تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تو را سفارش مى‏كنم به مداراى با مردم و احترام به علما و گذشت از لغزش برادران (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871445854




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار بهشهر خبر داد احداث 19 شرکت تولیدی با اعتبار 2100 میلیارد تومان در بهشهر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار بهشهر خبر داد
احداث 19 شرکت تولیدی با اعتبار 2100 میلیارد تومان در بهشهر
فرماندار بهشهر گفت: در حال حاضر 19 شرکت بزرگ تولیدی و خدماتی با اعتباری بیش از 2100 میلیارد تومان در این شهرستان در حال احداث است.

خبرگزاری فارس: احداث 19 شرکت تولیدی با اعتبار 2100 میلیارد تومان در بهشهر



به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، محمدتقی نورزاد بعدازظهر امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان با اشاره به اینکه فلسفه نام‌گذاری امسال به نام همدلی و هم‌زبانی این است که در عمل به مردم خدمت کنیم و اگر با اسلام ناب محمدی فاصله بگیریم حتما زمین می‌خوریم، اظهار کرد: امروز بیشتر از گذشته باید از اندیشه و افکار امام راحل برای ترویج اسلام ناب محمدی استفاده کنیم. وی با اعلام اینکه وظیفه ما این است که با دل و جان، با همدلی و هم‌زبانی بصیرت لازم را پیدا کنیم، بیان داشت: مسئولان باید طرفدار مردم باشند و به آنها خدمت کنند تا دشمنان نتوانند شائبه‌ای در ذهن مردم ایجاد کرده و آنها را نسبت به نظام اسلامی بدبین کنند. فرماندار بهشهر با تأکید بر اینکه هیچ دستگاهی حق ندارد در فضای انتخاباتی وارد شود، افزود: اگر عملی انجام دهیم و در جایی قدم بگذاریم که سبب تشویش اذهان عمومی شود و عده‌ای از آن به نفع خود بهره‌برداری سیاسی کنند این خیانت به خون شهدا است. نورزاد تبیین کرد: همه ما وظیفه داریم کار خود را به‌درستی انجام دهیم که ممکن است نواقصی هم در کار وجود داشته باشد، اما سعی کنیم تا حد ممکن به جامعه و مردم خدمت کنیم. این مسئول بیان کرد: بهشهر دارای استعدادهای بالقوه گردشگری، صنعتی، کشاورزی و ... است که باید با تلاش، کوشش و همکاری یکدیگر این استعدادها را بالفعل تبدیل کنیم. وی، مشکل اساسی پیش‌رو در بهشهر را کمبود آب شرب و آب کشاورزی دانست و گفت: برخلاف برخی از شهرستان‌های مازندران که دچار خشکسالی شده‌اند بهشهر دارای وضعیت بهتری است و باید مدیریت شود و اگر این اتفاق نیافتد مشکلات زیادی به‌وجود می‌آید. فرماندار بهشهر با اعلام اینکه 19 شرکت بزرگ تولیدی و خدماتی با اعتباری بیش از 2 هزار و 100 میلیارد تومان در این شهرستان در حال احداث است، تصریح کرد: اگر این شرکت‌ها راه‌اندازی شوند 7 هزار نفر مشغول به‌کار می‌شوند و تا حدودی معضل بیکاری در بهشهر حل می‌شود.
  * خسارت 120 میلیارد تومانی به کشاورزان بهشهری سرپرست اداره جهاد کشاورزی بهشهر نیز گفت: گرمای زیاد سبب تخریب 80 درصد از محصولات مرکبات بهشهر و 104 میلیارد تومان به باغداران این منطقه خسارت وارد کرده است.
 
خلیل حقیقی بیان کرد: با توجه به گرمای زیادی که با آن مواجه هستیم، کاهش ذخیره‌های سفره‌های زیر زمینی سبب شده تا حدود 16 میلیارد تومان به محصولات زراعی گندم و جو خسارت وارد شود. وی افزود: 14 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی بهشهر به کشت گندم و جو اختصاص داده شده بود که حدود 40 درصد از مزارع گندم و 50 درصد از مزارع جو از بین رفته شد. سرپرست اداره جهاد کشاورزی بهشهر ادامه داد: وجود منابع آبی کافی از وارد شدن خسارت به مزارع گندم و جو جلوگیری کرد و تاکنون 20هزار تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان خریداری شده است. خلیلی تصریح کرد: کمبود بارش باران و عدم منابع آبی مناسب سبب شد تا شالی‌‎کاران بهشهری نتوانند 500 هکتار از زمین‌های این منطقه را زیر کشت شالی قرار دهند. وی در پایان گفت: پس از سرمای فراوان سال 92 که خسارت‌های هنگفتی به باغداران بهشهری زده بود، تاکنون هیچ نوع خسارت و تسهیلاتی به کشاورزان داده نشده است.
 
انتهای پیام/86001/ذ40

94/03/21 - 19:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن