واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ (۱۸:۱۱ب.ظ)
باور داشتن مردم و بهکارگيري بخش خصوصي لازمه مديريت جهادي است موج - بنيانگذار سازمان جهاد کشاورزي لرستان گفت: تا مردم را باور نداشته باشيم و درست از آنها استفاده نکنيم نميتوان راه به جايي برد چراکه لازمه فرهنگ جهادي باور کردن مردم و بهکار گيري بخش خصوصي است.
به گزارش خبرگزاري موج، در همايش فرهنگ و مديريت جهادي که امروز، 21 خردادماه در محل سالن همايشهاي سازمان جهاد کشاورزي لرستان برگزار شد، شاهرخي، از بنيانگذاران جهاد کشاورزي لرستان در سخناني با بيان اينکه رهبر معظم انقلاب در مناسبتهاي مختلف راه نجات کشور را در فرهنگ جهادي و مديريت جهادي ذکر کرده است، گفت: بايد تلاش خود در راستاي تبيين فرهنگ و مديريت جهادي را بهکار بگيريم.
وي با بيان اينکه شعارزدگي و پرداختن به شکل بيش از پرداختن به محتواست، افزود: وقتي يک شعار مطرح ميشود بايد کاربردي به آن فکر کنيم امروز رهبر معظم انقلاب راه نجات کشور را فرهنگ و مديريت جهادي ميداند و اين تجربه در دوران دفاع مقدس ثابت شده است.
شاهرخي در دامه به شکلگيري جهاد سازندگي و جهاد کشاورزي اشاره کرد و افزود: تفکر جهاد هنوز تعطيل نشده و حتي ضرورت آن نيز کاهش نيافته است امروز نيز نيازمند اين نوع تفکر جهادي هستيم.
اين بنيانگذار و پيشکسوت جهاد کشاورزي لرستان با بيان اينکه کسيکه بدون بينش و آگاهي اقدام به عملي ميکند مثل مسافري است که در مسير خلاف هدف حرکت ميکند، اضافه کرد: جهادگران هدف خود را قيام لله ميدانستند و با اين تفکر توانستند به اهداف بلندي دست يابند حتي در دوران دفاع مقدس نيز توانستند بهعنوان سنگرسازان بيسنگر نقش مهمي ايفا کنند.
وي افزود: بايد توجه داشت مشکلات ما فقط در ماديات خلاصه نميشود بايد از آب، خاک، معادن، امکانات اقتصادي درست استفاده کنيم و اين مباحث نيز در دستورات اعتقادي ما مطرح شده است.
شاهرخي با بيان اينکه اسلام فقط بهدنبال ساختن آخرت نيست بلکه در کنار توجه به آخرت براي زندگي اين دنيا نيز اهميت قائل است، خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزي با تعهد و تخصص همه تلاش خود براي رفاه مردم بهويژه عشاير و روستائيان بهکار گرفته بود که حاصل و نتيجه آن به همه مردم برميگشت و از يک طرف اين حرکت يک بُعد معنوي نيز داشت.
اين بنيانگذار و پيشکسوت سازمان جهاد کشاورزي لرستان ادامه داد: لازم است فرهنگ و مديريت جهادي را باور و در راستاي عملي کردن آن اقدام کنيم.
وي با بيان اينکه حداکثر توليد و حداقل مصرف را در شيوه امام علي(ع) شاهد هستيم و اين نوعي جهاد اقتصادي و مديريت جهادي است، گفت: جهادگران ما نمونهاي از اين تفکر هستند.
شاهرخي با تاکيد بر اينکه نبايد از يافتههاي علمي بيرون غافل شويم و در عين حال استفاده از اين يافتههاي علمي نبايد باعث شود ديگران را تکيهگاه خود قرار دهيم، افزود: تا مردم را باور نداشته باشيم و درست از آنها استفاده نکنيم نميتوان راه به جايي برد چراکه لازمه فرهنگ جهادي باور کردن مردم و بهکار گيري بخش خصوصي است.
وي به وجود سازمانهاي مردم نهاد بهعنوان يک ظرفيت اشاره و تصر يح کرد: شوراهاي اسلامي روستاها توسط جهاد کشاورزي پايهگذاري شداين يک حرکت ابتکاري اجتماعي بود بايد توجه داشت که جهاديها منتظر تکليف و دستور فرد ديگري براي انجام کار نميمانند و خيلي از حرکتها و اقدامات آنها خودجوش است.
شاهرخي با بيان اينکه دشممن تلاش دارد مسير حرکت ما را کُند کند و بايد در اين راستا به قيام لله توجه داشته باشيم چراکه اگر قيام براي خدا باشد راهکارها را خدا به ما نشان ميدهد، اضافه کرد: جهادي زنده است اگرچه سازمان او را تعطيل کرده باشندلازم است در ادارات نيروهاي جهادي داشته باشيم چراکه رسيدن به فرهنگ جهادي مستلزم شکلگيري هستههاي جهادي در ادارات و سازمانها و نمايش الگوهاي عملي از قيام لله است.
وي افزود: فرهنگ و مديريت جهادي مي تواند کشور را در اين دوران که تمام اسلام در مقابل کفر قرار دارد و به نوعي با جنگ احزاب مواجه هستيم نجات دهد اگر ميخواهيم پيروز ميدان باشيم بايد اين باور داشته باشيم که قيام لله ميتواند نجاتبخش باشد و علاوه بر اين منفعت اسلام و مردم بهعنوان منفعت قابل دفاع و تکليف و وظيفه تعريف شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]