كه ممكن است حتی افراد خردسال ، هرازگاهی دل شكسته شوند .
کودک
- هر شب  فرزندتان را تا محل خوابش مشایعت كنید ، دست در دست هم برایش لالائی و قصه بگوئید ، صورتش را ببوسید ، تا آرام و راحت به خواب رود . این خواب آرام ، یكی از نیرومند ترین عوامل رشد جسمی و ذهنی اوست .- به نوع بازی و حرف های تنهایی اش دقت كنید . به نقاشی ها و رنگ هایی كه استفاده می كند دقت كنید . مطمئن باشید به عنوان یك مادر یا پدر بدون نیاز به یك روان شناس ، از روحیات و نیاز های فرزندتان آگاه می گردید .- تمام رهنمودهای تربیتی و روان شناسی  كه در نشریات عانه پسند و مجلات زرد می خوانید را بی چون و چرا قبول نكنید .- هروقت یك مورچه را دیدید كه خرده نانی بسیار بزرگتر از خود را حمل می كند و بارها به زمین می افتد و دوباره برای بردنش تلاش می كند ، حتما به فرزند خود نشان دهید و اینگونه تلاش بی وقفه و ناامید نشدن در زندگی  را به او بیاموزید . - وقتی با او بازی می كنید ، بالاتر از او قرار نگیرید ، حتما بنشینید تا هم سطح او شوید . "تماس چشمی " با او را هیچگاه فراموش نكنید .- در مقام پدر یا مادر ، خودتان را زیاد جدی نگیرید . او را مجبور به احترام نكنید . در همه جای دنیا و در تمام شرایط ، احترام ، متقابل است . به او احترام بگذارید و به جای "تو" ، به او "شما" بگوئید ، تا او نیز شما را "شما" خطاب كند .- اجازه دهید گاهی فرزندتان با ظرف های آشپزخانه و وسایل درون كابینت بازی كند .
کودک
- ادب و انظباط را با قاطعیت اعمال كنید نه با خشونت .- اگر آنقدر خوش افبال بودید كه فرزندتان یك دسته گل خودرو برایتان آورد ، در مقابلش بنشینید و از او تشكر كنید.- فرزندتان را وادار به انجام دادن كارهایی نكنید كه از آنها هراس دارد . با ترس های او مبارزه نكنید تا از سرش بیفتد. مثلا اگر فرزندتان از تاریكی می ترسد ، همیشه چراغی را در خانه روشن نگه دارید . اگر از یك عروسك ژله ای لزج بدش می آید ، اصرار نكنید كه حتما آن را در دست بگیرد . عدم اصرار شما ، ترس و هراس او را از بین خواهد برد .اگر پسر كوچكتان عروسك بازی را دوست دارد،  یا دخترتان مدام با توپ بازی می كند یا شمشیربازی را دوست دارد ، خیلی نگران رفتار آنان نباشید . گاهی رفتارشان تقلیدی و زودگذر است . در ضمن فرزندان كوچك شما مجبور نیستند طبق افكار و پیش پنداشته های بزرگسالان رفتار كنند .- هیچ گاه به پسرتان نگوئید :" گریه نكن! گریه مال دخترهاست "- اگر دختر كوچكتان از موی بلند خوشش نمی آید او را مجبور به این كار نكنید .- اگر فرزندتان مایل بود ، گاهی به او اجازه دهید كفش پاشنه بلند یا روسری و چادر شما را بپوشد و ادای شما را درآورد .- به رغم هشدارهای دندانپزشكان و متخصصان تغذیه ، به خاطر داشته باشید كه گهگاه هركودكی نیاز به آب نبات و شیرینی دارد .- هرگز نگوئید : "هرگز" . شاید روزی خودتان مجبور به شكستن قواعد شوید . آنگاه دیگر حرفتان خریداری ندارد .همیشه با انعطاف و در نظر گرفتن احتمالات صحبت كنید تا اینگونه كم كم فرزندتان ، مفهوم نسبی بودن امور را درك كند .- هر چند وقت یكبار همراه با فرزندتان كیك درست كنید و او را در جریان كار از ابتدای درست كردن مایع تا پختن در فر قرار دهید .  سرور حاجی سعید  بخش خانواده ایرانی تبیان :چم و خم های بایکوت کردن تربیت کودک اندیشمند خلاق پرورشش دهید...





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1222]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن