تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820518556




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عربستان نمی‌تواند خودرو توليد کند چه برسد به بمب هسته‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: واشینگتن پست:
عربستان نمی‌تواند خودرو توليد کند چه برسد به بمب هسته‌ای
روزنامه واشینگتن پست در یادداشتی نوشت عربستان که برای ساخت زیرساخت های خود به شدت به خارجی ها وابسته است نمی تواند به بمب هسته ای دست یابد.


به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران؛ "فرید زکریا "در یادداشتی در روزنامه واشینگتن پستنوشت: در میان بسیاری از مسائل ناراحت کننده ای که در مورد آینده منطقه خاورمیانه وجود دارد، رقابت تسلیحات هسته‌ای از همه مهمتر است.


این هفته، سفیر عربستان در لندن در تهدید آشکار دیگری هشدار داد همه گزینه ها روی میز خواهد بود.


زکریا افزود: عربستان سلاح هسته ای نخواهد ساخت؛  زیرا عربستان نمی تواند سلاح هسته ای بسازد. عربستان حتی یک خودرو نیز تولید نکرده است. (پس از تلاش های فراوان، انتظار می رود این کشور تا سال 2017 اولین خودروی خود را تولید کند.)


عربستان فقط می تواند چاه حفر کند و نفت استخراج کند. درآمد نفتی این کشور حدود 45 درصد از تولید ناخالص داخلی آن را تشکیل می دهد. تقریبا نود درصد از درآمد دولت این کشور از فروش نفت به دست می آید.


با وجود دهها سال سرمایه گذاری گسترده دولتی، یارانه های سخاوتمندانه و انرژی ارزان، تولید در این کشور کمتر از ده درصد تولید ناخالص آن است.


نویسنده این مطلب  ادامه داد: عربستان از کجا می خواهد دانشمندان خود را برای کار بر روی برنامه مخفی خود آموزش بدهد؟ سیستم آموزشی این کشور عقب مانده و ناکارآمد است.


 بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، عربستان ار نظر آموزش علوم و ریاضی در رده هفتاد و سوم جهان قرار دارد که برای کشور ثروتمندی مانند عربستان، بسیار مفتضحانه است؛  اما ایران با وجود 36 سال تحریم و سرانه تولید ناخالص داخلی بسیار کمتر از عربستان، در ردیف چهل و چهارم قرار دارد.


اما آیا عربستان نمی تواند بمب هسته ای خریداری کند؟ این نیز بسیار بعید به نظر می رسد. چنین تلاشی به علت خطر تحریم و اقدامات تلافی جویانه غرب، باید به صورت مخفیانه انجام شود.


صنعت انرژی عربستان برای ساخت زیرساخت ها، خرید نفت و فروش کالا و خدمات خود به شدت به خارجی ها و شرکت های آنها وابسته است. 


اغلب ادعا شده است که پاکستان به عربستان سلاح هسته ای خواهد فروخت و این حقیقت دارد که عربستان بارها به پاکستان کمک مالی کرده است؛ اما اسلام آباد به خوبی می داند که چنین اقدامی موجب انزوا و تحریم پاکستان خواهد شد. 


نویسنده این مقاله در خاتمه پیش بینی کرد: هر اتفاقی که برای برنامه هسته ای ایران پیش بیاید، عربستان تا ده سال دیگر سلاح هسته ای نخواهد داشت؛ زیرا این توانایی را ندارد.


انتهای پیام/





اخبار مرتبط

يمنی‌ها يک ساختمان دولتی عربستان را هدف قرار دادند
خبرنگار کويتی به اتهام اهانت به مقامات سعودی به زندان محکوم شد
شهادت 9 شهروند در یمن
درگيری شديد و حملات توپخانه‌ای و موشکی در مرزهای يمن و عربستان
گروه‌های تکفيری برای عمليات در عدن آماده می‌شوند
فؤاد معصوم: ايران در کمک به عراق از دیگر کشورها پیشی گرفت
انتشار یازدهمین گزارش "ائتلاف مدنی رصد جنایات سعودی در یمن"




۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن