تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871173820




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیروزی ایران جوان برابر ازبکستان در دیدار دوستانه |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پیروزی ایران "جوان" برابر ازبکستان در دیدار دوستانه
تیم ملی فوتبال باز هم ازبکستان را در تاشکند شکست داد. در ترکیب تیم ملی در این بازی 10 بازیکن نخستین بازی ملی خود را انجام می‌دادند.
کد خبر: ۵۰۸۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۱ - 11 June 2015


دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال ایران برابر ازبکستان از ساعت 17 و 30 دقیقه در ورزشگاه بنیادکار تاشکند آغاز شد که تیم ملی با تک گل دقیقه 4+90 مهدی ترابی توانست برنده از بازی خارج شود.

به گزارش ایسنا، ایران بازی را بهتر آغاز کرد و در همان دقایق نخست بازی دو بار روی دروازه حریف خطرناک ظاهر شد. در یکی از بهترین موقعیت‌های بازی مهدی طارمی با نفوذ به محوطه جریمه پاس عرضی خوبی برای قوچان‌نژاد ارسال کرد اما مهاجم گلزن تیم ملی از دو قدمی دروازه نتوانست به خوبی به توپ ضربه بزند تا این فرصت از دست برود.

در ادامه اما ازبک‌ها جلو کشیدند و تا دقیقه 20 بازی چند بار نزدیکی‌های محوطه جریمه ایران صاحب ضربه ایستگاهی شدند. مدافعان ایران در این دقایق به خوبی توپ‌ها را از دروازه خودی دور می‌کردند ولی در چندین صحنه با انجام خطا روی بازیکنان حریف ازبک‌ها را صاحب موقعیت گلزنی کردند.

دقیقه 34 وحید امیری با سرعت بالایی وارد زمین حریف شد و بازیکن روبه‌رویی‌اش را از دور خارج کرد اما پاس عرضی او را مدافع ازبکستان دور کرد. یک دقیقه بعد کنعانی‌زادگان شوت محکمی را روانه دروازه نسترف کرد که این دروازه‌بان آن را دور کرد.

دقایق 36 و 38 بازی کاملا از آن ازبک‌ها بود. در این دو دقیقه ازبکستان می‌توانست به گل برسد اما در بهترین فرصت میزبان از آغاز بازی تا آن لحظه، علیرضا حقیقی موقیعت تک به تک را از مهاجم ازبکستان گرفت.

نیمه نخست بازی پس از سه دقیقه وقت اضافه بدون رد و بدل شدن گل به پایان رسید.

نیمه دوم

با آغاز این نیمه دو تیم تعویض‌های انجام دادند. برای ایران مهدی ترابی، مهدی شریفی، سردار آزمون، امید ابراهیمی و خسرو حیدری به میدان آمدند و رضا قوچان‌نژاد، مهدی طارمی، آندرانیک تیموریان، مسعود شجاعی و وحید امیری از بازی خارج شدند. با خروج تیموریان بازوبند کاپیتانی تیم ملی بر بازوی احسان حاج‌صفی بسته شد.

ازبک‌ها نیمه دوم را بهتر شروع کردند اما بهترین فرصت این تیم در دقیقه 66 به دست آمد. در این صحنه مهاجم ازبکستان با حقیقی تک به تک شد اما توپ را از بالای دروازه به بیرون فرستاد.

دقیقه 71 باز هم ازبک‌ها می‌توانستند به گل برسند اما ترابی توپی را که به صورت تصادفی می‌رفت درون دروازه ایران جا بگیرد، دور کرد.

دقیقه 73 در این سوی زمین ایران می‌توانست به گل اول بازی برسد. خسرو حیدری با پاس زیبای غفوری وارد محوطه جریمه ازبکستان شد و پاس عرضی را هم ارسال کرد اما مدافع ازبکستان به سختی توپ را دور کرد. چیزی نمانده بود که مدافع ازبک به اشتباه دروازه خودی را باز کند.

دقیقه 76 سردار آزمون سه مدافع ازبک را داخل محوطه جریمه این تیم دریبل زد اما شوت محکم او به خسرو حیدری برخورد کرد و برگشت. در ادامه باز هم بازیکنان ایران صاحب فرصت گل شدند اما پاسکاری خوب و سریع بازیکنان و سانتر خوب غفوری حاصلی نداشت.

دقیقه 86 مهدی شریفی سانتر حیدری را با ضربه چکشی زیبایی راهی دروازه ازبکستان کرد اما نسترف توپ را دور کرد.

این بازی که در طول 90 دقیقه وقت قانونی خود گلی در برنداشت، هفت دقیقه وقت تلف شده داشت که برای تیم ملی ایران بسیار مفید بود. مهدی ترابی در چهارمین دقیقه از وقت‌های تلف شده نیمه دوم بازی توانست نخستین گلی ملی خود را در نخستین بازی ملی‌اش به ثمر برساند تا تیم ملی همانند رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2014 ازبکستان را در تاشکند با نتیجه یک بر صفر از پیش رو بردارد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن